Problemute la C4...
Moderator: Echipa Tehnica
benzinele din romania sunt vacs
nici cele de la OMV nu sunt din austria sau poate sunt diluate(deh romanul)
In austria nici nu exista alpine diesel ci doar sprint diesel
in romania eu am bagat o singura data sprint si s-a simtit la consum,la putere si la zgomot(varza )
in austria cu sprint am avut cea mai mare putere,consum scazut si motorul torcea ca nou
deci benzinele din romania nenorocesc motorul indiferent ce zic ei ca e adusa si nu e diluata
nici cele de la OMV nu sunt din austria sau poate sunt diluate(deh romanul)
In austria nici nu exista alpine diesel ci doar sprint diesel
in romania eu am bagat o singura data sprint si s-a simtit la consum,la putere si la zgomot(varza )
in austria cu sprint am avut cea mai mare putere,consum scazut si motorul torcea ca nou
deci benzinele din romania nenorocesc motorul indiferent ce zic ei ca e adusa si nu e diluata
-pe ce va bazati cand faceti asemenea afirmatii ???
-din auzite ?? cunosc pesroane care nu au nici un fel de probleme la masini si baga de unde apuca ......
-->PROPUNERE : daca comtinuam discutii de benzina hai sa facem un topic nou cu : CALITATE benzinei in RO , nu are rost sa umplem in topicul asta posturi despre calitatea benzina in romania
-din auzite ?? cunosc pesroane care nu au nici un fel de probleme la masini si baga de unde apuca ......
-->PROPUNERE : daca comtinuam discutii de benzina hai sa facem un topic nou cu : CALITATE benzinei in RO , nu are rost sa umplem in topicul asta posturi despre calitatea benzina in romania
-
- simpatizant
Da cine credeti ca mai tine masina 3 ani? Eu unul cred ca o dau anul asta
[b:8a91ac8b41]Citroen Spirit on my C4... VTR 1.6i, Obsidien [/b:8a91ac8b41][img:8a91ac8b41]http://www.sloganizer.net/en/style3,C4.png[/img:8a91ac8b41]
Eu am 2 ani garantie. Nu am platit extensia (pana la 1 an nu am avut nicio problema), dupa 1 an era prea tarziu, nu se mai poate extinde. Deci din toamna voi fi pe cont propriu.
V-am zis, m-a cam speriat coada aia de la ATS, n-am vazut in viata mea atatea C4-uri. S-au scos pe partea de service, or sa aiba multe paini de mancat.
Ma gandesc din ce in ce mai serios sa renunt la masina asta. Pacat de cum arata
V-am zis, m-a cam speriat coada aia de la ATS, n-am vazut in viata mea atatea C4-uri. S-au scos pe partea de service, or sa aiba multe paini de mancat.
Ma gandesc din ce in ce mai serios sa renunt la masina asta. Pacat de cum arata

Primu an...
[b:8a91ac8b41]Citroen Spirit on my C4... VTR 1.6i, Obsidien [/b:8a91ac8b41][img:8a91ac8b41]http://www.sloganizer.net/en/style3,C4.png[/img:8a91ac8b41]
-
- just curious