olimpiuserban scrie:Bun ... treaba pe jumatate s-a rezolvat ... intr-adevar in bidon era foarte putin lichid. Cel de la care am cumparat masina mi-a zis ca este doar apa .. antigel deloc si va trebui sa bag niste antigel .. dar asta o s-o fac in service odata cu schimbarea distributiei, filtrelor si uleiului .. pana una-alta am adaugat 2 l de apa distilata ... astfel mesajele au disparut ... insa apa asta ori se evapora foarte repede, ori se scurge pe undeva ... ca iar a disparut in mai putin de o zi,in care n-am facut mai mult de 30 de km, prin oras ... e normal ? sub masina .. dupa stationare nu se vede ca ar fi scurgeri...
Ce fac acuma ? continui sa tot completez pana saptamana viitoare cand o sa o bag la service ? Sau asta ar putea duce la ceva problema mai serioasa ?
Nu prea e bine sa mergi numai cu apa distilata tinand cont ca e si iarna acum. Noroc ca temperaturile n-au fost prea coborate, dar noaptea e posibil sa inghete apa aia acolo.
Dupa ce ai completat cu cei 2 litri de apa, iar apa s-a "evaporat" apoi din vas, mesajele de eroare au continuat sa apara? Mai apar mesaje de eroare in momentul de fata?
Cel mai probabil exista goluri de aer pe instalatia de racire. Nu sunt expert la capitolul asta, dar daca sub masina nu curge apa de la radiator, eu zic ca apa aia a ramas in instalatie si s-a deplasat din vas catre radiator.

. Omu binevoitor mi-a si recomandat un mecanic priceput care i-a rezolvat lui problema ... si ca toata treaba pe el l-o costat in jur de 10 mil.