Schimbare becuri stock cu solutii aftermarket.
Moderator: Echipa Tehnica
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Ar fi interesant niste poze cu becurile montate pe masina, in functiune noaptea. Sau si mai bine, pe un far un bec normal si pe celalalt far un bec cu leduri 

Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
@Matrix: Nu au adaosul inherent unei solutii branded... kit-urile pe care le aduce Doc sunt OEM-uri, right Doc?
Am si eu un prieten care aduce OEM-uri Made in China pentru masini VAG... ;)
Totusi, ceea ce am scris mai sus e doar o presupunere (an educated guess)... @Doc: Te rog sa-mi dai detalii...
Am si eu un prieten care aduce OEM-uri Made in China pentru masini VAG... ;)
Totusi, ceea ce am scris mai sus e doar o presupunere (an educated guess)... @Doc: Te rog sa-mi dai detalii...
Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR
Citroën C4 Coupé VTR
Sa revin cu preturi:
Kit XENON H1 4700 / 6000k - 230 EURO
Kit bi-XENON H4 6000k - 260 EURO
Kit XENON H7 4700 / 6000k - 230 EURO
Pai depinde la ce kituri faceti referire. Aftermarket un kit de xenon poate costa de la 200-500 euro. Diferentele de pret apar la:
- diferentele de marci si brand;
- adaosul comerciantului;
- calitatea instalatiei;
Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati telefonic la 0751.194.100. Pe stoc sunt disponibile toate cele 3 modele.
Cu respect,
Doc (Alex Stancu)
Telefon: 0788.194.100 / 0751.194.100
Email: obdtuning@gmail.com
Web: www.obdtuning.ro | www.dimsport.ro
ID: obdtuning
Kit XENON H1 4700 / 6000k - 230 EURO
Kit bi-XENON H4 6000k - 260 EURO
Kit XENON H7 4700 / 6000k - 230 EURO
Pai depinde la ce kituri faceti referire. Aftermarket un kit de xenon poate costa de la 200-500 euro. Diferentele de pret apar la:
- diferentele de marci si brand;
- adaosul comerciantului;
- calitatea instalatiei;
Pentru mai multe detalii va rog sa ma contactati telefonic la 0751.194.100. Pe stoc sunt disponibile toate cele 3 modele.
Cu respect,
Doc (Alex Stancu)
Chiptuning si Anulare FAP Citroen BY DIMSPORT
Raspunsul este nu. Nu poti pune xenon pe faza lunga. Kitul bi-xenon, daca la ala te refereai, nu consta in xenon si pe faza scurta si pe faza lunga, ci, doar pe faza scurta, cu mentiunea ca atunci cand dai faza lunga, se ridica o clapeta si pe faza scurta si lumina e mai puternica sau altfel orientata, dubland astfel halogenele de pe faza lunga.
Ba se poate pune si pe faza lunga, dar trebuie sa imi spui ce tip de bec este. Din cate stiu eu ai H1.
Cu respect,
Doc (Alex Stancu)
Cu respect,
Doc (Alex Stancu)
Chiptuning si Anulare FAP Citroen BY DIMSPORT
-adytzu are dreptate , si ca sa-i confirm ce a spus intrati AICI : http://www.youtube.com/watch?v=5h5q1E3h1Lc
bebe scrie:Realizez spoturi cu leduri, si pentru ambientul interior al masinii, aici de diverse culori.
Un verde se poate?
Si legat de xenoane, daca mergeti pe ploaie si murdariti farurile cu noroi sau pur si simplu s-a depus ceva praf, cum va descurcati? Mie cineva mi-a spus ca o instalatie cu xenon trebuie neaparat sa fie insotita de duza pentru spalarea farurilor.
Eu as vrea sa pun duzele astea si pentru farurile stock care le am...a pus cineva ulterior cumpararii masinii?
Cosmin
high energy music expression
high energy music expression
sincer nu am mai vazut demult masina noua cu xenoane si stergator... la mine merge cu pielea de caprioara si solutia de spalat geamuri (nu aia de pus la masina, ci pentru geamul din casa) La drum lung oricum mai opresti din cand in cand la un suc o cafea, ceva de genul.
bebe: fa o oferta completa cu poze si alea alea si pune-le pe site.
bebe: fa o oferta completa cu poze si alea alea si pune-le pe site.
alarma, clima, cd, praguri, navigatie, so on... - B-08-BBK[img:824728406b]http://www.tour-romania.info/citroen/avatarmare.jpg[/img:824728406b]