Pozitii C4,lumini de bord C4, angel eyes, etc
Moderator: Echipa Tehnica
Pozitii C4,lumini de bord C4, angel eyes, etc
A incercat careva sa schimbe culoarea pozitiilor fata?
Parca mai bine ar sta cu un alb decat galbeniul ala.
Parca mai bine ar sta cu un alb decat galbeniul ala.
Ultima oară modificat Vin 01-Dec-2006 10:51 de către Matrixu, modificat 1 dată în total.
Se poate pune orice culoare, numai ca arata naspa(parerea mea) si nici nu sunt legale.Pe alb, nu ai probleme cu nimeni..
Am gasit pe net poze cu pozitii pe verde si pe rosu, deci se poate schimba..Acum nu stiu daca culoarea aia "portocalie" este data de bec, sau de vreun plastic ceva pe acolo.
Daca ar fi data de bec, se schimba becul si s-ar rezolva, daca nu....
@Stevey..micsoreaza si tu avatarul ala pls, e cel mai mare dupa forum
Am gasit pe net poze cu pozitii pe verde si pe rosu, deci se poate schimba..Acum nu stiu daca culoarea aia "portocalie" este data de bec, sau de vreun plastic ceva pe acolo.
Daca ar fi data de bec, se schimba becul si s-ar rezolva, daca nu....

@Stevey..micsoreaza si tu avatarul ala pls, e cel mai mare dupa forum

4.5 mil, 4 inele, 2 drossere si ce mai trebuie pe acolo...
Pretul becurilor pt pozitii nu trebuie sa fie prea mare(2-300 000).
Pentru bord, iti trebuie leduri si nu mai stiu ce. Acolo nu ma bag nici bani sa-mi dai
.
@Dumiflo, daca vrei sa iti pui mai repede, zi-mi si iti dau niste numere de telefon, sa vorbesti cu baietii..
Pretul becurilor pt pozitii nu trebuie sa fie prea mare(2-300 000).
Pentru bord, iti trebuie leduri si nu mai stiu ce. Acolo nu ma bag nici bani sa-mi dai

@Dumiflo, daca vrei sa iti pui mai repede, zi-mi si iti dau niste numere de telefon, sa vorbesti cu baietii..