probleme cu inchiderea centralizata
Moderator: Echipa Tehnica
probleme cu inchiderea centralizata
Salut.De citeva zile am o problema cu inchiderea centralizata.inainte o puteam deschide sau inchide de la 30 -40 metri. Acum stau linga masina si apas de 4-5 ori pe buton pentru a putea sa o deschis sau inchid.Mentionez ca cheia este cu telecomanda. daca stie cineva despre ce e vorba. multumesc.
inchidere centralizata
Am omis sa spun ca am schimbat bateria. A fost primul lucru pe care l-am facut.Asa ca incearca alta explicatie. merci.
-
- just curious
inchidere centralizata
salut! eu ce sa mai zic! mie mi-a murit complet telecomanda! am facut tot ce se putea...curatat contacti, strans la baterie lamelele, inlocuit bateria! Nimic! a decedat complet! u prea stiu ce optiuni mai am! poate doar la service,insa deabia pe 3 ian...:(
Dupa schimbarea bateriei de la telecomanda de inchidere centralizata, cheia trebuie reinitializata.
Acest lucru e scris in cartea masinii.
D-nul Mugurel a spus care sunt pasii in
http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtopic.php?t=3626 dar pentru mine nu a mers si in continuare am telecomanda moarta (sau aproape moarta pentru ca un releu face clik sub bord dar nu se executa nici o operatiune)
Poate revine cu detalieri
( multumiri de pe acum )
Acest lucru e scris in cartea masinii.
D-nul Mugurel a spus care sunt pasii in
http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtopic.php?t=3626 dar pentru mine nu a mers si in continuare am telecomanda moarta (sau aproape moarta pentru ca un releu face clik sub bord dar nu se executa nici o operatiune)
Poate revine cu detalieri

-
- just curious
telecomanda defecta...
O sa montez o alarma conventionala si cu asta basta! Cred ca nu este cea mai buna in schimb este cea mai rapida...solutie! Sialarma asa nu avea alarma in dotare masina! sau cel putin nu am remarcat! Cam multe defectiuni marunte la modelul asta de masina xsara 2,0 hdi 2004
xsara 2 nu a avut alarma de fabrica, doar inchidere centralizata, in schimb a mea s-a impacat bine cu un ungo.
acum scuze de offtopic, dar m-ai facut curios: ce alte problemute marunte ai avut la xsara (am una ca a ta, tot din 2004) de esti necajit? ca alarma nu are treaba cu masina...
acum scuze de offtopic, dar m-ai facut curios: ce alte problemute marunte ai avut la xsara (am una ca a ta, tot din 2004) de esti necajit? ca alarma nu are treaba cu masina...
Cosmin
high energy music expression
high energy music expression
-
- just curious
intai mi s-a stricat "regulatorul" de aer(cel care este responsabil cu reglarea puterii ventilatorului din masina(primul din stanga)! apoi s-a defectat cel de unde reglezi aerul.(ultimul din dreapta). apoi nu se mai inchideau usile...ceva probleme la broasca de la sofer...apoi peste ceva timp la usa din dreapta!( in primul caz au inlocuit ceva in usa(broasca sau asa ceva),apoi la udsa dreapta doar au dat cu un spray in interior(cu expicatia ca trebuie facut acest lucru periodic ca...deh, mai rugineste mecanismul ala).acum mai nou de exemplu dimineata cand dau la automat imi apare mesajul..."automatic lightning inactive"..desi eu nu am asa ceva la masina!!! apoi imi tot iesea joja de ulei...eu o infigeam cat trebuie si o gaseam scoasa. apoi se tot rup acei suporti care tin capacul de la motor(cei 4 din cauciuc). cam astea mi le amintesc acum!