Si ce becuri ai pus?
Moderator: Echipa Tehnica
seridan scrie:vldst scrie:Matrixu scrie:La C4 pt proiectoare, din cate am studiat eu cand am dat bara jos, nu prea vad cum poti sa schimbi becurile, daca nu scoti cel putin scutul ala de plastic de sub masina. Poate Mugurel ne da cateva hinturi..
Da, la asta ma gandeam si eu. Nu vad nici eu alta solutie decat urcatul masinii pe rampa, dat jos scutul ala de plastic si d-abia atunci cred ca se pot accesa din spate soclurile becurilor de la proiectoare. Foarte, foarte prost gandit sistemul asta de la proiectoare. Dar cred ca la mai toate masinile din ziua de azi e la fel. Ma intreb daca chiar nu se putea gasi o varianta mai buna.
Eu am montat becurile Blue Visions la Champion, fĂŁrĂŁ a demonta nimic.
Un mecanic le-a montat ĂŽn 10'.
vldst scrie:seridan scrie:vldst scrie:Matrixu scrie:La C4 pt proiectoare, din cate am studiat eu cand am dat bara jos, nu prea vad cum poti sa schimbi becurile, daca nu scoti cel putin scutul ala de plastic de sub masina. Poate Mugurel ne da cateva hinturi..
Da, la asta ma gandeam si eu. Nu vad nici eu alta solutie decat urcatul masinii pe rampa, dat jos scutul ala de plastic si d-abia atunci cred ca se pot accesa din spate soclurile becurilor de la proiectoare. Foarte, foarte prost gandit sistemul asta de la proiectoare. Dar cred ca la mai toate masinile din ziua de azi e la fel. Ma intreb daca chiar nu se putea gasi o varianta mai buna.
Eu am montat becurile Blue Visions la Champion, fĂŁrĂŁ a demonta nimic.
Un mecanic le-a montat ĂŽn 10'.
Zi-ne si noua ce a facut baiatul de la Champion sau nu ai stat langa masina?
Matrixu scrie:Azi am schimbat si eu becurile de faza scurta si pozitii cu Philips BlueVision. Am fost la ATS si mi le-a schimbat cineva acolo.
Se vede mult mai bine cu ele, lumina este alba, dar parca tot nu imi place cum se vad pozitiile. Cred ca pt ele o sa apelez la o solutie cu leduri.
La ATS un schimb de becuri (2 faza scurta + 2 pozitii) cu becurile lor, este 800 000.
Urmeaza acum si becurile pt. proiectoare de schimbat pt ca arata urat, cu galbenul ala.
vldst scrie:Matrixu scrie:Azi am schimbat si eu becurile de faza scurta si pozitii cu Philips BlueVision. Am fost la ATS si mi le-a schimbat cineva acolo.
Se vede mult mai bine cu ele, lumina este alba, dar parca tot nu imi place cum se vad pozitiile. Cred ca pt ele o sa apelez la o solutie cu leduri.
La ATS un schimb de becuri (2 faza scurta + 2 pozitii) cu becurile lor, este 800 000.
Urmeaza acum si becurile pt. proiectoare de schimbat pt ca arata urat, cu galbenul ala.
Mi se pare hotie pe fata, 800.000! Sa ceri atatia bani pentru un banal schimb de becuri. Alea de pozitie se schimba fluierand, la cele de faza scurta trebuie sa fii nitel mai atent. Ti-au reglat si farurile, Matrixu, daca tot s-au deranjat asa mult sa le monteze? Cat ore de manopera ti-au trecut pe factura?
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 10 vizitatori