D-abia astept sa se termine Efixul care il am acum si sa revin la MOL de 98.
La relanti cam imi da niste scuturaturi, la fel am patit si cand am pus de la OMV de 95.
Cu cea de 98 merge brici, e mai scumpa dar asta e!!
Ce benzina folositi la C4?
Moderator: Echipa Tehnica
Shadow scrie:Cea mai buna benzina tot Carrera 100 ramane.
Cand aveam Cielo se simtea clar OMV 100 fata de orice alta benzina si pt alergat si pt mers normal.
Cielo are motor EuroCit? Idem daciile. Benzina aia arde mai repede si explozia e mai puternica, implicit rabla se misca mai repede din loc. Insa daca ramine zgura peste tot atunci... la revedere.
-
- just curious
Eu pana acum numai OMV Carrera 100 am bagat pentru ca eram convins ca este una dintre cele mai bune si cum sunt inca in rodaj (n-am nici 1000) mi-am zis sa hranesc frumusetea cu tot ce e mai bun pe lume
. Citind pe aici incep sa fiu preocupat un pic.
Nu stiu cui trebuie trebuie sa ma adresez insa poate ar fi bine sa facem un poll "Ce benzina folositi pentru C4" cu toate tipurile de benzina mentionate pana acum, ca sa vedem cam care sunt preferintele. Zic si io ...

Nu stiu cui trebuie trebuie sa ma adresez insa poate ar fi bine sa facem un poll "Ce benzina folositi pentru C4" cu toate tipurile de benzina mentionate pana acum, ca sa vedem cam care sunt preferintele. Zic si io ...
shomoyoque scrie:Eu pana acum numai OMV Carrera 100 am bagat pentru ca eram convins ca este una dintre cele mai bune si cum sunt inca in rodaj (n-am nici 1000) mi-am zis sa hranesc frumusetea cu tot ce e mai bun pe lume :) . Citind pe aici incep sa fiu preocupat un pic.
Este facut. Du-te si voteaza
am bagat 20 de litri de efix si am ramas un pic surpirns:
1. motorul mai silentios la relanti
2. trage aproape ca si petrom 99+
cred k voi ramane o perioada pe efix,avand in vedere k statiile rompetrol din arad sunt relativ noi in comparatie cu petrom ,mol si omv si probabil rezervoarele sunt mai curate.
1. motorul mai silentios la relanti
2. trage aproape ca si petrom 99+
cred k voi ramane o perioada pe efix,avand in vedere k statiile rompetrol din arad sunt relativ noi in comparatie cu petrom ,mol si omv si probabil rezervoarele sunt mai curate.
Înapoi la “Citroen C4 - Berlina, Coupe, Sedan, Picasso”