Salut tocmai m-am intors din lungul drum de 3300km facut pana in austria si inapoi
La dus mi s-a ars un bec pe stanga la intoarcere pe dreapta
Sa fie becurile proaste si de la vibratii sa se arda sau intra umezeala pe undeva?
Ideea e ca ma cam chinui sa le scimb ca am mana mare si nu pot trage de clema aia care le tine
Revizia abia am facut-o deci nu se pune problema de scurt sau sigurante care se misca
Ardere faza scurta
Moderator: Echipa Tehnica
la fel am patit si eu: a doua lampa de faza scurta s-a ars la o zi dupa ce s-a ars prima.
Sfatul meu: schimba-le ziua daca ai ocazia! nu le schimba ca mine, cu lanterna; e destul de trist...
Nu am avut nici o alta problema la sistemul de iluminare pana acum.
Probabil ca din cauza ca merg tot timpul, cedeaza primele!
Stie cineva: lampile au un numar de ore de functionare, ca cele de la video-proiectoare?
Mike
C4 berlina 1.6 HDI 110CP 50,000km
Sfatul meu: schimba-le ziua daca ai ocazia! nu le schimba ca mine, cu lanterna; e destul de trist...
Nu am avut nici o alta problema la sistemul de iluminare pana acum.
Probabil ca din cauza ca merg tot timpul, cedeaza primele!
Stie cineva: lampile au un numar de ore de functionare, ca cele de la video-proiectoare?
Mike
C4 berlina 1.6 HDI 110CP 50,000km
Aveti grija cum montati becurile. E important sa nu atingeti cu mana sticla becurilor (puteti lasa urme de grasime pe sticla si asta va afecta durata de viata a becului). In cazul in care le-ati atins totusi, macar stergeti-le cu o carpa curata inmuiata in putin alcool si montati-le dupa ce le-ati curatat.
Becurile cu halogen au si ele o durata de viata, ca orice alt bec. Se recomanda inlocuirea becurilor in pereche la maxim 2 ani de functionare (in mod special a becurilor de faza scurta care sunt cel mai folosite). Dar chiar si daca nu sunt aprinse, filamentele becurilor sunt oricum supuse uzurii datorate vibratiilor induse de excursiile pasagere peste gropile de pe plaiurile mioritice. Nu mai discutam de cei care traverseaza zilnic Podul Grant in Bucuresti si care ar trebui sa-si schimbe becurile si mai des din cauza valului "seismic" care a afectat asfaltul proaspat turnat al primarului Videanu.
P.S. Scuze pt. off-topic.
Becurile cu halogen au si ele o durata de viata, ca orice alt bec. Se recomanda inlocuirea becurilor in pereche la maxim 2 ani de functionare (in mod special a becurilor de faza scurta care sunt cel mai folosite). Dar chiar si daca nu sunt aprinse, filamentele becurilor sunt oricum supuse uzurii datorate vibratiilor induse de excursiile pasagere peste gropile de pe plaiurile mioritice. Nu mai discutam de cei care traverseaza zilnic Podul Grant in Bucuresti si care ar trebui sa-si schimbe becurile si mai des din cauza valului "seismic" care a afectat asfaltul proaspat turnat al primarului Videanu.
P.S. Scuze pt. off-topic.
becurile de schimb nu cred ca le-a primit careva dar se pot cumpara cu circa 10 RON becul si sunt H1 pt faza lunga si respectiv H7 pt faza scurta
becurile sunt in cutie si cu sticla bagata in un buretel deci nu prea il atingi cu mana dar tot se ard
ma intreb daca pun becuri cu xenon de 50 ROn setul la OMV (30% mai multa lumina) or tine mai mult?
becurile sunt in cutie si cu sticla bagata in un buretel deci nu prea il atingi cu mana dar tot se ard
ma intreb daca pun becuri cu xenon de 50 ROn setul la OMV (30% mai multa lumina) or tine mai mult?
redbeben scrie:becurile de schimb nu cred ca le-a primit careva dar se pot cumpara cu circa 10 RON becul si sunt H1 pt faza lunga si respectiv H7 pt faza scurta
Becuri cu Xenon la 50 RON

a fost o discutie pe forum despre bluevision si era si adresa web.
becurile au un numar de ore garantate, bineinteles.
nu au a face nimic cu gropile, ia bluevision ca ai garantie, ev. le pui la ats, costa vreo 70 de mii H1 si H7, timp sub juma de ora, sunt si reglate si chestii. e mai simplu
becurile au un numar de ore garantate, bineinteles.
nu au a face nimic cu gropile, ia bluevision ca ai garantie, ev. le pui la ats, costa vreo 70 de mii H1 si H7, timp sub juma de ora, sunt si reglate si chestii. e mai simplu

alarma, clima, cd, praguri, navigatie, so on... - B-08-BBK[img:824728406b]http://www.tour-romania.info/citroen/avatarmare.jpg[/img:824728406b]