amortizoare spate c4 coupe(si berlina)
Moderator: Echipa Tehnica
Si eu am avut"ciorapeii"cazuti si problema s-a rezolvat ieri cand am facut revizia la un an la cei de la ATS.Maine o sa incerc sa postez cateva foto cu solutia propusa de "meseriasi".Singurul inconvenient este ca am scapat catusi de cat de "troncaneli"si a aparut la mers pe teren denivela(adica gropi) a unui scartait destul de enervant pe stinga spate si cred ca este dat de rigiditatea creata prin strangerea ciorapelului
In rest totul mi sa parut OK cu cei de la ATS cu toate ca erau foarte aglomerati.

-
- simpatizant
daca se stabileste o noua intalnire chiar vreau sa vin si eu sa ne punem la punct toti cu unele probleme aparute. si cu antifonarea asta, si cu ciorapeii si cu boxa care bazaie, silicoane interior &stuff...nu de-alta dar mereu exista cineva care are solutia la o problema, si macar asa restul vad si ei o rezolvare la gramada 

[img:177922ea83]http://img221.imageshack.us/img221/4179/cityracercp1.jpg[/img:177922ea83]
OPUS Workshop
:: LED designs ::
OPUS Workshop
- instalatorul
- simpatizant
daca ai niste exemple de astfel de cluburi ti-as fi recunoascator. am cautat google singur si nu prea am gasit...singurele cluburi sa zic mai bune tot niste membrii de aici le-aur ecomandat. din nefericire limba oficiala e spaniola portugheza, olandeza...
pot sa zic cam nepractive. germana de asemenea nu e o limba chiar usoara. mai ales cand e vorba de tehnica.
si la mine erau cazute respective le protectii. sa va povestesc o faza tare. duceti-va intr-un show-room la un c4 si trageti de respectivele protectii...se deschid cu mana mai repede ca un borcan de muraturi (pe masini noi, tineti minte) va dati seama ca in traficul de zi cu zi clar vor cadea)
o metoda aplicata de catre beietii de aici de la cartec, este un mastic care acopera gaura in care e infipt ciorapelul. problema de design e ca nu e prevazuta o buza care sa tina respectivele componente sus

si la mine erau cazute respective le protectii. sa va povestesc o faza tare. duceti-va intr-un show-room la un c4 si trageti de respectivele protectii...se deschid cu mana mai repede ca un borcan de muraturi (pe masini noi, tineti minte) va dati seama ca in traficul de zi cu zi clar vor cadea)
o metoda aplicata de catre beietii de aici de la cartec, este un mastic care acopera gaura in care e infipt ciorapelul. problema de design e ca nu e prevazuta o buza care sa tina respectivele componente sus
[img:177922ea83]http://img221.imageshack.us/img221/4179/cityracercp1.jpg[/img:177922ea83]
OPUS Workshop
OPUS Workshop
- instalatorul
- simpatizant
www.citroen-c-club.com. E in limba italiana dar este mai bine decit alte limbi nordice. 

- instalatorul
- simpatizant
http://www.citroen-c-club.com/forum/vie ... 7&t_id=310 aici gasiti toate rechemarile oficiale din italia pentru diverse probleme de garantie. Interesant ar fi de comparat ce rechemari au fost la noi fata de cele din lumea civilizata. 

ce "tupeu" ai...pana si dacia cu prea hulita janta de aliaj care a dus la rostogolirea masinii NU a rechemat la posesorii din tara, doar in strainatate. te astepti ca alt importator sa o faca?
generatia actuala de mercedes e-class (in primele loturi, ianinte de facelift) a avut o problema mare nu mai stiu la ce, de siguranta. la noi in tara NU s-a rechemat nici una, doar in strainatate.
asa ca aviz cumparatorilor de e-class din 2003-2004
si exemplu sunt continue, la toate brnadurile auto comercializate in .ro
generatia actuala de mercedes e-class (in primele loturi, ianinte de facelift) a avut o problema mare nu mai stiu la ce, de siguranta. la noi in tara NU s-a rechemat nici una, doar in strainatate.
si exemplu sunt continue, la toate brnadurile auto comercializate in .ro
OPUS Workshop
OPUS Workshop
-
- simpatizant
....
si exemplu sunt continue, la toate brnadurile auto comercializate in .ro[/quote]...
in ceea ce priveste e class-ul - au fost chemate toate masinile care au avut probleme la sbc - si totul a fost schimbat pe garantie - nu vorbi daca nu stii ce vorbesti
- fara suparare
.
si exemplu sunt continue, la toate brnadurile auto comercializate in .ro[/quote]...
in ceea ce priveste e class-ul - au fost chemate toate masinile care au avut probleme la sbc - si totul a fost schimbat pe garantie - nu vorbi daca nu stii ce vorbesti

-
- simpatizant
nu..... au fost trimise scrisori la toti posesorii de e class cu problema respectiva - acum depinde si daca omul respectiv a primit informarea si chiar daca nu in momentul in care a venit la revizie a fost programat pt inlocurirea sbc-ului - asta doar daca masina a fost cumparata de la o reprezentata din Romania.