...pot detalia astfel: www.adac.de -> Tests -> Reiffen -> Winterreiffen (un exemplu de teste)
PS: Oricum, depinde foarte mult de dimensiunea pentru care optezi, raportata la masina pe care le pui... ;)
Pregatiri de iarna
Moderator: Echipa Tehnica
adytzu scrie:SAMmy, ce ai cu noi de ne injuri?![]()
![]()
![]()
Eu unul nu pricep nimic din pasareasca aia.
Faci asa: http://translate.google.com -> Translate Web Page: http://www.adac.de -> German To English -> Translate! ;)
Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR
Citroën C4 Coupé VTR
SAMmy scrie:...pot detalia astfel: www.adac.de ...
nu tu, stefanitza zisese de zgâriat jante

-
- just curious
@tiptip: Scuze, da' n-am mai intrat pe forum de cateva zile. Din pacate nu pot face poze la jante, masina e inca in service. Problema se pare ca ar fi de la design-ul jantelor, unde "spitele" alea se prelungesc pana aproape de margine. Deci cand "piciorul" ala de la masina de pus cauciucul inconjoara janta, intalneste protuberantele spitelor si le zgarie.
Ideea ar fi ca cel mai bine e sa se pozitioneze partea cea mai de jos a piciorului peste o spita, partea cea mai inalta a jantei. Asa nu se mai zgarie deloc. Stiu ca nu se intelege mare lucru, dar daca stai langa aia o sa te prinzi.
Nu are importanta locul, la ATS mi-au spus ca le zgarie si ei.
@regedit
Stiu ca e mult mai misto cu cauciucuri noi da' nu prea vroiam sa dau aprape 20 mil. pe unele noi si bune si am zis ca decat Sava sau ceva de genul asta noi, mai bine Pirelli cu 10-15.000 km facuti.
Ideea ar fi ca cel mai bine e sa se pozitioneze partea cea mai de jos a piciorului peste o spita, partea cea mai inalta a jantei. Asa nu se mai zgarie deloc. Stiu ca nu se intelege mare lucru, dar daca stai langa aia o sa te prinzi.
Nu are importanta locul, la ATS mi-au spus ca le zgarie si ei.
@regedit
Stiu ca e mult mai misto cu cauciucuri noi da' nu prea vroiam sa dau aprape 20 mil. pe unele noi si bune si am zis ca decat Sava sau ceva de genul asta noi, mai bine Pirelli cu 10-15.000 km facuti.
Alex Motan scrie:Off: Eu la Picasso am trecut in certificat GALBEN![]()
![]()
![]()
![]()
si ea e "sable bivoac" toata ziua adica nisipiu sau mai DEGRABA ARGINTIU DA NU GALBEN!!!
sa vede-ti ce certuri am avut cu aia de la rar acu la itp...pana la urma mi-au pus "stampila" ca n-au avut ce face...
Si eu am in talon tot Galben si a mea e Sable de Langune, tot nisip.
Varza aia de la inmatriculari.
regedit scrie:prea tarziu. eu mi-am luat deja un set complet de gume noi, model nokian nordman w 205/55/16. pret pentru mine 1250 ron cu tot cu montaj, echilibrat and stuff. sunt foarte multumit de ele chiar si cu soarele de afara. nu vreau sa exagerez dar mi se pare directia usor mai precisa decat cu mislenele de 10.000km. oricum, asta era singurul model de la nokian fara gauri de tinte, si ca atare la un pret cat de cat .... uman.
De unde ai luat cauciucurile astea, as vrea sa imi iau si eu.
De la Pneumaxx, autostrada Buc-Pitesti Km 13,2 www.pneumaxx.ro Recomand!
4 x Pirelli W210 Winter SnowSport 205/55 R16 91H + montaj + echilibrat = 1554 RON ;)
Dar eu le-am luat pe ultimele din oferta! Mai au oferte la alti producatori... FMI... call them!
4 x Pirelli W210 Winter SnowSport 205/55 R16 91H + montaj + echilibrat = 1554 RON ;)
Dar eu le-am luat pe ultimele din oferta! Mai au oferte la alti producatori... FMI... call them!
Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR
Citroën C4 Coupé VTR