Folie Autorizata

personalizarea masinii, de la styling pana la tuning extrem

Moderator: Echipa Tehnica

Matrixu
pasionat

Folie Autorizata

Mesajde Matrixu » Joi 14-Dec-2006 22:18

Acest post nu se vrea reclama, ci este adresat celor care vor sa isi monteze folie autorizata si de calitate LLumar, cu o garantie de 5 ani.
Pana in prezent suntem 3 masini(a mea si userul Shadow cu 2 masini), si se pare ca avem o reducere de 15%.In urma unor discutii cu cei de la Expert Detailing, se pare ca la mai mult de 3 masini am putea obtine o reducere de 20%.
Geamurile pe fata sunt autorizate doar cele mai deschise, care sunt de fapt prea deschise si nu merita montate :). Pentru cei care doresc sa monteze pe geamurile din fata folie mai inchisa o fac pe barba si pe raspunderea lor ,pentru ca nimeni nu da omologare pt asa ceva.:roll:

Pretul este de 6.4mil pentru geamurile din spate si 2 mil pentru cele din fata, la care se adauga reducere de 15 sau 20%.

Noi am decis sa facem dupa sarbatori o rezervare pentru inceputul lunii ianuarie, deci daca exista doritori sa se anunte aici.

Primul user care s-a anuntat ca potential doritor a fost T.rac3r, dar lista ramane in continuare deschisa,programarile facandu-se in ordinea potentialelor inscrieri pe lista.

1. Shadow cu 2 masini
2. Eu cu o masina
3. Probabil T.rac3r.

DMX
pasionat

Mesajde DMX » Joi 14-Dec-2006 23:21

-bai nene vrem si noi poze :lol:

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Joi 14-Dec-2006 23:30

Pai poze cu ce :lol:?
N-am pus inca pe masina, dar oamenii sunt printre cei mai meseriasi. Printre masinile care au pus la ei, se numara si un maybach.
Mai multe detalii pe site la ei, pt ca reclama gratis aici nu e buna :D.

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Joi 14-Dec-2006 23:52

eu am folie llumar si e misto
doar ca m-au parlit rau de tot la pret :cry:
ce a obtinut matrixu e chilipir in raport cu ce am dat eu.
btw, preturile includ tva?

daca vreti poze cu folia llumar (pe xsara) dati un semn (din pacate masina e murdara) voi incerca s-o imortalizez.

ce ma deranjeaza e ca dupa doi ani de mare am zgarieturi pe geamuri (cele drepte si verticale) care se vad insa din interior...dar asta n-are vreo vina folia :twisted: decat ca le accentueaza.
Cosmin
high energy music expression

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Joi 14-Dec-2006 23:55

Cu tot cu TVA am inteles...si meritul pt reducere si pret nu este al meu ci al userului Shadow..care e mai mult cititor :).
Baga poze cu a ta.

T.rac3Er
pasionat

Mesajde T.rac3Er » Vin 15-Dec-2006 00:29

as vrea totusi sa stabilim o perioada potentiala cand sa mergem...io ii contactasem oricum mai demult pe oamenii astia cu folia llumar...mi s-au parut ok...din nefericire nici programul meu la munca nu e asa lejer sa ma plimb la bucuresti... :roll:
si in primul rand sa vedem daca, daca mai raman bani dupa sarbatori...totusi oferta lor e scumpicica...dar ma bazez pe calitate si garantie a muncii facute...par a fi onorabili :)
[img:177922ea83]http://img221.imageshack.us/img221/4179/cityracercp1.jpg[/img:177922ea83]

OPUS Workshop
:: LED designs ::

Kerekash_KRK
simpatizant

Mesajde Kerekash_KRK » Vin 15-Dec-2006 09:19

F misto, si pe mine ma batea un gand destul de rau ( si inca ma mai bate) doar ca sarbatorile sunt mult prea nesigure din punct de vedere fincanciar, si pe langa asta mai am cateva prioritati. Dar daca am noroc si reusesc sa aranjez totul si sa mai existe buget ma bag si eu.

Nu vreau sa fiu momentan luat in considerare deoarece nu stiu nimik sigur si nu doresc sa incurc.

Apropo: (nu spun ca e scump) dar cum de geamurile din fata doar 2 mil si cele din spate 6.4 pentru ca la ce gemulete avem noi in spate cred ca toate din spate fac cat cele 2 laterale pe fata (dimensiuni). Ma intreb doar de unde diferenta asta destul de mare la bani???? :?:

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Vin 15-Dec-2006 09:43

Pai e simplu...pt fata nu se da omologare daca vrei sa iti pui ceva cat de cat inchis, si nu multi opteaza pentru aplicare.
Pe spate pune toata lumea pt ca e 100% legal.

Cand se apropie data de facut programari si etc, tragem o linie si cine vrea si poate, "e in carti".

JJAkja
just curious

Mesajde JJAkja » Vin 15-Dec-2006 12:54

Din cate am vazut eu pe http://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=19772 ar fi cam asa:

laterale spate+luneta:
- costa 480 RON nuanta de fumuriu mediu sau fumuriu inchis
- costa 640 RON nuanta de fumuriu cel mai inchis

fata:
- folia costa 200 RON indiferent de tipul acesteia (fumuriu mediu /fumuri inchis/fumuriu foarte inchis)

Daca masina este break se mai adauga 200 ron (indiferent de tipul foliei).

Singura folie autorizata pentru lateralele fata este o folie si mai deschisa cu o tenta albastruie(practic nici nu este fumurie..doar colorand putin geamul). Orice alta folie pe geamurile laterale fata se aplica EXCLUSIV PE RASPUNDEREA CLIENTULUI!
Cele de securizare sunt acromatice. De fapt toate tipurile sunt anti-efractie, dar cele de securizare sunt special facute numai pentru asta.

Operatiunea dureaza aproximativ 3-4 ore.Dar serviciile se presteaza numai cu programare.

Discount-uri se acorda pentru mai mult de 2 masini.

Se elibereaza certificat de conformitate RAR si o Adresa Oficiala din partea Brigazii de Politie Rutiera in care se specifica in mod expres ca foliile sunt omologate RAR si montate la un centru autorizat fiind astfel permise in trafic. In plus se mai aplica si un sticker pe un geam lateral cu marca foliei si firma la care este aplicata, fiind astfel mult mai usor de observat ca folia este autorizata.

fara intentie de reclama, doar vroiam sa stie lumea mai multe
:wink:

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Vin 15-Dec-2006 13:29

Foarte bine ca ai pus ce era si pe forumul celalalt, unde era mult mai detaliat chiar de catre ei.
Deci alea sunt preturile la care pt moment se adauga 15% sau 20% reducere.

PS: Cu un simplu mail dat la ei, am obtinut niste preturi de te doare capul.

seridan
pasionat

Re: Folie Autorizata

Mesajde seridan » Sâm 16-Dec-2006 21:18

Matrixu scrie:Acest post nu se vrea reclama, ci este adresat celor care vor sa isi monteze folie autorizata si de calitate LLumar, cu o garantie de 5 ani.
Pana in prezent suntem 3 masini(a mea si userul Shadow cu 2 masini), si se pare ca avem o reducere de 15%.In urma unor discutii cu cei de la Expert Detailing, se pare ca la mai mult de 3 masini am putea obtine o reducere de 20%.
Geamurile pe fata sunt autorizate doar cele mai deschise, care sunt de fapt prea deschise si nu merita montate :). Pentru cei care doresc sa monteze pe geamurile din fata folie mai inchisa o fac pe barba si pe raspunderea lor ,pentru ca nimeni nu da omologare pt asa ceva.:roll:

Pretul este de 6.4mil pentru geamurile din spate si 2 mil pentru cele din fata, la care se adauga reducere de 15 sau 20%.

Noi am decis sa facem dupa sarbatori o rezervare pentru inceputul lunii ianuarie, deci daca exista doritori sa se anunte aici.

Primul user care s-a anuntat ca potential doritor a fost T.rac3r, dar lista ramane in continuare deschisa,programarile facandu-se in ordinea potentialelor inscrieri pe lista.

1. Shadow cu 2 masini
2. Eu cu o masina
3. Probabil T.rac3r.

Câte geamuri are C4 În spate ºi câte În faÞã, maºina ta are mai multe geamuri decât ale noastre?

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Lun 18-Dec-2006 09:25

Nu cred ca aici e locul cel mai potrivit, pt posturile tale la misto si/sau pline de aciditatea cu care ne-ai obisnuit.
Daca tot vrei si ai chef de d-astea ne mutam la diverse, la fun si facem mistouri cate vrei...

seridan
pasionat

Mesajde seridan » Joi 21-Dec-2006 21:35

Matrixu scrie:Nu cred ca aici e locul cel mai potrivit, pt posturile tale la misto si/sau pline de aciditatea cu care ne-ai obisnuit.
Daca tot vrei si ai chef de d-astea ne mutam la diverse, la fun si facem mistouri cate vrei...

Consider ca autoturismele au În faÞã parbriz iar În spate lunetã ºi nu geamuri cum s-a postat, dacã ºi maºina ta are geamuri nu mai am nimic de comentat.

Ai cumva pretenĂžia ca mesajele pe care tu le poĂži considera "la miÂşto" sĂŁ Ăži se trimitĂŁ la PM ca sĂŁ le aprobi sau nu?.
Nu vreau sã-Þi rãspund la ceea ce ai postat, pentru cã nu vreau sã-Þi stric sãrbãtorile. Totuºi câteva consideraÞii o sã fac:
De la un timp ai ĂŽnceput sĂŁ-Ăži dai cam multe aere, care la un moment dat deranjeazĂŁ ca sĂŁ nu spun altfel.
ªti cum se spune - funcÞia transformã organul- ºi acest lucru pare sã se Întâmple cu tine.
Prefer ca discuÞia sã rãmâna În acest stadiu. Ceea ce vei posta nu mã va interesa.

Îþi doresc sãrbãtori fericite.

Shadow
simpatizant

Mesajde Shadow » Joi 21-Dec-2006 23:11

Salut baieti!!!
Am zis sa imi fac si eu prezenta pe aici daca tot sunt una din cauzele deschiderii acestui topic :lol:
Nu prea am postat pe aici pana acum dar o sa incep sa intru putin mai des.
Cei care pun folia din cate am vazut la alti chiar sunt profesionisti si partea cea mai buna...NU DAU GEAMURILE JOS si FOLIA DE PE LUNETA NU SE PUNE DIN 2 BUC.

cbx
pasionat

Mesajde cbx » Vin 22-Dec-2006 00:07

@matrixu - consider ca topicul ar trebui mutat la Tuning ,poate sunt si alti interesati de folie nu doar cei cu C4. :D Daca mai scap cu banuti dupa sarbatori vin si eu.

Înapoi la “Tuning/Audio C4”