C4 Navi + Multimedia Add-On
Moderator: Echipa Tehnica
sunt proaspatul utilizator al unui modulator FM ...super tare jucaria.
L-am luat de la spot / digitalworld cu 139,96 RON
detalii :
( http://www.digitalworld.ro/produs.php?i ... idcat=1240 )
...totodata puteti alege ...ca au mai multe modele :
http://www.digitalworld.ro/categorie.php?idcat=1238
Sunt foarte multumit ca nu ma mai "chinui" cu zeci de cd-uri - era plina cotiera de cd-uri audio.
...si ce-mi place la jucaria asta e ca , folosind un stick / pen drive , stie sa citeasca mp3-urile chiar daca sunt "asezate" in foldere.
Si uite asa folosesc concomitent cele doua prize / "brichete" ( pe cealalta e GPS-ul )... care pan' acum nu au fost niciodata folosite ( no smoking ! )
L-am luat de la spot / digitalworld cu 139,96 RON
detalii :
( http://www.digitalworld.ro/produs.php?i ... idcat=1240 )
...totodata puteti alege ...ca au mai multe modele :
http://www.digitalworld.ro/categorie.php?idcat=1238
Sunt foarte multumit ca nu ma mai "chinui" cu zeci de cd-uri - era plina cotiera de cd-uri audio.
...si ce-mi place la jucaria asta e ca , folosind un stick / pen drive , stie sa citeasca mp3-urile chiar daca sunt "asezate" in foldere.
Si uite asa folosesc concomitent cele doua prize / "brichete" ( pe cealalta e GPS-ul )... care pan' acum nu au fost niciodata folosite ( no smoking ! )
si cum selectezi printre cele x zeci de melodii de pe stick??
daca opresti masina iti mai pastreaza melodia? sau trebuie din nou sa haladuiesti pana ajungi la ce ascultai??
ca eu am testat o jucarie din asta a cuiva, si cand mi se tot reseta am dat-o in masa....
prefer un mp3 player
daca opresti masina iti mai pastreaza melodia? sau trebuie din nou sa haladuiesti pana ajungi la ce ascultai??
ca eu am testat o jucarie din asta a cuiva, si cand mi se tot reseta am dat-o in masa....
prefer un mp3 player
[img:177922ea83]http://img221.imageshack.us/img221/4179/cityracercp1.jpg[/img:177922ea83]
OPUS Workshop
:: LED designs ::
OPUS Workshop
http://www.c4atreros.es/foro/viewtopic.php?t=1088
ceva mult mai bun
ceva mult mai bun
[img:177922ea83]http://img221.imageshack.us/img221/4179/cityracercp1.jpg[/img:177922ea83]
OPUS Workshop
OPUS Workshop
Reinvii acest topic, dar acum prioritate maxima va fi acordata subiectului GPS...
@moderators: daca vi se pare potrivit sa separati thread-ul... it's up 2 U...
GPS:
Vreau sa-mi iau navigatie... gratie lui dumiflo... am prins bug-ul... utilitatea e clara...
M-am saturat sa caut parcare la orele de varf pe Calea Grivitei si sa ajung in Romana... LOL
Voi opta pentru o solutie mobila datorita simplitatii si eficientei in multiple situatii...
Voi sintetiza in continuare rezolutiile cercetarilor mele, si va rog, daca aveti ceva pertinent
de adaugat/completat/relatat... please do! ;)
Din start vom face diferenta intre sisteme mobile dedicate GPS - PNA (Personal
Navigation Assistant) si PDA (Personal Digital Assistant), cu capabilitati GPS integrate.
Prima categorie se adreseaza persoanelor interesate strict de navigatie (cazul meu),
a doua se adreseaza persoanelor care au nevoie permanenta de un device all-in-one.
De asemenea, voi discuta doar despre aplicatii/device-uri care mi-au atras atentia,
altfel risc sa fac review-uri pentru 20-30 de PDA/PNA-uri...
In plus, nu voi mentiona
detalii pur tehnice, specificatiile fiind disponibile pe siturile oficiale ale producatorilor.
@moderators: daca vi se pare potrivit sa separati thread-ul... it's up 2 U...
GPS:
Vreau sa-mi iau navigatie... gratie lui dumiflo... am prins bug-ul... utilitatea e clara...
M-am saturat sa caut parcare la orele de varf pe Calea Grivitei si sa ajung in Romana... LOL

Voi opta pentru o solutie mobila datorita simplitatii si eficientei in multiple situatii...
Voi sintetiza in continuare rezolutiile cercetarilor mele, si va rog, daca aveti ceva pertinent
de adaugat/completat/relatat... please do! ;)
Din start vom face diferenta intre sisteme mobile dedicate GPS - PNA (Personal
Navigation Assistant) si PDA (Personal Digital Assistant), cu capabilitati GPS integrate.
Prima categorie se adreseaza persoanelor interesate strict de navigatie (cazul meu),
a doua se adreseaza persoanelor care au nevoie permanenta de un device all-in-one.
De asemenea, voi discuta doar despre aplicatii/device-uri care mi-au atras atentia,
altfel risc sa fac review-uri pentru 20-30 de PDA/PNA-uri...

detalii pur tehnice, specificatiile fiind disponibile pe siturile oficiale ale producatorilor.
Ultima oară modificat Joi 14-Dec-2006 14:40 de către SAMmy, modificat 1 dată în total.
Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR
Citroën C4 Coupé VTR
Am studiat si eu destul de mult asta cu GPS-ul si am ajuns la concluzia ca nu imi trebuie momentan. Dar se cere o schimbare a telefonului mobil, si m-am gandit sa ma orientez catre noul Nokia N95 care are si GPS incorporat. Deci 2 iepuri impuscati.
Ca bani ies la fel daca mi-as lua si un telefon nou si un sistem GPS.
Tu la ce sisteme te-ai gandit?
Ca bani ies la fel daca mi-as lua si un telefon nou si un sistem GPS.
Tu la ce sisteme te-ai gandit?
Ultima oară modificat Joi 14-Dec-2006 14:55 de către Matrixu, modificat 1 dată în total.
1. Fujitsu-Siemens LOOX N100 Series (N100, N100 TMC, N110, N110 TMC)
+ Cel mai rafinat si light PNA pana in prezent (110 grame si un design clean a la Apple)
+ Software extrem de elegant, cu o interfata clara, smooth si rapida Navigon Mobile Navigator 6.0 (update-uri free)
+ Kit complet (sistem de prindere, earphones, wrist-strap, 2 fete interschibabile alb si negru etc)
+ Pret imbatabil (1100 RON cu DVD cu hartile a 37 tari Europene, incl Romania)
- Romania este acoperita doar 10% cu doar cateva mii de POI (Points Of Interest)
Concluzie: Daca Romania era acoperita macar 50% il luam fara sa ma gandesc de doua ori...
Astept opinii de la oameni care l-au vazut in actiune... din review-uri am inteles ca e fantastic...
+ Cel mai rafinat si light PNA pana in prezent (110 grame si un design clean a la Apple)
+ Software extrem de elegant, cu o interfata clara, smooth si rapida Navigon Mobile Navigator 6.0 (update-uri free)
+ Kit complet (sistem de prindere, earphones, wrist-strap, 2 fete interschibabile alb si negru etc)
+ Pret imbatabil (1100 RON cu DVD cu hartile a 37 tari Europene, incl Romania)
- Romania este acoperita doar 10% cu doar cateva mii de POI (Points Of Interest)

Concluzie: Daca Romania era acoperita macar 50% il luam fara sa ma gandesc de doua ori...

Astept opinii de la oameni care l-au vazut in actiune... din review-uri am inteles ca e fantastic...

Ultima oară modificat Joi 14-Dec-2006 15:08 de către SAMmy, modificat 1 dată în total.
Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR
Citroën C4 Coupé VTR
2. Mitac Mio C710
+ Functionalitate completa inclusiv TMC
+ Compact, usor (170 grame), design atractiv
+ Kit complet
+ Harta completa a 24 de tari europene inclusa
+ Full updatabil pe situl producatorului: www.Mio-Tech.be
+ Funcite Hands-free Bluetooth (conectezi telefonul la C710 si acesta gestioneaza apelurile - e.g., raspunzi printr-un tap pe touchscreen etc)
- Pret mare pentru un PNA (1500 RON)
- Neclaritati referitoare la acoperirea Romaniei (n.r. pe situl Mio nu se specifica Romania...). Pentru ingrosarea confuziei, vezi observatii...
- Varianta pentru SUA are VideoPlayer DivX inclus, varianta pentru Eu, NU...
(doar audio)
Observatii:
a. In review-uri este prezentat foarte bine, dar se specifica anumite intreruperi neasteptate de semnal
b. Conform specificatiilor producatorului, software-ul folosit pentru navigatie
este MioMap v3 dar interfata din poze si review-uri este identica cu interfata iGO,
ba chiar sunt firme care il promoveaza ca fiind Mio C710 + iGo Europe 2006 Full,
caz in care pretul de 1500 RON nu ar fi deloc mare (n.r. doar SD-ul cu iGo 2006 Europe
costa 1100 RON)
Ce stiti despre acest aspect?
+ Functionalitate completa inclusiv TMC
+ Compact, usor (170 grame), design atractiv
+ Kit complet
+ Harta completa a 24 de tari europene inclusa
+ Full updatabil pe situl producatorului: www.Mio-Tech.be
+ Funcite Hands-free Bluetooth (conectezi telefonul la C710 si acesta gestioneaza apelurile - e.g., raspunzi printr-un tap pe touchscreen etc)
- Pret mare pentru un PNA (1500 RON)
- Neclaritati referitoare la acoperirea Romaniei (n.r. pe situl Mio nu se specifica Romania...). Pentru ingrosarea confuziei, vezi observatii...
- Varianta pentru SUA are VideoPlayer DivX inclus, varianta pentru Eu, NU...

Observatii:
a. In review-uri este prezentat foarte bine, dar se specifica anumite intreruperi neasteptate de semnal
b. Conform specificatiilor producatorului, software-ul folosit pentru navigatie
este MioMap v3 dar interfata din poze si review-uri este identica cu interfata iGO,
ba chiar sunt firme care il promoveaza ca fiind Mio C710 + iGo Europe 2006 Full,
caz in care pretul de 1500 RON nu ar fi deloc mare (n.r. doar SD-ul cu iGo 2006 Europe
costa 1100 RON)
Ce stiti despre acest aspect?
Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR
Citroën C4 Coupé VTR
3. iGo 2006 Europe + Orice PDA Windows Mobile
+ Acoperire detaliata a Romaniei
+ Posibilitatea alegerii device-ului favorit pentru GPS, in functie de preferinte buget etc
- Software mai putin rapid, rafinat si atractiv decat Navigon Mobile Navigator 6
- Solutie care vizeaza in primul rand compatibilitatea cu cat mai multe device-uri,
nu performanta absoluta a unui device dedicat, din care rezulta multe probleme
(e.g., hard reset al PDA-ului remarcat cu preponderenta la unele modele etc)
Observatii:
Cea mai flexibila dar totodata scumpa varianta (excluzand pirateria, cu care nu sunt de acord).
Astept comentarii!
+ Posibilitatea alegerii device-ului favorit pentru GPS, in functie de preferinte buget etc
- Software mai putin rapid, rafinat si atractiv decat Navigon Mobile Navigator 6
- Solutie care vizeaza in primul rand compatibilitatea cu cat mai multe device-uri,
Observatii:
Cea mai flexibila dar totodata scumpa varianta (excluzand pirateria, cu care nu sunt de acord).
Astept comentarii!
Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR
Citroën C4 Coupé VTR
SAMmy scrie:3. iGo 2006 Europe + Orice PDA Windows Mobile
Observatii:
Astept comentarii!
eu folosesc aceasta varianta !
... si a fost ieftina (incluzand pirateria )