Viitor posesor de C4 (?)

Forum de dicutii generale despre Citroen C4, C4 Picasso si Grand C4 Picasso: dotari, oferte, versus, posesori, etc.

Moderator: Echipa Tehnica

DMX
pasionat

Mesajde DMX » Mie 06-Dec-2006 11:55

GTC e o masina frumoasa ...imi place ,si nici nu sunt asa de multe cum sunt C4 coupe (care e o masina frumoasa ) !! Grea alegerea !!! Matrixu erai pe www.astraclub.ro - e forum special de astra , pe forumul de opel - mie unu nu-mi prea imi place :evil:
-->oricum se vede ca va iubiti masinile , DAR omu a cerut niste date concrete despre :
1.Se merita citroen vs opel .........
2.Consum...........
3.Preturi service...........
4.Citroen ....e fiabil ?? .............

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Mie 06-Dec-2006 12:08

Pai nu stiu cati sunt in masura sa ii zica daca merita sau nu, cand vorbim de versus. Poate ar ajuta si mai mult informatie din partea lui, ce motorizare, ce buget, pentru ce se vrea masina....
El a avut un Opel si stie care e treaba cu Opel, citeste aici tot ce s-a scris despre C4, ca vorba aia e informatie multa rau, si ia o decizie.
Pentru punctele 2,3,4 exista sute de posturi in care poate gasi informatie.

shomoyoque
just curious

Mesajde shomoyoque » Mie 06-Dec-2006 12:09

Great! Ma bucur ca mai gandeste cineva ca mine.... :rolleyes: :lol:

Design-ul este clar unul din punctele forte ale lui C4....

Personal gasesc noul Volvo C30 absolut incantator......desi in germania cel putin, costa cam multicel....

http://www.volvocars.de/modelsMY07/c30/gallery/exterior/default.htm

DMX
pasionat

Mesajde DMX » Mie 06-Dec-2006 12:17

-normal ca e scumpa doar e super "brend" , vrei brend k-lumea platesti de te usuci
-daca ne-ar da banii afara ... numai masini de masini ne-am lua cu totii

shomoyoque
just curious

Mesajde shomoyoque » Mie 06-Dec-2006 12:48

Clar...Insa sunt sigur ca toti stim ce preturi au modelele C4 echivalente din tarile UE....Sunt diferente de cateva mii de euro la aceleasi echipari (sper sa nu gresesc....prea mult :lol: ). Parca s-a mai discutat undeva si despre chestia asta..... sorry de offtopic..

Insa, ideea e ca daca chiar iti place c30u' si ai un buget mai mare (max douaj de mii sa zic).... zic ca merita asteptarea. Oricum sunt sigur ca atunci cand va fi lansat si la noi, preturile nu vor fi la fel cu alea din DE .... (in sensul ca vor fi mai mici...).

Pentru mine oricum C4 ramane THE ONE!

T.rac3Er
pasionat

Mesajde T.rac3Er » Mie 06-Dec-2006 16:29

astra gtc vs c4 ... hmm...sincer la exterior este le egalitate..la interior pt mine e groaznic de urat noul astra...nu stiu prea fad, prea nu stiu necioplit..si asta pana sa ma gandesc la masina noua...pur si simplu desenul bordului ma ingrozeste..vectra parca as mai inghiti...si apoi vine aspectul banilor..acelesi echipari, la pret cip e cu 2000euro mai scump opel...adica totusi in banii de c4 luam o coaja de astra ... si multi au asa ceva, dar moama, au astra gtc, si se dau batosi..io ma simt bine cu dublu climatronicul, jantele 16, cotiera, airbagurile, roata de rezerva, iluminat portbagaj, boxe full, spatiu depozitare portbagaj oglinzi incalzite, volan piele...fata de o coaja de gtc :lol: :lol: :lol:
megane2 berlina e facut in turcia..adica ceva de genul logan in romania...
[img:177922ea83]http://img221.imageshack.us/img221/4179/cityracercp1.jpg[/img:177922ea83]

OPUS Workshop
:: LED designs ::

DMX
pasionat

Mesajde DMX » Mie 06-Dec-2006 17:15

-lasati conceptiile astea ...ca e facuta in turcia ..... tata a avut un fiat facut in turcia , a fost brici masina aia , bucsaraia & ... le-a schimbat pe la 140.000 km pana atunci numai revizii atata .....
-ma surprinde atitudinea voastra : opinii : masini nemtesti super bune , masina frantuzesti -foarte proaste - ii urati , <cum pot gandii asa ??> , dar voi adoptati exact aceeasi atitudine - E facuta in Turcia deci e porasta ....nu e chiar asa .....

regedit
pasionat

Mesajde regedit » Mie 06-Dec-2006 18:29

sa vedeti ce frumos va fi cand masinile din india in 10 ani vor fi si ieftine si frumoase si fiabile. .... tare as vrea sa le vad cum intra pe piata engleza ! gandirea cu prejudecati nu trebuie judecata ea in sine. e greu sa-i spui cuiva sa nu aiba prejudecati .... in timp trebuie ca indivizii sa renunte individual la ele pentru a stinge un curent .... iar modalitatile de convingere nu sunt deloc de genul "de ce crezi tu ca masina germana e buna si aia franceza nu ?! este chiar invers" .... cum crezi ca un individ ar reactiona pozitiv la asa ceva ?!

Adrian
pasionat

Mesajde Adrian » Mie 06-Dec-2006 18:37

Si mie mi-ar placea acum un GTC! Daca imi luam GTC, muream de oftica ca nu imi luam C4 Coupe!
Aaaa,, nu mi-am luat GTC, pt ca venea cu tamburi pe spate la 1.6! Facusem o configuratie... Astra GTC, 1.6, enjoy, cu jante pe 17 din fabrica, costa vreo 12.500CIP cu tot cu discount! Dar nu avea decat 2 airbaguri, aer simplu si cd! Interiorul cred ca era ieftin, nu stiu sigur!
Daca venea cu discuri pe spate, poate imi luam GTC... Din acelasi motiv nu mi-am luat Focus TDCi: tamburi!
[b:8a91ac8b41]Citroen Spirit on my C4... VTR 1.6i, Obsidien [/b:8a91ac8b41][img:8a91ac8b41]http://www.sloganizer.net/en/style3,C4.png[/img:8a91ac8b41]

mituc
pasionat

Mesajde mituc » Mie 06-Dec-2006 20:11

Matrixu scrie:Daca exista Astra GTC cand mi-am luat eu C4-le, eram membru pe forumul opel acum :).
Ultima decizie a fost designul, in favoarea C4 Coupe.

Sper sa se trezeasca astia de la citroen si sa iasa repejor la inaintare cu un turbo benzinar, ca altfel si pe mine ma bate un gind...

T.rac3Er
pasionat

Mesajde T.rac3Er » Mie 06-Dec-2006 20:51

DMX e diferenta imensa intre calitatea unui M2 hatch si o berlina ... iti spun din experienta multora, si a unor cunoscuti...mie imi placea f mult M2 cand a aparut..eram wow..si imi doream f mult...nu permitea bugetul...si sa stii ca m2 iese f prost in JDPower ca fiabilitate..o politica proasta aleasa de renault pe anii >2001...
si nu ma refer la greieri, ci la piese importante...in tren de rulare si compartiment motor ... si totusi mult mai scump ca citroen..cu vreo mie CIP...la momentul cand eu am achizitionat masina...
tamburi pe spate sunt o gaselnita a romanilor..sa te jumuleasca la sange... :evil:
[img:177922ea83]http://img221.imageshack.us/img221/4179/cityracercp1.jpg[/img:177922ea83]

OPUS Workshop

stevey
pasionat

Mesajde stevey » Mie 06-Dec-2006 23:13

Personal c4 iese cu mult in evidenta fata de toate astrele de pe strada gtc sau care mai sunt.Ideea e ca lumea intoarce mai mult capul dupa c4 decat dupa astra(nu stiu cum sa spun dar c4 are personalitate te incalzeste).Cat despre pret nu iesea mai scump ca c4 deloc chiar ceva mai ieftin si venea cu 4 airbaguri(atunci era promotie) mp3 player jante aluminiu culoare noua(era un visiniu care m-a inebunit)105 cp. etc si era pe la 15000e.Pe langa asta motaorele sunt cu mult mai puturoase ca la citroen sau renault.Oricum nu e urata gtc-u ,fata de cea normala cu 5 usi, mai are si parti rotunjite care imblanzeste din rigurozitatea de plane drepte.Eu personal mi-asi lua-o dar...dupa c4.

T.rac3Er
pasionat

Mesajde T.rac3Er » Joi 07-Dec-2006 09:02

mai ieftin astra???
daca nu configuram si nu imi faceam temele nu ma bagam...o sa caut unde am foile sa iti dau preturile finale la momentul respectiv...cred ca deja au ajuns la tzara la bunica, la maculatura :D...
oricum c4 urban jungle 12000cip si astra gtc cu dotari asemanatoare (parca nu are dubluclimatronic, dar nu mai conteaza) avea 2000 euro cip in plus
si in promotia de care vorbesti astra tot e mai scump ca c4 care e ~14500ddp...si mai slab dotat...
si un detaliu f important...la urban jungle deja nu prea mi se mai pare promotie, ci o magarie de marketing, de fapt asta fiind pretul real al masinii, cel initial fiind "umflat"

OPUS Workshop

mituc
pasionat

Mesajde mituc » Joi 07-Dec-2006 10:48

mituc scrie:Sper sa se trezeasca astia de la citroen si sa iasa repejor la inaintare cu un turbo benzinar, ca altfel si pe mine ma bate un gind...

Ha! Ati vazut pe www.citroen.ro? A aparut C2-ul de 125CP, pina acum citeva saptamini/luni nu era la noi, doar in alte parti. Trecind peste inversiunile aiurea facute de aia (6500CP la 125rpm) ma sper si eu sa bage un motor mai serios in C4 berlina.

Sau, aveti idee ce stiu sa faca la motor aia de la musketier si cam cit ar costa niste treburi dintr-astea?

MUGUREL PIRSCOVEANU
Pro Motor Rm.Valcea

Mesajde MUGUREL PIRSCOVEANU » Joi 07-Dec-2006 10:51

Rabdare.....
O sa fie motorul 1,6i turbo de 150CP asa cum este pus pe Pejo 207.

Dar sa nu va asteptati ca e vreun STi :lol: :!:

Înapoi la “Citroen C4 - Berlina, Coupe, Sedan, Picasso”