am un prieten, sas din zona Brasov, plecat prin '91 din tara, care lucreaza la Mercedes la Stuttgart si care spunea ca in Olanda un Mercedes ML (de care ar fi vrut sa isi cumpere) costa pentru el, ca cetatean german, cu 10.000 EU mai putin decit la poarta fabricii in care lucreaza. No comment.
cit despre taxa, privind problema mai in ansamblu am tras o concluzie, si anume ca traim intr-o ambiguitate (ma rog, in mai multe, dar sa raminem la subiect): se incearca pe de o parte diminuarea numarului creditelor, insa pe de alte parte esti obligat sa iti umperi masina noua. concluzia? nimeni nu vrea sa ne cumparam masini? nu cred! cum se impaca cele doua politici? ca doar baietii trebuie sa cistige, dar fara credite, cum sa cistigi? mi se pare ciudat ca pina acum nu a ridicat nimeni (mass media) problema asta. cred ca ar fi de pus citeva intrebari interesante pe tema asta celor care ne conduc
Jos taxele Sulfinei!
Moderator: Echipa Tehnica
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available
Lexia available
cazul cu reduceri de pret pt angajati stiu si la renault franta, culmea pt un roman. de mercedes nici nu mai zic. era o cunostinta de-alor mei nustu ce la mercedes si vine la inceputul anilor 90 cu...cu..un SL...imi povesteau ai mei ca era luat cu facilitate de pret de la producator ... atunci eram taca si ma jucam cu geamurile, cu butoanele, etc ...acum stiu ce reprezinta si raman masca. ce de bani...SL 

[img:177922ea83]http://img221.imageshack.us/img221/4179/cityracercp1.jpg[/img:177922ea83]
OPUS Workshop
:: LED designs ::
OPUS Workshop
:: LED designs ::
-
- RETRAS LA PENSIE
- DanT
- Moderator
- Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
- 2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
- 3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa
am citit ce au zis cei de la 4x4 ...si au dreptate ...
eu am de aruncat cred ca 200 de roni pe impozit ... si asta e grav .. mai bine intr-un proces la haga decat in buzunarele lui tariceanu ... ca este el dumnezeu in tara asta ...
ca de cand am reusit eu sa citesc istorie tot la fel am fost .. capul plecat si vorbit doar pe la colturi ...
mie imi ajunge. nu vreau sa plec din tara decat ca ultima solutie .. nu vreau! e tara meau si aici vreau sa stau si sa traiesc cum imi place. nuvreau sa plec ca sunt nesimtiti in ea ...dusi la corectii educationale daca nu pricep ..daca nu sa plateasca pentru prostia si nesimtirea pe care o au... vreau ca al meu copil sa fie mandru sa spuna ca este roman ...imi ajunge cata rusine amindurat eu la fiecare curs, la fiecare plecare din tara cand esti intrebat de unde esti ... si sa mai auzi si replica" vorbesti bine engleza, nu credeam ca esti roamn" ba sunt, si am invat sa fiu asa, sa pot vorbi si scrie ... vreau sa ma bucur de ce au muncit ai mei si altii...
PS: cine strange banii de la noi? nu merita nici cat negru sub unghie astia ... NIMIC!!!!!!
eu am de aruncat cred ca 200 de roni pe impozit ... si asta e grav .. mai bine intr-un proces la haga decat in buzunarele lui tariceanu ... ca este el dumnezeu in tara asta ...
ca de cand am reusit eu sa citesc istorie tot la fel am fost .. capul plecat si vorbit doar pe la colturi ...
mie imi ajunge. nu vreau sa plec din tara decat ca ultima solutie .. nu vreau! e tara meau si aici vreau sa stau si sa traiesc cum imi place. nuvreau sa plec ca sunt nesimtiti in ea ...dusi la corectii educationale daca nu pricep ..daca nu sa plateasca pentru prostia si nesimtirea pe care o au... vreau ca al meu copil sa fie mandru sa spuna ca este roman ...imi ajunge cata rusine amindurat eu la fiecare curs, la fiecare plecare din tara cand esti intrebat de unde esti ... si sa mai auzi si replica" vorbesti bine engleza, nu credeam ca esti roamn" ba sunt, si am invat sa fiu asa, sa pot vorbi si scrie ... vreau sa ma bucur de ce au muncit ai mei si altii...
PS: cine strange banii de la noi? nu merita nici cat negru sub unghie astia ... NIMIC!!!!!!
Dan
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone
alexd scrie:calculatia olandeza exacta, asa cum am primit-o pe mail :
xm v6 1996
catalogue price - cca 17.000 eur - 40% depreciation = 10.200 eur
BPM = 45,2% - 1540 eur (no diesel engine) = 3070 eur
usefull life discount 90% = 307.04 final payment
Ce este acel discount de 90%? "usefull life discount 90%". Asta schimba datele problemei...
Jos taxele Sulfinei!
Eu zic sa iesim, pentru ca altfel nu se poate. Crezi ca va mai veni cineva de aici ?
pai sa iesim pe 9, nu? am putea sa ne facem si un banner! fara gluma!
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
Lexia available
Lexia available
Jos taxele Sulfinei!
Buna idee. Cum facem ?
Paco, chiar daca va fi frig gasim noi ceva cu care sa ne incalzim.
Paco, chiar daca va fi frig gasim noi ceva cu care sa ne incalzim.
Normal.
Si eu m-am gandit la banner.
Are cineva o portavoce?
Uite-asa ajungem ca Miron Mitrea, ce aia ma-sii!
Dar astfel de actiuni nu trebuie in prealabil autorizate?
Nu e bine sa luam legatura cu alte grupuri de protestatari?
Haideti sa incercam sa ne organizam nitel.
Are cineva o strategie? Poate ar trebui sa ne folosim de relatiile din presa, daca avem etc.
Astept opinii noi. Nu ar strica daca am lua legatura cu Dobrin, seful de la autovit, asta sigur ne-ar sustine logistic, e direct interesat sa pice taxele astea aberante.
Si eu m-am gandit la banner.
Are cineva o portavoce?
Uite-asa ajungem ca Miron Mitrea, ce aia ma-sii!
Dar astfel de actiuni nu trebuie in prealabil autorizate?
Nu e bine sa luam legatura cu alte grupuri de protestatari?
Haideti sa incercam sa ne organizam nitel.
Are cineva o strategie? Poate ar trebui sa ne folosim de relatiile din presa, daca avem etc.
Astept opinii noi. Nu ar strica daca am lua legatura cu Dobrin, seful de la autovit, asta sigur ne-ar sustine logistic, e direct interesat sa pice taxele astea aberante.