Pe cine am mai vazut ...

Tot ce nu se incadreaza in celelalte subiecte.

Moderator: Echipa Tehnica

T.rac3Er
pasionat

Mesajde T.rac3Er » Lun 15-Ian-2007 14:27

eu in speranta de a regasi un semn prietenos in trafic. desi vad si c5 si xsara si mai putin alte modele clasice (deh, mai rare) eu sunt tintit pe c4 momentan. poate dupa ceva vreme o sa fiu mai atent si cu ceilalti (bine, daca ei se baga in seama cu mine, incerc sa fiu la fel de cordial cu ei)
[img:177922ea83]http://img221.imageshack.us/img221/4179/cityracercp1.jpg[/img:177922ea83]

OPUS Workshop
:: LED designs ::

eugenro2001
RETRAS LA PENSIE

Mesajde eugenro2001 » Lun 15-Ian-2007 16:35

alexd scrie:parerea mea este ca acest topic merge niciunde. Daca ar fi sa contorizez toate citroenurile pe care le vad eu in trafic, ar insemna ca mi-ar trebui un carnetel pe care sa tin evidenta clara cu zona, ora si numarul. Ba mai mult, as putea extinde "intalnirile" si in afara granitelor, ca au si EI citroene, iar eu ma plimb pe ACOLO, si automat, II VAD .

Inteleg dorinta utilizatorilor de masini "clasice" (ca sa nu le zic trompete) de a vedea cat mai multe modele ca ale lor, dorinta probabil izvorata din speranta ca daca sunt 2 ca el, o sa il lase videanu sa circule. Dar le cei cu masini noi, unde, vorba englezului, "you've seen one, you've seen all" , chiar nu inteleg...poate proveni din dorinta posesorului de a se asigura ca nu este singurul care a luat teapa....nu stiu...

Oricum, important ca daca stam sa contorizam pe 18 pagini de cate ori am vazut acelasi c4 in parcare la carfur, nu rezolvam nimic. Eu ar trebui sa scriu in fiecare zi dupa ce il vad pe vecinul meu care isi parcheaza tacticos c5-ul....

Domnu' alexd, sa stii ca indiferent da parerea dumitale, masina mea nu e trompeta. Daca tu le consideri pe ale tale asa, e problema ta. Thread-uri de acest tip au si altii mai spalati pe picioare decat noi, de ex www.lacitroencx.com.

alexd
Moderator

Mesajde alexd » Lun 15-Ian-2007 17:05

eugenro2001 scrie:
Domnu' alexd, sa stii ca indiferent da parerea dumitale, masina mea nu e trompeta. Daca tu le consideri pe ale tale asa, e problema ta. Thread-uri de acest tip au si altii mai spalati pe picioare decat noi, de ex www.lacitroencx.com.

domnu' eugenro2001, nu stiu de ce consideri ca ti-am comparat masina cu un instrument muzical (de alfel foarte apreciat si care a adus celebritatea multor vedete)cand eu nu am aratat cu degetul nimic. Eu nu imi consider masinile a fi clasice....ci contemporane. Iar ca altii au acest tip de thread mie tot nu-mi explica de ce trebuie sa scriem si sa enumeram de cate ori am vazut acelasi c4 in parcare la carfur , in speranta ca intr-o zi ne va face din faruri :lol: .

paco
carcotas profesionist

Mesajde paco » Lun 15-Ian-2007 17:24

alex, ai perfecta dreptate.
E o falsa forma de cunoastere si apropiere asta cu vazutul...
Dar, ma rog, daca unora le creeaza emotii faptul ca-l vad pe altul (nestiind cine e!!!), asta e...

silvius
pasionat

Mesajde silvius » Lun 15-Ian-2007 20:14

raspuns simplu, dupa care va invit sa ramaneti ontopic si ar fi excelent daca s-ar sterge ce este off: numele topicului este 'Pe cine am mai vazut' nu ce citroen am mai vazut :)
alarma, clima, cd, praguri, navigatie, so on... - B-08-BBK[img:824728406b]http://www.tour-romania.info/citroen/avatarmare.jpg[/img:824728406b]

alexd
Moderator

Mesajde alexd » Lun 15-Ian-2007 20:47

pai da, dar voi nu postati nume ci doar numere de inmatriculare, asa ca nu ai inchis gura la nimeni....

silvius
pasionat

Mesajde silvius » Lun 15-Ian-2007 20:50

o sa imi pun ca tirishtii placute cu 'silvius' in parbriz si la luneta :) ok? :lol:
alarma, clima, cd, praguri, navigatie, so on... - B-08-BBK[img:824728406b]http://www.tour-romania.info/citroen/avatarmare.jpg[/img:824728406b]

tipitip
pasionat

Mesajde tipitip » Lun 15-Ian-2007 21:04

Acum vreo 2h, pe bd.Mãrãºeºti, douã persoane, care conduceu câte un C4, unul cu nr. de riesling, iar celãlalt rouge b-xx-wag.
:D E bine? :D

alexd
Moderator

Mesajde alexd » Lun 15-Ian-2007 21:34

vecinul meu, va amintiti, cel cu c5-ul....tocmai ce a parcat in fata blocului.

va anunt maine dimineata cand pleaca.

mituc
pasionat

Mesajde mituc » Lun 15-Ian-2007 22:06

alexd scrie:va anunt maine dimineata cand pleaca.

E insurat?

cbx
pasionat

Mesajde cbx » Lun 15-Ian-2007 22:10

pisica obraznica !

DanT
Moderator
Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa

Mesajde DanT » Mar 16-Ian-2007 10:46

:D :twisted:

care este ...
si eu am un saxo rosu pe benzina in parcarea din spatele blocului ... nu prea circula masina aia dar sunt cu ochii pe ea .. ;-)

oricum zilnic vad masina lui lucian cand ies din pasaj de la victoriei ...

asta se pune?
Dan
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone

tipitip
pasionat

Mesajde tipitip » Joi 18-Ian-2007 11:23

Cine este b-xx-rev, c4 berlinĂŁ gri fer, e de aici dar nu-l Âştiu dupĂŁ user :oops: ? SĂŁ recunoascĂŁ, nu-i fac nimic! :lol:
Întâlnit ieri (de fapt l-am obstrucþionat :oops: în timpul unei manevre de cacao! Mã rog, nu manevra, ci execuþia era de tot...) la piaþa Timpuri moi.

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Vin 19-Ian-2007 21:21

am dat o raita pana pe la craiova si m-am intalnit cu vreo 3 xsare pe drum, una bucata la slatina, numar xsa, ridica autostopiste, claxonat jovial, n-am apucat sa primesc raspuns si nici n-am fost ajuns din urma, alte doua m-am incrucisat si dat din mana.
in rest un ax prin bals, cu stapanu pe trotuar la o samantza :lol: , un zx rosh prin craiova, o ceata intreaga de oltcituri pe la verii nostri, una bucata vapor cu audio beton si una bucata barca (stie nick de cine vorbesc).
in 4 peregrinari lungi prin craiova (de gen taiat orasul in doua) am vazut UN SINGUR c4, hatch.
pe autobahn chiar nimeni :evil: .
in schimb m-am distrat copios cu un landcruiser pe colinele dintre bals-slatina...acu' poate omu' mergea la economic, ca e ditamai tractorul, dar in cazul asta ar fi fost normal sa circule pe banda 1, nu a doua...

salutari baietilor din baneasa! mai e o xsara argintie pe langa parc (la autobaza) dar nu l-am abordat inca pe proprietar.
Cosmin
high energy music expression

mariuss
pasionat

Mesajde mariuss » Sâm 20-Ian-2007 00:33

Tare asta cu "ridicat autostopiste" :lol: .Am claxonat si eu o data ,probabil nu s-a auzit.Apropo,e fosta masina a lui adytzu .
^
^

Înapoi la “Diverse”