Dupa aproape 4 luni de C4, 8500 km, probleme cu alarma after-market si schimbarea senzorului de deschidere din usa soferului, a aparut si cireasa de pe tort.
Plec din Bucuresti de dimineata spre Cluj, opresc la o benzinarie si surpriza: usa soferului nu se mai deschide dinautru. Ies ca din autobuz si vad ca nu vrea sa se deschida nici de afara. Buuun, sun la service, ma programez pe a doua zi si ii dau inainte cu "autobuzul".
A doua zi dimineata, plec spre service, usa tot blocata. Ajung acolo, pune omu mana pe telecomanda si spre uimirea mea se deschide. Incearca de cateva ori si dupa aceea iar se blocheaza. In fine zi scurta, ne pare rau, n-avem vreme s-o reparam, veniti in 4 ian. etc. etc.
Trec si eu ca tot omul in noul an, in 4 dimineata la prima ora sunt cu masina in service. Revin pe la 2, baietii demontasera deja usa din spate si se chinuiau sa deschida usa din fata. Mi s-a rupt inima cand am vazut cum executa incuietoarea cu ciocanul si surubelnita si trageau de usa mai mai s-o smulga. In fine, mai dureaza o ora si cedeaza... Acuma partea proasta e ca tot sistemul de inchidere (mai putin butucul) e praf, plastice rupte, fier indoit. Cadou vopseaua zgariata pe montantul unde vine inchizatoarea si pe usa.
Azi ma duc sa vad daca exista pe stoc piesele (actuator etc.) si sa vad daca le monteaza. Problema e ca daca nu sunt, probabil va trebui sa astept 3-4 saptamani dupa ele si nu cred ca usa (implicit masina) se poate folosi asa.

Asa, mi-am varsat si eu oful pe aici. O sa va spun exact care e problema cand aflu si eu. Sper sa nu va bucurati nici unul de asa ceva, si oricum capul sus

Numai bine
Ion