Mi-am luat lanturi

Forum de discutii generale despre Citroen C1. Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderator: Echipa Tehnica

CoolAir
pasionat

Mesajde CoolAir » Mie 27-Dec-2006 11:24

Mi-am luat si eu lanturi, inca nici nu le-am probat. :) Sunt tot cu romburi. Am si lopatica, imi iau si sac cu nisip, sa fiu pregatit pentru orice eventualitate. Doua intrebari pentru tine Olivia:
1. Ai pus si cauciucuri de iarna? Sau ai tot Michelin Energy originale de la Citroen, care sunt cauciucuri de vara?
2. Lanturile nu bat in capacul de plastic al rotii? Nu risca sa il distruga?

Multumesc.

Olivia_Ioana
simpatizant

Mesajde Olivia_Ioana » Mie 27-Dec-2006 13:12

Hello,

Lopatica trebuie sa imi iau si eu :P La munte fiind tot acasa am tot felul de unelte dar in eventualitatea in care las masina in alta parte trebuie si asa ceva..

1. Nu am cauciucuri de iarna, sunt cele originale de la Citroen - doar nu era sa iau anul asta cauciucuri noi - masina are 2 luni si 1300 km.. Sigur la anu' cand se vor uza o sa ii luam dar nu am considerat necesar inca..

2. Lanturile nu bat in nimic daca sunt stranse asa cum trebuie..Eu pot sa iti spun ca am avut o experienta minunata cu un capac care mi'a zburat si pe care l'am recuperat - destul de chinuit insa, asa ca au fost prinse (legate) cu niste treburi de plastic. Nu arata minunat dar stiu ca nu mai zboara :roll: Eu le'am cam zgariat de bordura oricum :oops: in primele incercari de parcare laterala asa ca soarta capacelor ma preocupa doar din sensul de a proteja nu din cel estetic..

Cred ca depinde si de lanturi poate, pentru mine sunt primele oricum asa ca presupun ca le'am ales bine sau am avut noroc :D

O zi frumoasa si La Multi Ani tuturor Stefanilor si Stefanelor :) !

Madalina P
just curious

Mesajde Madalina P » Vin 29-Dec-2006 13:45

si eu am zgariat capacu dreapta fata de bordura, sper sa nu`mi sara ... cum a fost la revizia de 1500 ?

tipitip
pasionat

Mesajde tipitip » Sâm 30-Dec-2006 23:26

CoolAir scrie:...lanturi [...] lopatica, imi iau si sac cu nisip...

..douĂŁ bucĂŁĂži triunghiuri, trusĂŁ medicalĂŁ, trusĂŁ scul...e, vestĂŁ, cĂŁciulĂŁ reflectorizantĂŁ, gumĂŁ de mestecat pe autostradĂŁ, stingĂŁtor, aprinzĂŁtor grĂŁtar, sare, condimente pt. zĂŁpadĂŁ...acu' sincer, cu masa maximĂŁ totalĂŁ autorizatĂŁ cum stĂŁm?
LasĂŁ spaĂžiul intim/util...cĂŁ io am rabatat bancheta ca sĂŁ ĂŽmi bag obÂştescul bagaj, cĂŁ ĂŽn portbagaj aveam d-astea! :evil:

Înapoi la “Citroen C1”