Oglinzi incalzite
Moderator: Echipa Tehnica
corect, si eu am simtiti...e altfel faza....intre cheder si geam se depun impuritati, si astfel chederul nu se lipeste de geam (prin coborarea acestuia apa oprindu-se inexterior) si apa ramane pe geam. cand il ridici revine la fel de nesters pe acele portiuni...ar trebui coborat geamul complet curatat acel cauciuc si apoi ridicat geam...desi voiam sa verifi incalzirea nu am avut oczia (am tot uitat si plecat de langa masina)...diseara tre sa ma concentrez sa nu uit 

[img:177922ea83]http://img221.imageshack.us/img221/4179/cityracercp1.jpg[/img:177922ea83]
OPUS Workshop
:: LED designs ::
OPUS Workshop
am uitat de oglinzi
dar pare a avea efect...
la geamul drept cand il cobor scartaie in draci..special m-am si concentrat sa vad care-i faza...un pachet de servetele si stergem, ca poate ma trezesc si cu zgarieturi
cred ca trebuie cumparat paravant la geam (sau cum i-o zice) pentru vreme ploioasa, ca altfel sta mereu plin de stropi...au pe site ca optional

la geamul drept cand il cobor scartaie in draci..special m-am si concentrat sa vad care-i faza...un pachet de servetele si stergem, ca poate ma trezesc si cu zgarieturi

cred ca trebuie cumparat paravant la geam (sau cum i-o zice) pentru vreme ploioasa, ca altfel sta mereu plin de stropi...au pe site ca optional
[img:177922ea83]http://img221.imageshack.us/img221/4179/cityracercp1.jpg[/img:177922ea83]
OPUS Workshop
OPUS Workshop
strica, strica, dar voi nu stiti cum e sa mergi tare in oras, noaptea, si sa nu vezi prin geamul lateral fiindca e plin de apa
... daca il stergi o data se umple la loc de ploaie...
...
edit: cel putin eu sper ca acel paravant ajuta

OPUS Workshop
OPUS Workshop
T.rac3Er scrie:strica, strica, dar voi nu stiti cum e sa mergi tare in oras, noaptea, si sa nu vezi prin geamul lateral fiindca e plin de apa... daca il stergi o data se umple la loc de ploaie...
...
Ai si tu dreptate. Pe de alta parte:
1. de ce sa mergi tare prin oras, ce ai, ai innebunit?
2. daca-mi foloseste de 5 ori intr-un an... mai bine ma lipsesc (si merg cu 10Kmph mai incet).
Înapoi la “Citroen C4 - Berlina, Coupe, Sedan, Picasso”