DMX scrie:-se cam bat campii pe unele topicuri , deviat de la subiect este putin spus , multe mesaje ar trebuii sterse DE EXEMPLU :de la cat consuma un C4 ..si ajunge sa se vorbeasca despre calitatea benzinei , si ca aia de 95 are nu stiu ce , aia de 98 ...... si asa mai departe , pai fratilor se discuta cat consuma scrii cat iti consuma , si eventual benzina care o folosesti ATATA .
-apreciez ca este un forum unde se discuta liber , DAR parca prea liber , hai sa discutam STRIC la topic , nu fiecare ce isi mai aminteste
Exemplul tau nu este bun..Nu de multe ori s-au observat diferente de consum datorita folosirii unui anumit tip de benzina. Cum consumul este strict legat de benzina, eu nu consider offtopic discutiile legate de benzina...
Ca moderator am incercat si incerc sa mentin firul discutiilor cat mai aproape de subiectele topicurilor. A sterge posturi este ultimul lucru care vreau sa il fac, si nu de multe ori am facut asta.
Sincer, eu nu stiu pe ce forumuri mai stati voi, dar daca voi ziceti ca asta e un forum prea liber.........................

. Forumul nu are nici pe departe caracter tehnic, daca multi dintre voi asta intelegeti atunci clar sunteti pe alta lungime de unda..
Pe un forum trebuie sa te si destinzi, trebuie sa si gasesti informatie utila, trebuie sa si poti comunica cu oamenii, nu sa ajungi la stadiul cand iti este frica sa postezi ceva ca nu cumva sa fie offtopic...
Poate am eu falsa impresie, dar multi dintre voi ati devenit cam sensibili in ultima vreme....