Astra vs C4 vs Golf

Forum de dicutii generale despre Citroen C4, C4 Picasso si Grand C4 Picasso: dotari, oferte, versus, posesori, etc.

Moderator: Echipa Tehnica

aurelian
simpatizant

Mesajde aurelian » Mie 27-Dec-2006 22:40

EURO4 , omologarea e aiurea ...un alt servicu de calitate al ATS:))

nila.chip
just curious

Mesajde nila.chip » Mie 27-Dec-2006 22:40

Este EURO4, dar oricum este off-topic

DMX
pasionat

Mesajde DMX » Mie 27-Dec-2006 22:41

- www.opeldibas.ro !!! intra acolo si calculeaza-ti , inainte era un configurator fff misto pe www.opel-erebus.ro (dar ptr moment IS DEAD )
- oricum ce ai pus tu pe astra aia ajunge la 19.000 DDP , dar daca alegi un motor diesel , sare usor de 20000 DDP

nila.chip
just curious

Mesajde nila.chip » Mie 27-Dec-2006 22:49

Eu nu am pus xenoane, Recaro , motor Turbo etc. Am pus 1.6 benzina (motorul vechi, cel nou pe site-ul german e mai scump cu 300 E,are vreo 15CP in plus si consum putin redus),nivel de echipare Sport si niste optionale...ea e 16740 + optionalele maxim 400E http://www.opeldibas.ro/showroom.php?s=pr&id=4 ...maine o sa trec pe la ProMotor sa vad ce mai zice si rivalul GTC-ului :)

sosorin
simpatizant

Mesajde sosorin » Vin 29-Dec-2006 00:40

o sa fiu cat se paote de obiectiv.C4 este o alegere buna din punct de vedere calitate/pretz.daca este sa vorbim despre alte capitole sunt clar pentru VW,este scump insa din experienta mea pot spune ca este foarte bine finisata si bine inchegata....mai este si trenul de rulare care este foarte aproape de cel al modelului Ford Focus,lider dupa parerea mea in clasa.Opel este iarasi o alegere buna,la fel,daca ai niste cash in plus.
deci,daca vrei o masina echipata decent,sau chiar mai mult decat atat,la un pret competitiv fata de concurenta alege fara remuscari c4.daca insa dispui de cateva mii in plus si vrei sa atingi oarecum un plafon superior ia VW.
Ca design C4 este clar,indubitabil sheful lor!!!

nila.chip
just curious

Mesajde nila.chip » Vin 29-Dec-2006 12:31

imi place mai mult GTC ca design decat C4 berlina...arata mai masculin...dar sunt amandoua superbe ca design

dumiflo
pasionat

Mesajde dumiflo » Vin 29-Dec-2006 12:35

nila.chip scrie:imi place mai mult GTC ca design decat C4 berlina...arata mai masculin...dar sunt amandoua superbe ca design

... pai scuza-ma , da' tu compari un coupe cu o "berlina"(care de fapt e hatchback)
normal ca iese coupe-ul invingator !

nila.chip
just curious

Mesajde nila.chip » Vin 29-Dec-2006 12:56

astea sunt gusturile mele...la C4 coupe nu-mi place spatele deloc

tzun
simpatizant

Mesajde tzun » Vin 29-Dec-2006 14:21

si eu am avut de ales intre reanult megane II , citroen C4 , skoda octavia tour si opel !! eu am ales masina din semnatura mi sa parut ca are avantaje mai multe !! sper sa fiu multumit de ea ca momentan nu am decat 800 de km in 2 saptamani !! oricum sunt bucuros de alegerea facuta !!

T.rac3Er
pasionat

Mesajde T.rac3Er » Vin 29-Dec-2006 14:38

singura skoa octavia noua care si-ar merita banii e 1.8T...oricum e un design f invechit si banal...O2 parca e mai stilata (ciudat cum VAG trece la segmentul premium, cel putin prin preturi, atat cu vw cat si cu skoda..masina care totusi trebuiau sa fie ieftinaciuni, pt popor)
oircum revenim...acum mi-a picat fisa...parca citisem ca nu te intereseaza comfotul ca pleci pt cativa ani, si deprecierea e importanta..pai atunci, DE CE MAI VREI MASINA NOUA???...ia ceva in 6k euro care oricum se va deprecia mai putin si gata problema...comfotul e totul la o masina...nu sa stai sa te vaiti ca nu ai nu stiuce dotare doar ca sa iti iei o masina sa moara vecinul..si daca pleci cu atat mai mult moare vecinul...dar macar pana atunci la volan te vei simti ok...
[img:177922ea83]http://img221.imageshack.us/img221/4179/cityracercp1.jpg[/img:177922ea83]

OPUS Workshop
:: LED designs ::

nila.chip
just curious

Mesajde nila.chip » Vin 29-Dec-2006 18:53

Daca stiti persoane care lucreaza la unul din dealerii din Buc la cele 3 si cu care ati lucrat bine (eventual face disconturi) va rog sa-mi dati PM cu detalii. Stiu ca e si aici o loterie in functie de dealer si persoana cu care nimeresti la dealer-ul respectiv...la C4 o sa apelez evident la Mugurel :D

M2
just curious

c4 ptr mine

Mesajde M2 » Sâm 06-Ian-2007 15:23

Salut tuturor.

O multime de opinii impartasite si mi se par toate corecte in felul lor.
Desi citesc de ceva vreme postarile de pe acest forum (great job here anyway), astazi am simtit ca trebuie sa ma autentific si sa "impartasesc" si eu ce inseamna C4..cel putin pentru mine:) C4 este inainte de toate o masina aristrocrata chiar daca pretul o trimite undeva in mijlocul plutonului de masini ieftine cica. Dar pentru mine chiar asa este. Simt asta in fiecare zi cand conduc aceasta masina. Un parbriz panoramic rareori intalnit la alte masini, un bord care te face sa te simti ca in sufragerie. O masina care te face sa te simti respectat. Poate multi va cumparati masini pentru stil sportiv sau performante speciale. Eu insa mi-am luat Citroen pentru senzatia pe care o am la volanul lui C4. La un pret convenabil o masina cu dotari super bogate, o masina care simti ca nu este facuta in estul fost comunist. (Citeam undeva o opinie despre skoda octavia - parerea mea= fara un pic de dotari te simti ca in dacie). C4 este o masina cu stil, convenabila si care ofera si enough performanta. Cam asta. Ca ultim detaliu: am tot citit de zgomotele facute de catre C4 gropi..este posibil sa stiu la ce va referiti. Le-am auzit si eu o data, atunci cand a coborat temperatura si nu schimbasem inca cauciucurile de vara in cauciucuri de iarna. Cum am schimbat insa si am pus cauciucuri de iarna acele zgomote au disparut total. Poate merge si la altii:)

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Sâm 06-Ian-2007 18:33

Secretul tau legat de zgomote se afla in drumurile pe care mergi(Varsovia :D)

danbunea
de-abia inscris

Mesajde danbunea » Dum 07-Ian-2007 16:15

Ciao,

Eu mi-am cumparat C4-ul in vara trecuta. Aceleasi alegeri le-am avut de facut: Astra, Golf, Megane, 307, Leon, Focus. M-am dus la toate reprezentantele, sau am condus masinile unor prieteni care aveau astfel de masini. Imi aduc aminte ca in C4 m-am urcat dupa ce fusesem in Astra si Golf, si am ramas stupefiat de interior. Daca in cazul primelor designul interior pare facut de comunistii din coreea de nord, un "design" functional si atat. Nici o placere. Totul anost, rigid, german. Calitate foarte buna (discutabil), impresie proasta. Scaune mici si tari, spatiu mic. Cu totul altceva este C4, ca viata in interiorul masinii, in conditiile in care 90% din timpul petrecut in masina este in oras, unde viteza medie este in cazuri bune 15-18km/h.

Mai vin in favoarea C4-ului, designul exterior si pretul. In cazul celorlalte 2, intre design si pret, este SAU. Ori design si cost>20K, ori cost mic, dar...

stevey
pasionat

Mesajde stevey » Dum 07-Ian-2007 18:10

Adevarat graiesti. :)

Înapoi la “Citroen C4 - Berlina, Coupe, Sedan, Picasso”