C4 ? ? ?
Moderator: Echipa Tehnica
pretentios cu muzica, sunt, dar vreau si comenzile pe volan, iar cand voi schimba cassu va fii cu unul care sa aiba modul pt comenzile de pe volan.
daca vreau sa o iau cu banii jos cash trebuie sa achit ceva ca garantie si apoi restul la livrare, nu????nu am dat nici un avans ci doar am fost la drive si am pus toate intrebarile care mi-au trecut prin cap atunci. eu sunt din buc, imi recomanda cineva un dealer ok, maleabil si deschis la negocieri??????? as opta ptr scut si presuri in pretul de achizitie. ar fii super sa-mi dea astea mocca. matrixu, tu ai urban jungle??? daca da a ajuns la aproape 15 mii???hmmmm......cam tzigani. RESPECT
LE: m-am uitat atent la semnatura, 1.4i. sorry.RESPECT
daca vreau sa o iau cu banii jos cash trebuie sa achit ceva ca garantie si apoi restul la livrare, nu????nu am dat nici un avans ci doar am fost la drive si am pus toate intrebarile care mi-au trecut prin cap atunci. eu sunt din buc, imi recomanda cineva un dealer ok, maleabil si deschis la negocieri??????? as opta ptr scut si presuri in pretul de achizitie. ar fii super sa-mi dea astea mocca. matrixu, tu ai urban jungle??? daca da a ajuns la aproape 15 mii???hmmmm......cam tzigani. RESPECT
LE: m-am uitat atent la semnatura, 1.4i. sorry.RESPECT
Am varianta X, care e mai slab dotata ca orice urban jungle.
Cat despre dealeri, nu prea au mai ramas multi. Vezi la ATS ce poti sa scoti, de asemenea ti-as sugera sa iei legatura cu Mugurel de la RM. Valcea, poate are vreo oferta tentanta pentru tine ;)
Scutul ala nu stiu cat de important este, daca mergi preponderent in oras, si daca nu o bagi prin toate clocaurile. Eu de cand o am pe a mea, am atins cu numarul, si o data bara in partea stanga..dar din prostia mea, nu ca ar fi masina prea joasa.
Cat despre dealeri, nu prea au mai ramas multi. Vezi la ATS ce poti sa scoti, de asemenea ti-as sugera sa iei legatura cu Mugurel de la RM. Valcea, poate are vreo oferta tentanta pentru tine ;)
Scutul ala nu stiu cat de important este, daca mergi preponderent in oras, si daca nu o bagi prin toate clocaurile. Eu de cand o am pe a mea, am atins cu numarul, si o data bara in partea stanga..dar din prostia mea, nu ca ar fi masina prea joasa.
-
- Pro Motor Rm.Valcea
Apropos de oferte.....
Deocamdata nu se mai stie nimik despre accize si alte chestii.
Masinile care se vor livra anul acesta sunt numai cele care s-au platit si s-au dat la vama pana in 7 decembrie.
Acum nici eu nu mai stiu ce sa scriu in oferte.
Ia uitati-va aici:
http://www.automobiletv.ro/specialTaxes.php
Deocamdata nu se mai stie nimik despre accize si alte chestii.
Masinile care se vor livra anul acesta sunt numai cele care s-au platit si s-au dat la vama pana in 7 decembrie.
Acum nici eu nu mai stiu ce sa scriu in oferte.
Ia uitati-va aici:
http://www.automobiletv.ro/specialTaxes.php
hmm, chestia cu scutul vb lui matrixu, nu prea e necesar cata vreme ai grija pe unde mergi, masina nu e nici joasa ca un lamborghini
dar nici inalta ca o octavie. Oricum e o masina grea, daca ii mai pui si scutul ala .... presurile ti le poate da in schimb free, la fel si trusa, incearca sa nego. cu ei

alarma, clima, cd, praguri, navigatie, so on... - B-08-BBK[img:824728406b]http://www.tour-romania.info/citroen/avatarmare.jpg[/img:824728406b]
eu am facut drive-ul la citroenul de pe titulescu si acolo era o domnisoara foarte draguta care mi-a lasat o impresie buna. in cazul asta MUGUREL te rog da-mi un privat sa-mi lasi un mail sau un nr de tel, sau uite mail-ul meu: cristian23jmc@yahoo.com. Va multumesc. totusi imi poate da careva cu 1.6i ceva consumuri??RESPECT
Matrixu, ce intelegi prin ATS??? si titulescu si pipera si cantemir au denumirea de ATS?? recomanzi vreunul dintre ele??? RESPECT
Matrixu:Foloseste cu incredere functia "Edit" a forumului
Matrixu, ce intelegi prin ATS??? si titulescu si pipera si cantemir au denumirea de ATS?? recomanzi vreunul dintre ele??? RESPECT
Matrixu:Foloseste cu incredere functia "Edit" a forumului

mie unul mi-a placut la titulescu, de une am si luat-o, insa am ridicat-o de la pipera. toti sunt ok cat esti si tu ok cu ei ATS-ul este in toate lcatiile indicate de tine
alarma, clima, cd, praguri, navigatie, so on... - B-08-BBK[img:824728406b]http://www.tour-romania.info/citroen/avatarmare.jpg[/img:824728406b]
P S L scrie:eu am facut drive-ul la citroenul de pe titulescu si acolo era o domnisoara foarte draguta care mi-a lasat o impresie buna. in cazul asta MUGUREL te rog da-mi un privat sa-mi lasi un mail sau un nr de tel, sau uite mail-ul meu: cristian23jmc@yahoo.com. Va multumesc. totusi imi poate da careva cu 1.6i ceva consumuri??RESPECT
Matrixu:Foloseste cu incredere functia "Edit" a forumului![]()
La Titulescu am fost si eu si mi s-au parut destul de OK. De oriunde ai lua-o,fiind vorba tot de ATS va fi acelasi lucru. Poate doar alte feĂže.
dumiflo scrie:P S L scrie:eu am facut drive-ul la citroenul de pe titulescu si acolo era o domnisoara foarte draguta care mi-a lasat o impresie buna. ...
... si mie mi-a lasat o impresie ... buna de tot
Nu stiu daca este aceeasi din momentul in care am facut eu drive test-ul, dar subscriu la impresia "buna de tot!"
P S L scrie: totusi imi poate da careva cu 1.6i ceva consumuri??RESPECT
68 km, viteza medie 18 km/h, consum 14,2 l/100 km. acesti km sunt facuti numai in oras, de acasa pana la birou in felul urmator: plecat de acasa, mers 1 km, oprit la gradinita, mers in continuare 5-600 m si un semafor, oprit la cresa, mers inca 2 km pana la servici (la km 0).
inainte de venirea frigului aveam in jur de 11 consum si viteza medie 22-24.
zambeste, maine va fi mai rau. 

Chestia cu scutul e mai complicata...stiti...se mai aciuiaza pisici, care intra pe acolo(eu patit bineinteles), pana in minunatul loc din spoiler si mai au loc si de o familie cu pui.Nu de alceva dar pot sa fac si cotet pt. caini de paza acolo am loc
.Plus ca intra cu mult mai multa mizerie decat la o masina cu scut si na daca va place sa aveti motorul la fel de murdar ca o masina de 5 ani...Sa mai continui...? Pai de ce sa stau eu cu sufletul la gura ca vai mai sare o piatra sau iau o craca pe sub masina cand pot sa iau si un scut de plastic care banuiesc ca e usor si macar protejeaza de primele 2 evenimente nefericite.Parerea mea e ca o masina moderna tre sa fie bine blindata si aparata pe dedesupt nu sa arate ca daciile alea vechi, din care se trage bancul cu pisisca si masina japoneza.

corect, stevey, ai dreptate la faza cu pisicile. au patit-o multi cu multe masini. si cu statul cu grija la baia de ulei pe drumuri nasoale unde iti vine s-o calci ca scapi de denivelari. la fel si cu murdaria care intra. cat despre bancul cu pisica si masina japoneza.....ma abtin, pt ca nu-l stiu
).
RESPECT

RESPECT
daca ai capota deschisa te uiti in jos si vezi pamantul NU e scut la motor pe masina aia...cel mai bine e sa va uitati la cum e cureaua de distributie cand aveti masina pe o rampa...nu e altceva prea important, decat sa se rupa acea curea din cauza uzurii premature...plastiucl prezent la toate e sub radiator si intregeste bara fata...de fapt cred ca ii confera si rigiditate, ca altfel s-ar balangani aiurea spoilerul...am niste poze prin telefon cu a mea, cred ca inainte de a fi pus scutul..sa le descarc, si mai vedem...
[img:177922ea83]http://img221.imageshack.us/img221/4179/cityracercp1.jpg[/img:177922ea83]
OPUS Workshop
:: LED designs ::
OPUS Workshop
:: LED designs ::
Înapoi la “Citroen C4 - Berlina, Coupe, Sedan, Picasso”