Remapare C4
Moderator: Echipa Tehnica
@ mituc @ Sincer crezi ca merita sa tunezi motorul asta de 1,6...?Nu zic ca si eu sunt manic si ma gandesc, dar parca nu merita sa mai dai nu-s cati bani, cand cu vre-o 2000 e in plus iti iei cu 140 cp din fabrica ,fara sa ii pui turbina si altele care poate sa iti anuleze garantia, te costa si mai mult si nici nu te aduce macar aproape(si cine stie ce probleme poti sa mai ai pe parcurs).Eventual, daca vrei neaparat sa modifici ceva la motor, mai bine ii faci un chip tuning.E mai putin periculos zic eu decat cu o turbina.Chip tuning la musketier e vreo 800e am preturile mai vechi.La noi te costa vreo 2-300 e si te aduce pe la 123cp parca(este un tip pe forum @doc care face de-astea si am vz ca are si pt 1,6)Mai schimbi si toba eventual iti mai aduce un 3 cp.Eu deocamdata prefer o usoara personalizare la ext. adica un spoileras o janta frumoasa si deocamdata atat 

sincer, 4000euro sunt o suma, si depinzand de om si de preferintele lui poate sa le investeasca in motorul actual aspirat al masinii sau sa isi cumpere o bombita de prin 94-95, mult mai usoara si mai ceva mai puternica...atunci sa vezi performante...si fara sa pierzi garantia...
sper ca prin vara viitoare sa ajung si cu bugetul care sa ma puna in acesta ipostaza...eu analizez toate alternativele...
Matrixu:Am facut split, pt ca in subiectul precedent se vorbea doar de personalizare
sper ca prin vara viitoare sa ajung si cu bugetul care sa ma puna in acesta ipostaza...eu analizez toate alternativele...

Matrixu:Am facut split, pt ca in subiectul precedent se vorbea doar de personalizare
[img:177922ea83]http://img221.imageshack.us/img221/4179/cityracercp1.jpg[/img:177922ea83]
OPUS Workshop
:: LED designs ::
OPUS Workshop
hmm..parca mai erau posturi legate de tema asta...si parca mai exista un topic cu modificari de motor....si pot fi aruncate acolo...nu de-alta dar e cam subred topicul doar cu posturile astea...cum zici tu...si poti sa stergi si mesajul asta daca vrei, si DUPA ce il citesti 

[img:177922ea83]http://img221.imageshack.us/img221/4179/cityracercp1.jpg[/img:177922ea83]
OPUS Workshop
OPUS Workshop
Stiu eu pe cineva care si-a facut remapare la Ford Focus TDCi 1.6 110BHP, motorul e Citroen (acelasi de pe C4 1.6 HDi 110 BHP).
Cresterea e considerabila: 110 BHP - 136BHP, dar real-life nu se simte foarte tare, diferenta fiind usor exprimata cam asa:
Daca esti la 50 intr-a 4-a si ii dai talpa la stock 110BHP dureaza ceva pana te infige in scaun, se recomanda down-shift.
La asta remapat, plusul de cuplu e suficient incat sa nu iti mai fie necesar down-shift, decat in cazuri de forta majora...
Intr-a 4-a diferenta e maxima, mai jos in trepte diferenta fiind mai putin sesizabila...
Viteza maxima nu stiu daca a crescut, tot pe la 200Km/h se situeaza, dar se atinge cu siguranta mai rapid...
Cresterea e considerabila: 110 BHP - 136BHP, dar real-life nu se simte foarte tare, diferenta fiind usor exprimata cam asa:
Daca esti la 50 intr-a 4-a si ii dai talpa la stock 110BHP dureaza ceva pana te infige in scaun, se recomanda down-shift.
La asta remapat, plusul de cuplu e suficient incat sa nu iti mai fie necesar down-shift, decat in cazuri de forta majora...
Intr-a 4-a diferenta e maxima, mai jos in trepte diferenta fiind mai putin sesizabila...
Viteza maxima nu stiu daca a crescut, tot pe la 200Km/h se situeaza, dar se atinge cu siguranta mai rapid...
Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR
Citroën C4 Coupé VTR
@vldst

edit, ca nu par rautacios..
s-a mai discutat problema asta cu puterea de nustu cate ori...cauta pe forum si te vei lamuri...nu vreau sa te atac. pur si simplu nu m-am putut abtine cand am citit ce ai scris...
hai sa fie pace...cuplul face ceva, puterea face si ea ceva, dar mai mult ca sigur ca nu cuplul nu te baga in nici un scaun...

edit, ca nu par rautacios..
s-a mai discutat problema asta cu puterea de nustu cate ori...cauta pe forum si te vei lamuri...nu vreau sa te atac. pur si simplu nu m-am putut abtine cand am citit ce ai scris...
hai sa fie pace...cuplul face ceva, puterea face si ea ceva, dar mai mult ca sigur ca nu cuplul nu te baga in nici un scaun...
OPUS Workshop
OPUS Workshop