C4 Picasso
Moderator: Echipa Tehnica
Frumoasa masina, ce sa mai... Dar prea scumpa! Astept cu nerabdare preturile la SUV! Din poze arata prea bine!
Totusi, gandul meu este la noul C5, acolo e surpriza!
Totusi, gandul meu este la noul C5, acolo e surpriza!
[b:8a91ac8b41]Citroen Spirit on my C4... VTR 1.6i, Obsidien [/b:8a91ac8b41][img:8a91ac8b41]http://www.sloganizer.net/en/style3,C4.png[/img:8a91ac8b41]
- MARIAN
- Admin CITROclub
- Masina: Xantia 1.9TD VSX
- 2: C5 2.0 HDI 110CP
Subiectul despre noul C5 este aici.
Scuze @dumfilo, am luat si postul tau dupa mine.
Scuze @dumfilo, am luat si postul tau dupa mine.
dumiflo scrie:super reclama de la C4 Picasso :
http://video.google.com/videoplay?docid ... pr=goog-sl
-
- Pro Motor Rm.Valcea
masina e foarte frumoasa intr-adevar,dar nu are 7 locuri veritabile. Pe scaunele de pe randul al3-lea pot sta doar copii,iar cele de pe randul 2 sant foarte inguste si locul pt picioare e cam la limita.In fata e loc chioar suficient si mai e si senzatia data de parbriz care vine pana deasupra capului
stai sa vezi loc pe al treilea rind de scaune la alte masini din aceeasi clasa! la C4 Picasso e chiar mare!
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
am ajuns dupa multe asteptari sa ma urc intr-un c4 picasso....sadly era versiunea x deci nu mi-am dat seama de prea multe....sincer nu mi se pare extraordinara ca finisaje ....probabil la versiunile superioare este alta mancare de peshte.masina este ok,randul 3 este clar doar pentru copii si in rest....mi se pare cam scumputza pentru ce ofera.sincer acum.repet,eu am versiunea de intrare si astept sa intru intr-o piesa full options cum are mugurel si dup-aia poate imi schimb parerea.aaaaaaaaa,era sa uit...ce mi-a placut mult a fost noul afisaj...belea!
Citroen C4 Picasso mai scurt
dan.mihalascu@gsp.ro
DupĂŁ succesul versiunii cu Âşapte locuri, Citroen va prezenta la Salonul Auto de la Geneva modelul C4 Picasso cu cinci locuri. Acesta este mai mult decĂŽt o variantĂŁ cu interior micÂşorat, C4 Picasso cu cinci locuri avĂŽnd un design diferenĂžiat de cel al versiunii lungi. OdatĂŁ cu apariĂžia noului model, Citroen va avea ĂŽn gamĂŁ patru monovolume: C8, C4 Picasso cu 5 Âşi cu 7 locuri, precum Âşi “bĂŁtrĂŽna” Xsara Picasso, ĂŽncĂŁ aflatĂŁ ĂŽn producĂžie.
Spre deosebire de marele rival Renault Scenic, ale cãrui versiuni (Scenic ºi Grand Scenic) se diferenÞiazã doar prin lungimi diferite, C4 Picasso cu cinci locuri vine ºi cu un design distinct faÞã de modelul cu ºapte locuri. Pavilionul arcuit, ca la Xsara Picasso, linia medianã a caroseriei care coboarã În dreptul portierelor spate, precum ºi stopurile cu un desen diferit reprezintã particularitãÞile versiunii cu cinci uºi.
Dimensiunile exterioare (4,47 metri lungime, 1,83 metri lĂŁĂžime Âşi 1,66 metri ĂŽnĂŁlĂžime) ĂŽi conferĂŁ lui C4 Picasso un interior spaĂžios. Ăn spate existĂŁ trei locuri individuale Âşi o podea planĂŁ, astfel ĂŽncĂŽt pasagerii din aceastĂŁ zonĂŁ se bucurĂŁ de un confort egal cu cei din faÞã. Cu toate scaunele ridicate, volumul portbagajului atinge valoarea de 500 de litri, iar dacĂŁ scaunele din spate sĂŽnt rabatate, C4 Picasso are un volum de ĂŽncĂŁrcare de 1.763 litri.
Ăn rest, tehnica este preluatĂŁ, bineĂŽnĂželes, de la C4 Picasso cu Âşapte locuri. ExistĂŁ patru motorizĂŁri disponibile, douĂŁ pe benzinĂŁ – 1,8 litri de 127 cai-putere Âşi 2,0 litri de 143 cai-putere – Âşi douĂŁ diesel – 1,6 litri de 110 cai-putere Âşi 2,0 litri de 138 cai-putere. Mai multe amĂŁnunte vor fi oferite cu ocazia lansĂŁrii de la Geneva.

Mie imi placea fata foarte mult pana acum, de acum imi place si spatele!
Si asta e adevaratul inlocuitor al lui Xsara Picasso
dan.mihalascu@gsp.ro
DupĂŁ succesul versiunii cu Âşapte locuri, Citroen va prezenta la Salonul Auto de la Geneva modelul C4 Picasso cu cinci locuri. Acesta este mai mult decĂŽt o variantĂŁ cu interior micÂşorat, C4 Picasso cu cinci locuri avĂŽnd un design diferenĂžiat de cel al versiunii lungi. OdatĂŁ cu apariĂžia noului model, Citroen va avea ĂŽn gamĂŁ patru monovolume: C8, C4 Picasso cu 5 Âşi cu 7 locuri, precum Âşi “bĂŁtrĂŽna” Xsara Picasso, ĂŽncĂŁ aflatĂŁ ĂŽn producĂžie.
Spre deosebire de marele rival Renault Scenic, ale cãrui versiuni (Scenic ºi Grand Scenic) se diferenÞiazã doar prin lungimi diferite, C4 Picasso cu cinci locuri vine ºi cu un design distinct faÞã de modelul cu ºapte locuri. Pavilionul arcuit, ca la Xsara Picasso, linia medianã a caroseriei care coboarã În dreptul portierelor spate, precum ºi stopurile cu un desen diferit reprezintã particularitãÞile versiunii cu cinci uºi.
Dimensiunile exterioare (4,47 metri lungime, 1,83 metri lĂŁĂžime Âşi 1,66 metri ĂŽnĂŁlĂžime) ĂŽi conferĂŁ lui C4 Picasso un interior spaĂžios. Ăn spate existĂŁ trei locuri individuale Âşi o podea planĂŁ, astfel ĂŽncĂŽt pasagerii din aceastĂŁ zonĂŁ se bucurĂŁ de un confort egal cu cei din faÞã. Cu toate scaunele ridicate, volumul portbagajului atinge valoarea de 500 de litri, iar dacĂŁ scaunele din spate sĂŽnt rabatate, C4 Picasso are un volum de ĂŽncĂŁrcare de 1.763 litri.
Ăn rest, tehnica este preluatĂŁ, bineĂŽnĂželes, de la C4 Picasso cu Âşapte locuri. ExistĂŁ patru motorizĂŁri disponibile, douĂŁ pe benzinĂŁ – 1,8 litri de 127 cai-putere Âşi 2,0 litri de 143 cai-putere – Âşi douĂŁ diesel – 1,6 litri de 110 cai-putere Âşi 2,0 litri de 138 cai-putere. Mai multe amĂŁnunte vor fi oferite cu ocazia lansĂŁrii de la Geneva.

Mie imi placea fata foarte mult pana acum, de acum imi place si spatele!
Si asta e adevaratul inlocuitor al lui Xsara Picasso
Înapoi la “Citroen C4 - Berlina, Coupe, Sedan, Picasso”