HELP!!!

Forum de dicutii generale despre Citroen C4, C4 Picasso si Grand C4 Picasso: dotari, oferte, versus, posesori, etc.

Moderator: Echipa Tehnica

MUGUREL PIRSCOVEANU
Pro Motor Rm.Valcea

Mesajde MUGUREL PIRSCOVEANU » Lun 15-Ian-2007 18:09

P S L scrie:inca o intrebare ptr mugurel: se poate lua masina cu folie din fabrica, pt a nu avea probleme cu politia????????????/ multumesc
RESPECT

Numai la C4 Picasso se poate comanda asa ceva.

Numai ca eu iti recomand ceva mult mai util din catalogul de accesorii C4:
http://www.citroen.ro/accessoriesItems.php?modelId=10
Vreau sa-ti spun ca arata perfect! se incadreaza perfect si arata ca o folie... si se dau jos oricand. Sunt originale Citroen si nu ai nicio problema.
In poza nu arata asa de bine, dar in realitate vin perfect. Nu sunt jaluzele, pur si simplu copieaza forma geamurilor.

MUGUREL PIRSCOVEANU
Pro Motor Rm.Valcea

Mesajde MUGUREL PIRSCOVEANU » Lun 15-Ian-2007 18:19

P S L scrie:inca o intrebare tot pentru mugurel ( imi cer scuze ca nu mi-au venit toate o data ca sa le pun intr-un singur post ). citroen are de gand sa faca ceva cu componentele care nu sunt bune de noi ( si stii mai bine decat mine care sunt; amortizoarele, radio cd-ul care nu receptioneaza posturile ok, etc ). preferabil ar fii sa puna altele. stiu ca sunt probleme mici, dar se aduna si mai ales sa le ai la o masina noua, nu e tocmai placut. multumesc
RESPECT

Reclamatiile de acest fel se trateaza in functie de perioada de garantie de cand a fost reclamat defectul.
Daca este un defect care este evidentiat in mai multe cazuri, atunci apare un INFO.
De asemenea, ca umare a acelui INFO pe banda de montaj se vor inlocui codurile pieselor care prezinta acele manifestari, cu noile coduri care au rezolvat problema.

Acum, sa nu imi sariti in cap, va rog frumos! Stiu ca e ex la primele C4 au fost anumite probleme, iar la C4 aparute mai tarziu s-au rezolvat! Este normal, si acest lucru se intampla si la case mai mari de ex Audi, BMW, sau Mercedes. Singura diferenta este ca o firma ca asta niciodata nu va recunoaste ca de fapt a inlocuit piesa pentru ca este defecta, si acestia nu informeaza niciodata dealerii. Deci totusi, exista un interes al Constructorului Citroen pentru posesorii de Citroen.
Si inca o chestie, daca apare o campanie (care este obligatorie pentru noi dealerii sa o facem atunci cand intra masina in service) ea este de fapt o recunoastere oficiala si denota interesul firmei pentru client, adica nu spune:"lasa-l ca a platit-o si vede el" :wink: EEEEEEEEEEE.... despre campaniile astea la noi in Romania pe la colegii nostri de breasla (pejo) de abia se discuta acum, iar la Audi nici nu vor sa recunoasca asa ceva. Acolo este de fapt adevaratul interes al Porsche Romania pentru utilizatori :twisted: :twisted: :twisted:

P S L
simpatizant

Mesajde P S L » Lun 15-Ian-2007 19:39

multumesc mugurel, ma voi duce pana la dealer sa vad cum vin transperantele, asta daca au vreo asemenea masina cu ele puse. in legatura cu micile defecte e bine ca citroen se autosesizeaza. sunt sigur ca aceste probleme sunt si la "case mai mari", este normal. masina e un ansamblu de piese care nu pot fii reglate sau facute perfect din prima, indiferent ca emblema e de citroen, bmw sau audi. te mai rog o data sa-mi spui cam care vor fii reducerile de pret la masinile noi ( citroen ) datorate intrarii in ue. stiu ca nu ai cum sa-mi spui sigur, dar aproximativ. daca din anumite motive nu poti raspunde pe forum, da-mi te rog un privat sau un mail. multumesc
RESPECT

silvius
pasionat

Mesajde silvius » Lun 15-Ian-2007 20:52

transparante poti vedea la mine, sunt super multumit. da un PM
alarma, clima, cd, praguri, navigatie, so on... - B-08-BBK[img:824728406b]http://www.tour-romania.info/citroen/avatarmare.jpg[/img:824728406b]

P S L
simpatizant

Mesajde P S L » Mar 16-Ian-2007 14:14

cine e cu unu negru pe aici??????? e greu de intretinut??? eu negru il vreau. e pretentioasa vopseaua neagra???
respect

DMX
pasionat

Mesajde DMX » Mar 16-Ian-2007 14:36

-e o culoare ff misto neagra , DAR in bucuresti e super greu de intretinut , la 10 minute dupa ce ai spalat`o o sa vezi cum se pune o pelicula de praf , trebuie s-o speli putin o data pe saptamana ca sa arate bine , altfel masina ta va fii mereu murdara !!!

dumiflo
pasionat

Mesajde dumiflo » Mar 16-Ian-2007 14:45

DMX scrie:-e o culoare ff misto neagra , DAR in bucuresti e super greu de intretinut , la 10 minute dupa ce ai spalat`o o sa vezi cum se pune o pelicula de praf , trebuie s-o speli putin o data pe saptamana ca sa arate bine , altfel masina ta va fii mereu murdara !!!

da' dar 10 minute esti in extaz ! :lol:
... daca ar fi sa aleg din nou , tot negru as lua !

tipitip
pasionat

Mesajde tipitip » Joi 18-Ian-2007 10:19

Recomand bej (sable de langrune - numai berlinã)! Dacã o speli o datã la douã sãptãmâni Înseamnã cã eºti obsedat de curãÞenie! :lol:

P S L
simpatizant

Mesajde P S L » Joi 18-Ian-2007 12:30

@silvius: nu ma uita cu pozele alea, te rog. ms
o data la doua saptamani??????? in buc e nevoie sa o speli saptamanal. la mizeria de la noi.........negru il vreau, dar daca trebuie sa astept vreo 3-4 luni, pana vine voi lua ceva din ce e pe stoc, desi nu-mi dorecs.
respect

Înapoi la “Citroen C4 - Berlina, Coupe, Sedan, Picasso”