Dupa cum se poate vedea din semnatura, vreau si eu un C4. De ce? Foarte simplu. Este singura masina care mi-a "soptit ceva" atunci cand am vazut-o. Senzatia avuta atunci cand m-am asezat la volan a fost urmatoarea:
"Se facea ca m-a pus cineva intr-un fotoliu foarte comod, dupa care a inceput sa construiasca masina in jurul meu".
Si pentru ca m-am hotarat sa-mi schimb masina (Logan-ul din semnatura), am fost si am studiat mai multe variante.
Cele germane sar din schema, intrucat sunt reci si impersonale, cu un design care nu-mi spune nimic iar ca parte tehnica.... Daca sunt asa de buni si au masini atat de fiabile, de ce nu alearga in WRC? Imi este usor sa demonstrez fiabilitate pe soselele din Germania

. Au avut o incercare prin Skoda (ca sa nu se faca de ras in mod direct) si............????????????????
Alti candidati foarte seriosi ar fi fost Focus sau Peugeot, insa aici design-ul interior este inferior lui C4.
Singura masina care mi-ar fi placut in afara lui C4 era Noul Civic. Insa aici taxele vamale o fac o varianta mai putin tentanta.
In concluzie, ieri fiind 6 ianuarie si implinind 40 de ani, am fost si am dat comanda.
Si pentru ca vreau ca aceasta masina sa o tin mai mult timp (poate chiar sa devina si de epoca

), i-am facut o configuratie ceva mai speciala:
C4 berlina, Sx Pack, 2.0 HDI, cutie manuala 6 trepte, rosu lucifer, faruri Bi Xenon directionale, scaune incalzite, pavilion vitrat, alarma, mp3, detector obstacole fata-spate, jante aliaj 17”, inchidere supercentralizata, aproximativ 23,512 Euro.
Din cate am inteles, voi avea de asteptat. Ma apuca jalea.....................