au iesit la vanat
Moderator: Echipa Tehnica
au iesit la vanat
va prezint situatia in care am ramas fara permis (deocamdata, pt ca nu am de gand sa il las la ei). pe magheru, intr-o aglomeratie de nedescris, garcea in intersectia cu cosmonautilor. fluiera sa trecem, desi era rosu, si, norocul meu, eu eram ultima masina. in momentul in care trec pe langa el, imi face semn sa stau. bineinteles ca nu am mai putut opri si m-a tras pe dreapta. ca cica" nu ai vazut ce ti-am aratat?" vazusem dar eram in forja sa degajez intersectia si el era mascat de masina din fata. rezultat fara alte comentarii-permis retinut 30 zile si 130 ron amenda. mentionez ca tocmai eram in mertanul achizitionat cu 3 ore in urma si care are nr de prahova. no comment
DanCld scrie:Iar eu azi nu am dat prioritate niciunui pieton - am trecut pe langa ei pe trecere, am mers pe linia de tramvai, am fortat un galben....... si n-am vazut niciun Garcea!
Te dai cocant sã ne arãÞi ce sofer teribil eºti (probabil mai mult inconºtient). Fi atent cã pânã la urmã e posibil sã plãteºti cu vârf ºi Îndesat teribilismul ãsta adolescentin.
ĂĂži doresc numai bine.
Când mai vãd câte un tip care conduce dupã regulile lui, Îmi spun În sinea mea "ãsta precis nu o sã moarã acasã".
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Alex, imi pare rau pentru patania ta. Cind v-am spus eu ca odata cu noul cod rutier vor iesi baietii la vinatoare, n-ati vrut sa ma credeti... Eu sint convins ca vor mai fi cazuri. 

Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
- DanT
- Moderator
- Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
- 2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
- 3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa
practic de vanat ei vaneaza pentru noile amenzi ...
nu cred ca vaneaza permise ci doar amenzile astea grase ...
oricum, dupa noul cod rutier bucurestiul a devenit un calvar ... un drum care in mod uzual dura 30 min acum se apropie galant de 50 ...
partea interesanta este ...ok disciplinam traficul dar pe unde sa mai merge>?
oricum, dupa noul cod rutier bucurestiul a devenit un calvar ... un drum care in mod uzual dura 30 min acum se apropie galant de 50 ...

Dan
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
DanT scrie:practic de vanat ei vaneaza pentru noile amenzi ...
oricum, dupa noul cod rutier bucurestiul a devenit un calvar ... un drum care in mod uzual dura 30 min acum se apropie galant de 50 ...![]()
Oare de ce drumurile dupa Codul Vechi durau doar 30 de minute? Cumva pentru ca cineva depasea coloanele la semafor?

daca la tine nu se pun rudele nici la ei nu se pune martor un politai coleg cu el...e aiurea sa scoti alti martori daca nu ai de unde..si daca erai singur, cuvant contra cuvant...
sper ca nu i-ai semnat nimic...asa trebuia sa te caute, sa caute el martori, sa ajungeti cu tribunal, cu hartogaraie, si nu statea el pt atata lucru sa se frece cu birocratia...
sper ca nu i-ai semnat nimic...asa trebuia sa te caute, sa caute el martori, sa ajungeti cu tribunal, cu hartogaraie, si nu statea el pt atata lucru sa se frece cu birocratia...
[img:177922ea83]http://img221.imageshack.us/img221/4179/cityracercp1.jpg[/img:177922ea83]
OPUS Workshop
:: LED designs ::
OPUS Workshop
:: LED designs ::
vldst scrie:Oare de ce drumurile dupa Codul Vechi durau doar 30 de minute? Cumva pentru ca cineva depasea coloanele la semafor?
Eu n-as blama integral noul cod pentru circulatia din Bucuresti. Si inainte si dupa 1 decembrie tot 2h30m - 3h pierd zilnic in trafic si am vazut si vad in continuare destui viteji. Recunosc ca nici eu nu sunt soferul ideal insa niciodata nu mi-am fortat norocul intr-un mod grosolan - asa, de ocolit un pieton, de fortat un galben sau de bagat treapta 5 in pasaj la Lujerului sau la Victoria - cine nu o face, macar din cand in cand! Iar cu mersul pe linia de tramvai nici eu nu sunt integral de acord, dar sunt unele zone unde esti obligat sa te faci tramvai pentru 50-100m pentru a te incadra apoi pe banda pentru virajul la stanga, cu faza separata la semafor.