Salutare tuturor!
Intr-un final mai mult sau mai putin apoteotic

am reusit sa finalizez reparatia masinii. A durat cateva zile pana au adus piesele, apoi pana am avut loc in service (cu sarbatorile astea au fost mai putine zile lucratoare) dar intr-un final s-a rezolvat.
A fost destul de mult lovita, mai mult pe dinauntru decat pe dinafara (cine doreste poze, le pot atasa) iar reparatia a costat nici mai mult nici mai putin decat 2903 lei si ceva maruntis, cu inlocuirea barei spate, a triplei de stop, a aparatorii de noroi, si a inca catorva elemente. Pot pune lista intreaga daca doreste cineva ca sa se vada preturile.
Ca bile negre in urma reparatiei pot mentiona ca mi-au lasat urma de span in covorasul din portbagaj, mi-au murdarit bancheta spate cu o pasta alba (de la vopsitorie banuiesc - care a iesit destul de greu la spalat) si cel mai nasol lucru este ca usa portbagajului nu se mai inchide ca inainte, trebuie putin trantita ca sa se inchida. Ei au spus ca sunt incuietorile si ca se mai lasa....Ii mai las si eu putin si daca nu vad imbunatatiri ma duc din nou peste ei sa o rezolve, mai ales ca la cumparare si nici ulterior nu am observat acest lucru. Poate fi ca urmare a loviturii, dar ar fi trebuit sa o rezolve...
Cam asta ar fi! Stati deoparte de service si toate cele bune si la cati mai multi km fara probleme!
Cosmin