Ce carati dupa voi in portbagaj/torpedou?

Tot ce nu se incadreaza in celelalte subiecte.

Moderator: Echipa Tehnica

dj01fad
demolition man
Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
2: C5 tourer 2.2 204
3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!

Mesajde dj01fad » Mie 29-Noi-2006 23:04

am inviat acest topic pt a va spune ce de 2 saptamani car zilnic cate 3-4 saci de multibat, ciment,moluz sau alte materiale de constructii in portbagaj. rezultattul e ca masina e mult mai stabila :shock: . dupa ce termin garajul cred ca o sa ma plimb cu un calorifer dupa mine 8)

silvius
pasionat

Mesajde silvius » Mie 29-Noi-2006 23:15

eu asta vara am carat: saci nisip, ciment, placi policarbonat, zeci de cutii de parchet laminat, ceva cutii de lavabil super weiss pentru super case :), plinte, chestii de se mirau muncitorii de la mine cum de se pot cara cu un c4.
acum am trusa medicala cumparata de la ats ca nu au vrut anu' trecut sa imi dea free, caruciorul copilului, ceva sticle de apa, carpa, cablu de remorcat, ceva pungi de careour uitate pe acolo, laveta. In topedo zeci de hartii, cateodata facturierul daca il uit pe acolo, cd-uri, un parfum uitat si el pe acolo, manualul masinii. In laterala de la usa mea din nou cd-uri, cartele de parcare, alte hartii, chiar si un contract pe care trebuie sa il iau de acolo totusi:) In scrumiera bonuri de benzina (nu ca nu as fi fumator, dar la mine in masina nu se fumeaza). De maine o sa fac loc si la triunghi, stingator si vesta
alarma, clima, cd, praguri, navigatie, so on... - B-08-BBK[img:824728406b]http://www.tour-romania.info/citroen/avatarmare.jpg[/img:824728406b]

dragosm
simpatizant

Mesajde dragosm » Mie 29-Noi-2006 23:41

Catzelul cand il duc la doctor,soacra cand mergem la mosie si tzuica si vin cand ma intoerc de la mosie :D

T.rac3Er
pasionat

Mesajde T.rac3Er » Joi 30-Noi-2006 00:08

in torpedou
cartea tehnica+revizii de la masina
suport 10 cd-uri (audio facute de mine de-a lungul timpului)
un pachet de prezervative...se actualizeaza din timp in timp :D
sticle de ice tea..s-a terminat si ultima :(
burete curatat bordul

suport sub scaun pasager drepata
o ciocolata milka :D
sper sa o mai gasesc dupa ce iau masina de la reparat :lol:

in portbagaj
buzunar dreapta silicon pt bord, sticla apa, o bucata "piele" pt geamuri
buzunar stanga un curatator de geamuri
in zona compartimentata 2 parasolare cutie prim ajutor :roll: si nu mai stiu ce chestii
:idea: m-am gandit la o pernuta si o paturica
[img:177922ea83]http://img221.imageshack.us/img221/4179/cityracercp1.jpg[/img:177922ea83]

OPUS Workshop
:: LED designs ::

silvius
pasionat

Mesajde silvius » Joi 30-Noi-2006 02:00

bine, am uitat, rezerva de coca cola la sticle de 0.5 si vreo doua cutii de pepsi x :), alimentator gps, alimentator telefon, paturica pentru copil (paturica e deobicei pe bancheta din spate) servetele umede, ceva maruntis de 10 mii pentru parcari, o cutie de tic tac, un pix, juma de pachet de tigari 'de rezerva', cred ca sub scaunul meu a ramas o sticla goale de apa :), sau semigoala ca mai aud zgomotul inconfundabil, aparatoarele alea 'meseriase' de noroi le-am scos din portbagaj saptamana trecuta sa le expun la muzeul cadourilor inutile :twisted: , daca o sa caut bine prin torpedo sigur am sa gasesc ustensile de la copil: suzete, jucarii si alte astea :roll: si nu mai stiu, o sa actualizez lista
alarma, clima, cd, praguri, navigatie, so on... - B-08-BBK[img:824728406b]http://www.tour-romania.info/citroen/avatarmare.jpg[/img:824728406b]

jgr1001
pasionat

Mesajde jgr1001 » Joi 30-Noi-2006 08:27

La mine s-a mai schimbat lista prezentata anterior. Adica acum am in portbagaj o gramada de borcane, 3 lazi goale si o damigeana de 5 litri (goala si aia.. :D )
O sa schimb toate astea pe un pat de 2 x 1,4 m. Sa vad cum il bag :roll:

Oarecum off-topic, adica ce am mai carat:
- odata am mers 9 persoane de la Fagaras la Brasov (doar cei 3 din porbagaj sau plans de oarecare disconfort :lol: )
- cu alta ocazie am carat 26 de saci de cartofi si 4 persoane
- am carat si piese de citroen: o bucata de sasiu, un parbriz, o aripa, o luneta...maruntisuri din astea :D

Imagine

craso
pasionat

Mesajde craso » Joi 30-Noi-2006 13:08

eu nu am decat o ladita pliabila din plastic in care mai pun cate o plasa.
in rest nimic.in viitorul apropiat trusa medicala , stingator etc. etc ca nu vreau sa am probleme cu prietenii cu girofar :D

DMX
pasionat

Mesajde DMX » Joi 30-Noi-2006 13:13

Harta romaniei , bulk cu CD-uri (daca am magazie de CD la masina trebuie sa am si CD-uri ) ,cartea de service a masinii , 2 iconite (care imi poarta noroc ) !

stevey
pasionat

Mesajde stevey » Joi 30-Noi-2006 13:27

mie mi-e frica sa ma uit... :twisted:

DanT
Moderator
Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa

Mesajde DanT » Joi 30-Noi-2006 13:48

oricum eu si acum am prin portbagaj cateva bucati de citroen ... piese si alte alea ..o cutie de scule, patura, masina de gurit, fierastrau pendular... lanterna ( mai am una si in bord...) :D si alte maruntisuri din astea ...
o curea, un schimb de ulei, un filtru, cateva pungi cu nu stiu ce alte pise ... (ca de mult tare nu am mai umblat in ele si am uitat ce am acolo) ... :D si altele ... mereu uit ce am ...

ps: va dati seama cebucurie nedisimulata am cand mai desfac o punga si mai re"descopar" cate ceva de care am uitat de mult ... :D :) ??

sunt dili ...

oricum eu sper ca la un moment dat sa scot tot , sa fac curat pe acolo si sa imi pun un bass.... :D
Dan
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone

SAMmy
pasionat

Mesajde SAMmy » Joi 30-Noi-2006 15:22

Torpedou:
+ Mapa cu cartile tehnice
+ Harta Romania
+ Lanterna
+ Pix
+ Rezerve pamatuf (3)
+ Rezerve odorizant habitaclu (2)

Buzunar portiera stanga:
+ Burete piele sintetica geamuri
+ Laveta umeda
+ Pachete servetele umede (2)

Buzunar portiera dreapta:
+ Pamatuf
+ Burete silicon incaltaminte

Portbagaj:
+ Roata de rezerva si sculele aferente (e.g., cric, coarba etc)
+ Pachet legislativ obligatoriu
+ Lavete umede
+ Scula sters geamurile
+ Manusi cauciuc
<temporar>
+ Mud-flaps sigilate
+ Trepied camera foto
+ Rachete + fluturasi badminton
+ Minge de handbal desumflata
</temporar>
Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR

dj01fad
demolition man
Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
2: C5 tourer 2.2 204
3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!

Mesajde dj01fad » Joi 30-Noi-2006 20:45

@jgr: recunosc peisajul :lol:

low
pasionat

Mesajde low » Mar 05-Dec-2006 13:16

incep cu lista si sunt sigur ca omit multe...dar in mare ar fi urmatoarele:
aripa dreapta fata, 2 faruri, 2 borduri, discuri de frana, 2 carburatoare+ bucati din al 3-lea, 2 roti, lichid de frana (cu toate ca nu am nevoie de asa ceva), macarale pentru geamuri, o fata de portiera, sfere, cartoane si haine rupte ptr reparatii, chei de toate dimensiunile formele si intrebuintarile suruburi si pe undeva cred ca e si bancheta din spate
in torpedo am termometru, cani si pliculete de zahar+ paletele dinalea de cafea, cateva pixuri si chitante
la sofer in portiera bata de baseball...si va urma sa echipez si locul din dreapta cu una
sub capota roata de rezerva, un cutit :twisted: care e acolo inca de cand am cumparat masina, nelipsitul LHM, o cheie ptr bujii si multe furtune si conducte

sorin69
pasionat
Masina: Citroen C-Eysee Exclusive 1.6 VTI 115 CP Euro 6
2: Fost posesor Citroen C3 Cool Air, an 2006

Mesajde sorin69 » Joi 07-Dec-2006 17:28

In portbagaj am trusa medicala, triunghiurile, pompa(de picior), cateva ustensile de intretinut si bineinteles roata de rezerva plus cricul. In torpedou am cartea tehnica si harti turistice. 8)

Înapoi la “Diverse”