MixMagic scrie:Gata in sfarsit....l-am scos.(NU a fost usor deloc) Acum ramane sa cumpar altul si sa-l schimb.Vldst este a 2-a oara cand ma scuteste de bani si de un drum la service
Merci inca o data esti un om mare!!!!
N-ai pentru ce. Ma bucur ca ti-am putut fi de folos. Pana la urma ai scos lampa dand jos mai intai plasticele de la hayon sau ai reusit sa te prinzi cum se scoate plasticul ala transparent al lampii?
M-am tot uitat si am incercat sa salt cu o surubelnita plasticul ala transparent, dar n-a vrut cu niciun chip sa iasa. Ori e vreo smecherie si trebuie sa tragi intr-un anume fel de el, ori nu stiu ce sa zic. Cea mai sigura metoda pentru a nu sparge lampa, in lipsa altor informatii despre demontarea plasticului transparent, mi s-a parut desprinderea capacului de la hayon si "atacarea" lampilor buclucase din spate.
Ca sistem de montare, lampile pentru numarul din spate seamana cu semnalizatoarele laterale. Si alea au tot un suport de plastic peste care se fixeaza capacul de plastic transparent, vizibil la exterior. Numai ca acolo se spune parca in manual ca se scoate lampa cu totul si dup-aia se desprind plasticele lampii unul de altul pentru a avea acces la bec.