CONTRADICTII!!

Tot ce nu se incadreaza in celelalte subiecte.

Moderator: Echipa Tehnica

DanT
Moderator
Masina: Xsara Picasso 1.6 Hdi 2008
2: Citroen C5 2.0 HDi 2004
3: Saxo S1 16V VTS, Xantia X1 Activa

Mesajde DanT » Joi 18-Ian-2007 21:45

asa este ... pana la urma sa nu uitam ca apropae toti dintre noi ne uitam la masina sau masini si ne dam seama de o pasiune ...asta este ... nu poti perfect cerebral daca vorbesti de lucruri subiective ... :D :) :D

oricum ... ideea importanta este ca daca ceri un sfat sau ajutor vei gasi pe cineva care sa te indrume ...si eu asta consider a fi cel mai important ... ;-)

haideti sa nu ne suparam ca nu suntem mereu seriosi sau o mai dam in glume uneori ... sunt multe care te apasa ... asa ca ... haideti sa vedem si noi partea plina a paharului, nu cea goala... ca altfel tindem sa devenim dintr-un grup de oameni optimisti o mana de pesimisti care nu se gandesc decat la aiureli ... :D
Dan
Dreptul de exprimare este liber, dreptul de a fi ascultat trebuie castigat!
Always aim for the Moon! Even if you miss, you'll land among the stars! - W. Clement Stone

retro
pasionat
Masina: Xantia II 1.8i 16v
2: C5 II 2.0i

Mesajde retro » Joi 18-Ian-2007 21:51

DanT scrie:pai atunci haideti sa facem un subiect ...

spre exemplu ... "batem campii" ...si sa scriem acolo aberatii ... ... bine asta la diverse ... :D

Este un topic pe forum pentru asa ceva, nu ar mai trebui deschis altul: http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtop ... t=aberatii

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Joi 18-Ian-2007 21:54

DMX scrie:-se cam bat campii pe unele topicuri , deviat de la subiect este putin spus , multe mesaje ar trebuii sterse DE EXEMPLU :de la cat consuma un C4 ..si ajunge sa se vorbeasca despre calitatea benzinei , si ca aia de 95 are nu stiu ce , aia de 98 ...... si asa mai departe , pai fratilor se discuta cat consuma scrii cat iti consuma , si eventual benzina care o folosesti ATATA .
-apreciez ca este un forum unde se discuta liber , DAR parca prea liber , hai sa discutam STRIC la topic , nu fiecare ce isi mai aminteste

Exemplul tau nu este bun..Nu de multe ori s-au observat diferente de consum datorita folosirii unui anumit tip de benzina. Cum consumul este strict legat de benzina, eu nu consider offtopic discutiile legate de benzina...
Ca moderator am incercat si incerc sa mentin firul discutiilor cat mai aproape de subiectele topicurilor. A sterge posturi este ultimul lucru care vreau sa il fac, si nu de multe ori am facut asta.

Sincer, eu nu stiu pe ce forumuri mai stati voi, dar daca voi ziceti ca asta e un forum prea liber......................... :!: . Forumul nu are nici pe departe caracter tehnic, daca multi dintre voi asta intelegeti atunci clar sunteti pe alta lungime de unda..
Pe un forum trebuie sa te si destinzi, trebuie sa si gasesti informatie utila, trebuie sa si poti comunica cu oamenii, nu sa ajungi la stadiul cand iti este frica sa postezi ceva ca nu cumva sa fie offtopic...

Poate am eu falsa impresie, dar multi dintre voi ati devenit cam sensibili in ultima vreme.... :roll:

DMX
pasionat

Mesajde DMX » Joi 18-Ian-2007 22:16

-una peste alta eu mi-as dorii ca moderatorii sa fie mai aspri , si mai putin ingaduitori , si putem deschide un POLL pe tema asta !!! "vreti ca moderatorii sa fie mai asprii si mai putin ingaduitori cu toate mesajele scrie aiurea " ???

-oricum noi romanii nu suntem multumiti oricum ar fii (e un defect al romanului ) BA sunt moderatorii prea asprii , prea rai ..prea ..... daca sunt ingaduitori IARASI nu e bine............nici noi nu stim ce vrem

alexd
Moderator

Mesajde alexd » Joi 18-Ian-2007 22:23

Acum exista modeator la C4 si la restul . Nu ar fi rau sa avem moderator la fiecare sectiune importanta.

:twisted: ia uite cum va sabotez eu subiectul acestui thread. :twisted:

T.rac3Er
pasionat

Mesajde T.rac3Er » Joi 18-Ian-2007 23:45

sincer forumul citroen e unul urmarit de moderatori..si tinut in frau..cunosc cateva mult, dar mult lasate liber. pur si simplu pe-acolo subiectele o iau pe ulei serios, si nu se sesizeaza nimeni. e o jungla. chiar la inceput cand am intrat aici in club eram f mirat de cat de restrictiv este. (cel putin matrixu a afcut niste manevre care ma lasau masca) intre timp parca s-a mai relaxat discutia, si se mai poate baga si putin offtopic. nu poti discuta subiectele complet separat. iti scapa un off din cand in cand. eventual detaliezi la subiectul respectiv, daca e nevoie
[img:177922ea83]http://img221.imageshack.us/img221/4179/cityracercp1.jpg[/img:177922ea83]

OPUS Workshop
:: LED designs ::

gonty
simpatizant

Mesajde gonty » Vin 19-Ian-2007 05:33

Matrixu scrie:Poate am eu falsa impresie, dar multi dintre voi ati devenit cam sensibili in ultima vreme.... :roll:

Trebuie sa ne intelegi si tu :lol: . Inca nu a trecut mahmureala de la sarbatori :twisted: , nu s-au acoperit gaurile financiare ](*,) , etc, etc....

khan
Sef de Atelier

Mesajde khan » Sâm 20-Ian-2007 00:27

intrebarea e ce faci cind sint citiva useri care vin si spun ca e prea relaxat si alti citiva care spun ca, din contra, e prea restrictiv? asa cum de altfel s-a mai intimplat. poti sa te comporti in asa fel incit sa ii impaci pe amindoi ca moderator? ce stergi si ce lasi? iaca ai tema de gindire
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available

Alex Motan
pasionat

Mesajde Alex Motan » Dum 21-Ian-2007 22:27

Stergi tot ce se abate de la subiect, mai ales pe topicurile strict tehnice unde unii oameni au nevoie de pareri avizate si de useri care s-au confruntat cu problema in realitate, nu sa imi abereze cineva ca a citit nu stiu unde nu stiu ce si nu stiu cum si a facut ce a facut ii mai raspunde cineva bla bla bla asa in spiritul nostru colerico-balcano-alpino-carpato-himalaiano-latin.

DECI eu daca vreau sa aflu cat consuma un C4 rasfoiesc 55 de pagini de forum si citesc toate tampeniile de pe acolo si POATE printre randuri am sa aflu si eu cat consuma un C4. (care app de pe forumul asta chiar nu poti sa iti dai seama)

Nu vreau sa par bolsevico comunist mai ales la varsta mea dar putina ordine prin aberatiile unora nu ar strica. Vorba aia de cand cu noul cod rutier toata lumea poarta centura, n-ar strica si pe forum putina disciplina ( repet nu constrangeri comuniste)

Dan Popa
pasionat

CONTRADICTII!!

Mesajde Dan Popa » Dum 21-Ian-2007 23:51

Mi se pare cat se poate de corect. Viata este scurta si ca sa fiu sincer nu ma intereseaza ce taxe platesc aia in Olanda, Finlanda sau Grecia. Asa ca, moderarori, sus cenzura !.

paco
carcotas profesionist

Mesajde paco » Lun 22-Ian-2007 08:11

Poate te intereseaza ca vei plati zeci de milioane impozit la un CX pe Bucuresti...? Tot despre taxe e vorba!

Dan Popa
pasionat

CONTRADICTII!!

Mesajde Dan Popa » Lun 22-Ian-2007 08:45

Asta am si spus intrun alt topic la inceput ( CARE A FOST STERS DE NU STIU CINE ! ) Asta dovedeste ca Alex nu are dreptate dar eu tot sunt de acord cu ce a spus mai sus.

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Lun 22-Ian-2007 11:00

Alex Motan scrie:Stergi tot ce se abate de la subiect, mai ales pe topicurile strict tehnice unde unii oameni au nevoie de pareri avizate si de useri care s-au confruntat cu problema in realitate, nu sa imi abereze cineva ca a citit nu stiu unde nu stiu ce si nu stiu cum si a facut ce a facut ii mai raspunde cineva bla bla bla asa in spiritul nostru colerico-balcano-alpino-carpato-himalaiano-latin.

DECI eu daca vreau sa aflu cat consuma un C4 rasfoiesc 55 de pagini de forum si citesc toate tampeniile de pe acolo si POATE printre randuri am sa aflu si eu cat consuma un C4. (care app de pe forumul asta chiar nu poti sa iti dai seama)

Nu vreau sa par bolsevico comunist mai ales la varsta mea dar putina ordine prin aberatiile unora nu ar strica. Vorba aia de cand cu noul cod rutier toata lumea poarta centura, n-ar strica si pe forum putina disciplina ( repet nu constrangeri comuniste)

Legat de consum...m-am uitat sa vad ce e acolo de te supara pe tine asa de tare. De la pagina 55 incolo(cam de atunci sunt eu moderator), mie nu imi pare nici un offtopic aberant, sau posturi departe rau de subiect.
Nu stiu cine are timpul necesar sa faca ordine in toate posturile de cand s-a infiintat forumul. Eu unul nu am timp si nici nu voi face asa ceva. AlexMotan, daca tu crezi ca poti sa faci asta, da un PM la admini, devii moderator si te apuci de treaba...
Repet...forumul nu este unul cu caracter tehnic. La subiectele tehnice s-au mentinut discutiile cat de cat in jurul subiectului.

Alex Motan
pasionat

Mesajde Alex Motan » Lun 22-Ian-2007 12:39

Ma bucura un singur lucru! Indiferent de ce actiune s-ar lua nu o sa se faca nimic asta e sigur iar k deobicei discutiile tind sa se imarta in doua tabere!

EU NU ACUZ, EU ATENTIONEZ!! Toate discutiile de aici intr-un fel sau altul sunt purtate de 10 20 de indivizi activi pt ca in rest nu prea e lumea interesata de contradictiile fara sfarsit mai ales in topicuri tehnice.

eugenro2001
RETRAS LA PENSIE

Mesajde eugenro2001 » Lun 22-Ian-2007 12:42

Multumim pentru atentionare. Cu asta topicul se inchide.

Înapoi la “Diverse”