ĂĹ˝ngheaĂžĂÂŁ frĂ¢na de mĂ¢nĂÂŁ?
Moderator: Echipa Tehnica
ĂngheaÞã frâna de mânĂŁ?
ÂŞtiu cĂŁ (aparent) este o problemĂŁ specificĂŁ maÂşinilor româneÂşti predecembriste (era greu sĂŁ zic „daciilor”!), dar ĂŽntrucât am ĂŽntâlnit-o Âşi la case mai mari...vi s-a ĂŽntâmplat (sau Ăži uzit pe cineva) iarna (logic!) sĂŁ vĂŁ (ĂŽi) ĂŽngheĂže frâna de mânĂŁ? DacĂŁ da, ce aĂži fĂŁcut (aĂži plecat aÂşa, aĂži renunĂžat...sau ce aĂži auzit cĂŁ e bine ĂŽn sensul acesta?). S-a ĂŽntâmplat dupĂŁ mers prin fleoÂşcĂŁraie (nu am gĂŁsit sinonim) sau pur Âşi simplu datoritĂŁ gerului? MĂŁ intereseazĂŁ ĂŽn special la c4. MulĂžumesc!
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
La disc e mai complicat sa inghete. Totusi fereste-te de solutie de-aia ecologica maronie, ca e cam corosiva si nu face bine pe la etrieri. De asemenea iarna e mai bine sa mergi cu jante de tabla, ca sa nu-ti intre prea multa apa si alte chestii nedorite pe la etrieri.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
ingheata la toate masinile. cel mai bine e ca iarna sa NU se foloseasca frana de mana la stationarile mai lungi, peste noapte, etc...acum depinde de temperatura exterioara unde se petrece actiunea cu masina oprita.
caz concret a fost la un reportaj pe discovery cu niste tunele, si offroader-ul foreman-ului a avut frana de mana trasa...era BETON...asa ca a aluat alta masina pt deplasari in dimineata aia...precizez ca era iarna la multe grade sub zero...
caz concret a fost la un reportaj pe discovery cu niste tunele, si offroader-ul foreman-ului a avut frana de mana trasa...era BETON...asa ca a aluat alta masina pt deplasari in dimineata aia...precizez ca era iarna la multe grade sub zero...
[img:177922ea83]http://img221.imageshack.us/img221/4179/cityracercp1.jpg[/img:177922ea83]
OPUS Workshop
:: LED designs ::
OPUS Workshop
:: LED designs ::
T.rac3Er scrie:caz concret a fost la un reportaj pe discovery cu niste tunele, si offroader-ul foreman-ului a avut frana de mana trasa...era BETON...asa ca a aluat alta masina pt deplasari in dimineata aia...precizez ca era iarna la multe grade sub zero...
am vazut si eu. era o toyota si actiunea se petrecea in islanda.
dar a luat alta, deci nu l-a toate le inghetase frana de mana. ;)
zambeste, maine va fi mai rau. 

Da voi stiti ca la unele masini exista si discuri si tamburi? Adica, frana de mana e posibil sa fie tot pe tamburi! Adica in interiorul butucului de pe spate sa existe saboti...
Eu nu cred ca e cazul si la C4, caci daca ar fi asa, nu s-ar mai intoarce asa usor masina cu frana de mana... Adica: tine frate
...
Eu nu cred ca e cazul si la C4, caci daca ar fi asa, nu s-ar mai intoarce asa usor masina cu frana de mana... Adica: tine frate

[b:8a91ac8b41]Citroen Spirit on my C4... VTR 1.6i, Obsidien [/b:8a91ac8b41][img:8a91ac8b41]http://www.sloganizer.net/en/style3,C4.png[/img:8a91ac8b41]
Înapoi la “Citroen C4 - Berlina, Coupe, Sedan, Picasso”