Pozitii C4,lumini de bord C4, angel eyes, etc

personalizarea masinii, de la styling pana la tuning extrem

Moderator: Echipa Tehnica

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Vin 08-Dec-2006 21:19

Si nu ai vazut si tu cam ce a facut la proiectoare? :lol:
Si ce becuri ai pus?

vldst
pasionat

Mesajde vldst » Vin 08-Dec-2006 21:37

seridan scrie:
vldst scrie:
Matrixu scrie:La C4 pt proiectoare, din cate am studiat eu cand am dat bara jos, nu prea vad cum poti sa schimbi becurile, daca nu scoti cel putin scutul ala de plastic de sub masina. Poate Mugurel ne da cateva hinturi.. :roll:

Da, la asta ma gandeam si eu. Nu vad nici eu alta solutie decat urcatul masinii pe rampa, dat jos scutul ala de plastic si d-abia atunci cred ca se pot accesa din spate soclurile becurilor de la proiectoare. Foarte, foarte prost gandit sistemul asta de la proiectoare. Dar cred ca la mai toate masinile din ziua de azi e la fel. Ma intreb daca chiar nu se putea gasi o varianta mai buna.

Eu am montat becurile Blue Visions la Champion, fĂŁrĂŁ a demonta nimic.
Un mecanic le-a montat ĂŽn 10'.

Zi-ne si noua ce a facut baiatul de la Champion sau nu ai stat langa masina? :twisted:

seridan
pasionat

Mesajde seridan » Lun 11-Dec-2006 22:01

vldst scrie:
seridan scrie:
vldst scrie:
Matrixu scrie:La C4 pt proiectoare, din cate am studiat eu cand am dat bara jos, nu prea vad cum poti sa schimbi becurile, daca nu scoti cel putin scutul ala de plastic de sub masina. Poate Mugurel ne da cateva hinturi.. :roll:

Da, la asta ma gandeam si eu. Nu vad nici eu alta solutie decat urcatul masinii pe rampa, dat jos scutul ala de plastic si d-abia atunci cred ca se pot accesa din spate soclurile becurilor de la proiectoare. Foarte, foarte prost gandit sistemul asta de la proiectoare. Dar cred ca la mai toate masinile din ziua de azi e la fel. Ma intreb daca chiar nu se putea gasi o varianta mai buna.

Eu am montat becurile Blue Visions la Champion, fĂŁrĂŁ a demonta nimic.
Un mecanic le-a montat ĂŽn 10'.

Zi-ne si noua ce a facut baiatul de la Champion sau nu ai stat langa masina? :twisted:

Nu a fĂŁcut nimic deosebit. Nu a demontat bara sau altceva. A scos flanÂşele becurilor, apoi becurile pe care le-a ĂŽnlocuit.
La montarea becurilor noi s-a chinuit un pic.
Ceea ce am sesizat, avea mâini de pianist.

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Sâm 06-Ian-2007 21:03

Azi am schimbat si eu becurile de faza scurta si pozitii cu Philips BlueVision. Am fost la ATS si mi le-a schimbat cineva acolo.
Se vede mult mai bine cu ele, lumina este alba, dar parca tot nu imi place cum se vad pozitiile. Cred ca pt ele o sa apelez la o solutie cu leduri.

La ATS un schimb de becuri (2 faza scurta + 2 pozitii) cu becurile lor, este 800 000 :shock: .

Urmeaza acum si becurile pt. proiectoare de schimbat pt ca arata urat, cu galbenul ala.

vldst
pasionat

Mesajde vldst » Sâm 06-Ian-2007 21:16

Matrixu scrie:Azi am schimbat si eu becurile de faza scurta si pozitii cu Philips BlueVision. Am fost la ATS si mi le-a schimbat cineva acolo.
Se vede mult mai bine cu ele, lumina este alba, dar parca tot nu imi place cum se vad pozitiile. Cred ca pt ele o sa apelez la o solutie cu leduri.

La ATS un schimb de becuri (2 faza scurta + 2 pozitii) cu becurile lor, este 800 000 :shock: .

Urmeaza acum si becurile pt. proiectoare de schimbat pt ca arata urat, cu galbenul ala.

Mi se pare hotie pe fata, 800.000 :shock: ! Sa ceri atatia bani pentru un banal schimb de becuri. Alea de pozitie se schimba fluierand, la cele de faza scurta trebuie sa fii nitel mai atent. Ti-au reglat si farurile, Matrixu, daca tot s-au deranjat asa mult sa le monteze? Cat ore de manopera ti-au trecut pe factura?

silvius
pasionat

Mesajde silvius » Sâm 06-Ian-2007 21:19

pozitiile pe fata.... cum e cu ledurile, de unde si cat costa?
alarma, clima, cd, praguri, navigatie, so on... - B-08-BBK[img:824728406b]http://www.tour-romania.info/citroen/avatarmare.jpg[/img:824728406b]

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Sâm 06-Ian-2007 22:21

vldst scrie:
Matrixu scrie:Azi am schimbat si eu becurile de faza scurta si pozitii cu Philips BlueVision. Am fost la ATS si mi le-a schimbat cineva acolo.

Mi se pare hotie pe fata, 800.000 :shock: ! Sa ceri atatia bani pentru un banal schimb de becuri. Alea de pozitie se schimba fluierand, la cele de faza scurta trebuie sa fii nitel mai atent. Ti-au reglat si farurile, Matrixu, daca tot s-au deranjat asa mult sa le monteze? Cat ore de manopera ti-au trecut pe factura?

Atat au zis ca costa, eu nu am platit atat pt ca aveam becurile mele. NU au reglat nici un far, pentru ca au zis ca intra in locasul ala fix si ca nu este nevoie.

@silvius, nu stiu inca..cum aflu te anunt ;)

vldst
pasionat

Mesajde vldst » Sâm 06-Ian-2007 22:48

Scuze, Matrixu, m-am grabit si n-am vazut ca in pretul de la ATS erau incluse si becurile lor.

Mea culpa :oops:

tipitip
pasionat

Mesajde tipitip » Sâm 06-Ian-2007 23:30

Matrixu scrie:Urmeaza acum si becurile pt. proiectoare de schimbat pt ca arata urat, cu galbenul ala.

SĂŁ vĂŁd cam cu ce le schimbi...am mai vb chestia asta...phillips nu face H11...osram, nu....

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Dum 07-Ian-2007 13:11

Aia de la service mi-au zis ca sunt H3!!

Shadow
simpatizant

Mesajde Shadow » Dum 07-Ian-2007 17:12

Si mie la fel!!!
Cu toate ca pe siteul Philips zice altceva, dar din cate am obs sunt destule greseli pe el.

DMX
pasionat

Mesajde DMX » Dum 07-Ian-2007 17:22

800.000 cu becurile lor MI SE PARE SUPER OK !!!

vldst
pasionat

Mesajde vldst » Dum 07-Ian-2007 19:47

DMX scrie:800.000 cu becurile lor MI SE PARE SUPER OK !!!

Depinde si ce becuri pun cei de la ATS...

tipitip
pasionat

Mesajde tipitip » Vin 12-Ian-2007 07:03

DMX scrie:800.000 cu becurile lor MI SE PARE SUPER OK !!!
DacĂŁ ĂŽmi schimbau toate becurile la instalaĂžia de pom...poate!

mituc
pasionat

Mesajde mituc » Vin 12-Ian-2007 11:44

Eu m-am hotarit pentru un kit de xenoane dintr-alea de care aduce Doc. Problema mea este ca nu sint sigur ce becuri am prin masina, probabil schie in cartea tehnica pe care am ratacit-o in urma unei curatenii prin casa:
- Faxa scurta: H7?
- Faza lunga: H1?
- Proiectoarele: H1?
- Semmnalizare: H5?
- Pozitii: H11?

Astea-s?

Înapoi la “Tuning/Audio C4”