DeranjeazĂÂŁ proiectoarele stock pe C4?
Moderator: Echipa Tehnica
n-am avut rabdare sa citesc tot ce s-a scris....clar e urmatorul lucru,uneori pot fi deranjante.cat despre cearta si injurii....de ce sa nu ne iubim si sa tinem unul la celalalt asa cum e crestineste....certurile nu-s bune,nici macar pentru slabit,ca stitzi ca daca sunteti stresati si va certati sunt 2 posibilitati...ori te ingrashi datorita stresului ori slabesti datorita faptului ca esti rau.discutia asta care a degenerat si a ajuns lumea sa se certe imi aduce aminte de o poezie pe care am citit-o in tinerete....practic ,daca imi permiteti, voi considerati lumina ca fiind o metafora....metafora cunoasterii(pentru ca daca nu vedeti ce e inaintea masinii nu aveti cum sa cunoasteti right?),cunoastere care poate fi de mai multe tipuri...luciferica si paradisiaca?(asta era pt bac...legat de blaga etc....deci nush sigur daca asta e termenul).asa,sa revin....ajungad la o concluzie legata de lumina,cunoastere,proiectoare... tin sa va anuntz ca voi nu trebuie sa striviti corola de minuni a lumii...ci cu proiectoarele stinse sa sporiti a lumii taina,si-n tocmai cum razele ei albe luna....nu micsoreaza ci tremuratoare....MARESTE a lumii taina,asa sa imbogatiti si voi fratilor tainele soselelor din romania.
hmmm
imi pare rau, nu am gasit jucaria, dar promit sa o caut mai temeinic si sa masor, sa vedem precum la national geographics daca intr-adevar lumina este puternica. in felul asta discutam pe ceva palpabil. Desi nu ma deranjeaza proiectoarele de la c4, in ultimul timp am fost mai atent la folosirea lor, cel putin pana am date concrete 
ps. super ca a revenit forumul la viata dupa problema cu baza de date
si imi pare rau sa vad chestia cu ban-urile 

ps. super ca a revenit forumul la viata dupa problema cu baza de date

alarma, clima, cd, praguri, navigatie, so on... - B-08-BBK[img:824728406b]http://www.tour-romania.info/citroen/avatarmare.jpg[/img:824728406b]
sosorin scrie: tin sa va anuntz ca voi nu trebuie sa striviti corola de minuni a lumii...ci cu proiectoarele stinse sa sporiti a lumii taina....
sosorine eu sunt 110% de acord cu tine dar sigur n-ai luat-o pe antigel?

silvius scrie:Desi nu ma deranjeaza proiectoarele de la c4, in ultimul timp am fost mai atent la folosirea lor
pai ar fi culmea sa te deranjeze propriile proiectoare

tare asta cu oglinda
Eu sunt convins ca posesorii de citroen, indiferent ca e vorba de xsara, C4, bx, pot da un exemplu in romania in legatura cu folosirea proiectoarelor. Si cu asta eu am incheiat polemica aici
offtopic:
sunt bucuros in seara asta pt ca C4 la pachet cu Loeb se pare ca vor fi imbatabili anul acesta, chiar daca eu plang putin dupa Xsara
detalii pe siteurile de specialitate

Eu sunt convins ca posesorii de citroen, indiferent ca e vorba de xsara, C4, bx, pot da un exemplu in romania in legatura cu folosirea proiectoarelor. Si cu asta eu am incheiat polemica aici

offtopic:
sunt bucuros in seara asta pt ca C4 la pachet cu Loeb se pare ca vor fi imbatabili anul acesta, chiar daca eu plang putin dupa Xsara

detalii pe siteurile de specialitate