Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul!
imi pare foarte rau sa aud ca asa ceva se intampla si ca nu are macar aer de zvon (adica am auzit de la cineva care a aflat de la cineva care ....etc) si prin urmare sanse de neadevar.
pedeapsa adevarata si cea mai cruda este aceea de a trai cu constiinta unei asemenea fapte pentru tot restul vietii.
obisnuiam sa merg cu masina frecvent sub influenta alcolului( cel putin 4-5 beri ori 1-2 de vodka ori un whisky mic, 1-2l de vinut la un gratar) si mi sa intamplat sa ma opreasca si politia fara sa se prinda ca sunt aghesmuit (deh...obisnuinta). acum 2 ani in septembrie veneam de la un gratar bine irigat si m-a oprit un filtru la 500m de casa. rezultatul... 0.4 la mie pe etilotest ! pentru ca vorbeam coerent si stateam bine pe picioare si pentru ca eram la 500m de casa, omul in uniforma a inchis ochii si mi-a dat amenda pentru lipsa acte.
acasa abia m-am trezit de tot si m-am ingrozit ca, in timp ce vb. cu politistul, nu ma incerca nici un sentiment (frica, vinovatie, regret) si mi-am spus ca : ''asa incepe'' ! ca as putea sa ajung sa fac asta zilnic si, in cele din urma, am sa ajung sa omor un om inainte ca politia sa-mi ia carnetul!
a fost ultima data cand am baut cu adevarat! in 2 ani am beut cred 5 beri , 2l de vin si max 2-300ml de tarie si niciodata la volan!
daca nu ar fi tardiv si inutil, ar trebui sa-l intrebi pe cumnatul tau daca a meritat macar bautura! scuzati cinismul dar copila aceea nu a avut macar sansa sa afle bine in ce lume de rahat traim ca s-o regrete !
..... frantuzoaica pretentioasa !!!