Va rog sa ma AJUTATI - schema electrica!!

Forum de discutii generale despre Citroen ZX. Numai ce nu se incadreaza in categoriile de mai jos.

Moderator: Echipa Tehnica

Alex_pgt
just curious

Va rog sa ma AJUTATI - schema electrica!!

Mesajde Alex_pgt » Joi 28-Dec-2006 23:41

Sal, am si yo un Citro Zx, din 95 cu motor 1.8i, XU7JP4/LFY, si am nevoi de un manual de reparatzii kre sa contzina schema lectrica a motorului, dar sa fie cu calculator Sagem ca pe cea cu calc Bosh o am si nu mi buna, daca ma pute tzi ajuta cu ceva link uri sau PDF uri v as ramane recunoscator k stau cu masina in garaj de 1 an :(, mail ul meu este Alex_pgt@yahoo.com pt eventualele doc trimise. Va multumesc

dj01fad
demolition man
Masina: C5 sedan 2.2 204 - o pereche
2: C5 tourer 2.2 204
3: C5 2.0 163 cu multi km... da multi rau!

Mesajde dj01fad » Vin 29-Dec-2006 00:24

salut. ce problema ai anume la masina ta? documentatie exista, dar abia dupa sarbatori o sa fie revigorat ftp-ul din cauza unor probleme "tehnice";
pana atunci poti sa povestesti ce si cum.

khan
Sef de Atelier

Mesajde khan » Vin 29-Dec-2006 01:13

si scrie romaneste daca vrei sa te intelegem, pe acest forum nu se accepta formularile gen mIrc. multumesc
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available

Alex_pgt
just curious

Re

Mesajde Alex_pgt » Mie 03-Ian-2007 17:18

Mno, sa ma scuze lumea pt k wb ca "pe Mirc" dar cre' k nu asta conteaza asa mult pe un forum, fiecare se exprima cum poate si intr un mod cat mai neofensator, parerea mea. Ca sa fiu mai exact eu am nevoie de schema electrica pentru motorula de mai sus, pentru ca mia luat foc instalatia electrica d la masina si de 1 an nu reusesc sa dau de ea nicicum, Domnii d la Reprezentantza Citroen spun k nu mio pot da, totusi daca ma poate ajuta cineva as fi foarte recunoscator. Pt dj01fad, cum e cu ftp-ul ala ca nu prea ma pricep asa de mult , sunt nou pe forum,

DanT
Moderator
Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa

Mesajde DanT » Mie 03-Ian-2007 17:32

daca dai cautare dupa FTP pe portal ai sa gasesti si adresa si cum poti obtine user name si password pt ftp.

pana una alta incercam sa te ajutam noi cum putem ...
Dan
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone

eugenro2001
RETRAS LA PENSIE

Mesajde eugenro2001 » Mie 03-Ian-2007 17:33

Forumul are un server FTP - pentru documentatii, poze, etc. Deocamdata e in suferinta dar isi va reveni cat de curand.

Forumul nostru are o regula - nu se admit prescurtari si exprimari tip mirc, chat sau cum vrei sa le numesti. De ce? Pentru ca pe acest forum intra oameni de diverse varste si toata lumea trebuie sa inteleaga ce scrie aici.
Nici "sh" sau "tz".

De asemenea, pentru toata lumea, e mai bine sa pierdem cateva secunde inainte de a apasa "submit" pentru a corecta eventualele greseli de ortografie datorate dorintei de a posta cat mai repede mesajele noastre.
Daca totusi ne scapa cate o greseala, toti avem la dispozitie butonasul "edit" din partea de sus a mesajului postat..

Alex_pgt
just curious

mDea.............

Mesajde Alex_pgt » Mie 03-Ian-2007 18:28

Nu prea am intzeles eu cine stie ce din reply-urile voastre, dar va multzumesc mult ca incercatzi sa ma ajutatzi si sa mi spune tzi si mie va rog knd o sa fie gata ftp-ul si cum anume se cauta pe el, Eu am cautat si pe alte forum-uri din Franta, Anglia, da n am gasit nimik, daca gasesc pe forum-ul asta va fac cinste la toata lumea :), cre k masina mea e model unik :))), ca nu gasesc nicaieri schema cu calculatoru meu.........

cbx
pasionat

Mesajde cbx » Mie 03-Ian-2007 19:58

e vorba de motorul 16 v ,ce anume vrei?

Alex_pgt
just curious

Re.....

Mesajde Alex_pgt » Joi 04-Ian-2007 00:34

Da e vorba de motoru ala, 1.8i 16v, am nevoie de o schema electrica a motorului pt un Citroen ZX, break, clima din '95.......

cbx
pasionat

Mesajde cbx » Joi 04-Ian-2007 10:54

am doar Bosch motronic

cbx
pasionat

Mesajde cbx » Vin 05-Ian-2007 00:52

sper ca la sfarsit de saptamana sa am timpul necesar ,am gasit si Sagem

Alex_pgt
just curious

Re

Mesajde Alex_pgt » Vin 05-Ian-2007 20:01

Ar fi perfect daca ai gasi pe Sagem motorul meu, astept un raspuns cand o sa potzi, ps. sunt dispus sa platesc daca o sa ma coste ceva.......o zi buna..........

DanT
Moderator
Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa

Mesajde DanT » Vin 05-Ian-2007 21:13

@alex_pgt: eu nu cred ca la documentatie intre noi putem discuta de bani ... eu am oferit ajutor si am primit ajutor de la mai multi membrii ai clubului neconditionat ... chiar si anumite piese( maruntisuri mai greu de gasit) nu am cerut nimic. iar pe piesele pe care le-am vandut la unii dintre membrii...preturile au fost mici, simbolice le-am numit chiar si fata de parcurile de dezmembrari.

revenind, si eu am cautat dar nu am schema electrica cu calculator Sagem... chiar imi pare rau... daca mai ai nevoie de ceva informatii sau sfaturi sau chiar hartiute... nu ezita sa intrebi...

oricum, dupa ce vei gasi documentatia care te intereseaza iti doresc sa ai spor la lucru si multa bafta sa repui pe picioare ZX-ul ...

si.. de ce nu...sa ne vedem sanatosi si voiosi la o intalnire a membrilor clubului.
Dan

Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!

Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone

Alex_pgt
just curious

Mesajde Alex_pgt » Vin 05-Ian-2007 22:24

Mersi foarte mult pentru sfaturile si vorbele spuse, nu faci altceva decat sa mi confirmi faptul ca Citro Club romania este un Club demn de statutul marcii, serios si inovator, va multzumesc inca odata tuturor celor care a tzi incercat sa ma ajutatzi si va urez condus placut la volanul Citroen-urilor voastre...........probabil ne vom vedem la vreo intalnire 'knd o sa mi repar masina' sau poate imi imprumu ta unchimio' C4-ul lui sa mergem la o tura :D........ms inca o data..........

tartorul
pasionat

Mesajde tartorul » Vin 05-Ian-2007 23:45

Motorul pe care il ai tu (1.8i 16V, 112 CP) este foarte rar pe ZX, in schimb a mai fost folosit pe Citroen Xantia si Xara si pe Peugeot 406. Poate extinzi cautarile si ai mai mult noroc.
Fun Citroen

Înapoi la “Citroen ZX”