Normal, ai vĂŁzut tu drivere pt. *.dll-uri, sau *.exe, *.com-uri?silvius scrie: b-45-dll fara driver
Pe cine am mai vazut ...
Moderator: Echipa Tehnica
Cred cĂŁ ar trebui sĂŁ ne punem niscai semne distinctive (vampyt scrie:...salutat dar nu prea se raspunde si se mai uita si ciudat unii.

bezz scrie:eu am ~7 citronele pe strada, dar nimeni de pe forum, doua c4 coupe (unul clar munceste in zona, ca e parcat la program), un c4 berlina (condus probabil de o femeie ca l-am vazut de cateva ori maltratat), un c3 pluriel, un c3 xtr, un picasso (tot la program) si un c2 de la BTWC.
pe bd ficusului insa apar (cam neregulat) 1-2 bx-uri, 1-2 xm-uriinsa prezente sporadice (dar in acelasi loc).
deci care sunteti din cartierul baneasa? I salute you!
scuze pentru intarziere, abia acum am intrat pe topicul asta! bezz, te salut de pe neagoe voda.
primul C4 din baneasa a fost al meu, acum am vazut ca au mai aparut cateva. oricum, tot al meu cel mai frumos din cartier :-)
berlina, gris iceland, B xx FZW. de obicei il conduce sotia mea si raspunde la saluturi. si eu numar citronelele pe care le vad, dar nu tin minte numerele :-(
b xx wey, colegul de oras in drumul pitesti-campulung
salutat la o trecere de cale ferata, neprimit raspuns (probabil ca se uita mirat la cine il saluta)
PS:
"Normal, ai vĂŁzut tu drivere pt. *.dll-uri, sau *.exe, *.com-uri?"
de departe cea mai tare replica
salutat la o trecere de cale ferata, neprimit raspuns (probabil ca se uita mirat la cine il saluta)
PS:
"Normal, ai vĂŁzut tu drivere pt. *.dll-uri, sau *.exe, *.com-uri?"

de departe cea mai tare replica
[img:177922ea83]http://img221.imageshack.us/img221/4179/cityracercp1.jpg[/img:177922ea83]
OPUS Workshop
:: LED designs ::
OPUS Workshop
:: LED designs ::
sake scrie:bezz scrie:deci care sunteti din cartierul baneasa? I salute you!
scuze pentru intarziere, abia acum am intrat pe topicul asta! bezz, te salut de pe neagoe voda.
primul C4 din baneasa a fost al meu, acum am vazut ca au mai aparut cateva. oricum, tot al meu cel mai frumos din cartier :-)
berlina, gris iceland, B xx FZW. de obicei il conduce sotia mea si raspunde la saluturi. si eu numar citronelele pe care le vad, dar nu tin minte numerele :-(
Si eu va salut tot din baneasa, gris fer pe strada Marinarilor

-
- RETRAS LA PENSIE
Nu prea recunosc modelele clasiceeugenro2001 scrie:Cred ca o sa schimb titlul topicului in "C4 vazute in trafic" pt ca vad ca ceilalti suntem cam invizibili

Anyway, vĂŁzut aÂşe:
BĂŽrcĂŁ-FocÂşani (Rahova):
c3 b-xx-vhy/aju/uek/whv/nsg
xsara picasso b-xx-vag
revenim

Deci...vĂŁzut, vĂŁzut, vĂŁzut! DeocamdatĂŁ am bifat o groazĂŁ...Âşi gata!
Vreun citroen jumper pe forum, cĂŁ d-ĂŁÂştia nu contorizez, trebuie?
-
- RETRAS LA PENSIE
UitĂŁ-te de când sunt ĂŽnscris, dacĂŁ pot sĂŁ pun pe hârtie 10 useri ale cĂŁror maÂşini le cunosc, sunt tare! Ca sĂŁ Âştiu cĂŁ am vĂŁzut pe „cineva” de pe forum este ĂŽn 90% din cazuri necesar sĂŁ mĂŁ salut cu respectivul, adicĂŁ: „cine” era ĂŽntr-un xm mov pe pierzaniei colĂž cu Âşopârlei?” „io”. DacĂŁ nu...doar am vĂŁzut un xm mov acolo unde ziceam. ÂŞi devine „ce am mai vĂŁzut”!eugenro2001 scrie:Oricum topicul este despre "pe cine am vazut" nu "pe cine am salutat" in trafic.
parerea mea este ca acest topic merge niciunde. Daca ar fi sa contorizez toate citroenurile pe care le vad eu in trafic, ar insemna ca mi-ar trebui un carnetel pe care sa tin evidenta clara cu zona, ora si numarul. Ba mai mult, as putea extinde "intalnirile" si in afara granitelor, ca au si EI citroene, iar eu ma plimb pe ACOLO, si automat, II VAD .
Inteleg dorinta utilizatorilor de masini "clasice" (ca sa nu le zic trompete) de a vedea cat mai multe modele ca ale lor, dorinta probabil izvorata din speranta ca daca sunt 2 ca el, o sa il lase videanu sa circule. Dar le cei cu masini noi, unde, vorba englezului, "you've seen one, you've seen all" , chiar nu inteleg...poate proveni din dorinta posesorului de a se asigura ca nu este singurul care a luat teapa....nu stiu...
Oricum, important ca daca stam sa contorizam pe 18 pagini de cate ori am vazut acelasi c4 in parcare la carfur, nu rezolvam nimic. Eu ar trebui sa scriu in fiecare zi dupa ce il vad pe vecinul meu care isi parcheaza tacticos c5-ul....
Inteleg dorinta utilizatorilor de masini "clasice" (ca sa nu le zic trompete) de a vedea cat mai multe modele ca ale lor, dorinta probabil izvorata din speranta ca daca sunt 2 ca el, o sa il lase videanu sa circule. Dar le cei cu masini noi, unde, vorba englezului, "you've seen one, you've seen all" , chiar nu inteleg...poate proveni din dorinta posesorului de a se asigura ca nu este singurul care a luat teapa....nu stiu...
Oricum, important ca daca stam sa contorizam pe 18 pagini de cate ori am vazut acelasi c4 in parcare la carfur, nu rezolvam nimic. Eu ar trebui sa scriu in fiecare zi dupa ce il vad pe vecinul meu care isi parcheaza tacticos c5-ul....