Am uitat sa precizez:
Luna Ianuarie vine cu reduceri de pret la motorizarile benzina aspirat - 199 euro - turbo diesel EDC15 - 199 euro si turbo diesel EDC16 280 EURO.
Oferta valabila pana la sfarsitul lunii ianuarie.
Remapare C4
Moderator: Echipa Tehnica
Shadow scrie:Deci eu inainte de C4 1,6 hdi pe care il am acum, am avut un Cielo Executive 1,5 16V motorul de 86 Cp, chipuit. La cei 86 Cp un chip iti da undeva la 9-10 Cp. Pe cielo am mai avut filtru de aer sport si evacuare sport (macar sa poata respira k-lumea).
Dupa chip nu mi-a mai stat in fata nici o masina sub 100 Cp si chestia asta o pot dovedi cu filmulete de la curse LEGALE la care am participat.
Asa ca nu o mai tineti pe a voastra ca nu se simte chipul....va garantez se simte f bine!!!
ia convinde-ne tu maestre cu filmulete, ca poate te stiu de undeva si nu mi-am dat seama. Eu am mers cam la toate cusele legale si "legale" din Bucuresti (prieten bun cu organizatorii) si nu mi-a fost dat sa vad asa ceva: Ciele 86+9 CP = 95CP batut doar de masini mai puternice de 100CP

Doc scrie:Am uitat sa precizez:
Luna Ianuarie vine cu reduceri de pret la motorizarile benzina aspirat - 199 euro - turbo diesel EDC15 - 199 euro si turbo diesel EDC16 280 EURO.
Oferta valabila pana la sfarsitul lunii ianuarie.
Haide-ti fratilor ca sunt solduri de primavara la soft-uri de remapare download-ate de pe net...
Shadow scrie:Sa imi spuna si mie cineva cum pot sa uploadez filme aici si o sa-ti dovedesc.
Cat despre prieten cu organizatorii, crede-ma ca ii cunosc pe toti din Legal Racing incepand cu Sebi, Bebe si cine mai vrei tu.
Despre alte tipuri de curse nu se vb aici.
deci il stii pe Sebi Sadu, ia trimite-mi si mie pe privet un mesaj cu numele tau complet, poate te stiu dupa nume...
- mihai_skater16
- simpatizant
Pai ce sa zic si eu...doar sunt "vedete" pe aici cum bine spunea cineva mai sus.
Ontopic: saptamana viitoare voi avea un drum de facut la IASI, daca cineva este interesat de modificari la Citroen sa imi lase un PM cu numarul de telefon si stabilim o intalnire. Voi avea drum prin Buzau, Focsani, Bacau, Roman si Iasi.
Ontopic: saptamana viitoare voi avea un drum de facut la IASI, daca cineva este interesat de modificari la Citroen sa imi lase un PM cu numarul de telefon si stabilim o intalnire. Voi avea drum prin Buzau, Focsani, Bacau, Roman si Iasi.
Chiptuning si Anulare FAP Citroen BY DIMSPORT
Sa zicem ca imi fac remapare la tine.. Daca nu simt nimic dupa, imi dai banii inapoi si o mapezi la loc?
o intrebare cat se poate de corecta si simpla! ??
o intrebare cat se poate de corecta si simpla! ??
[b:8a91ac8b41]Citroen Spirit on my C4... VTR 1.6i, Obsidien [/b:8a91ac8b41][img:8a91ac8b41]http://www.sloganizer.net/en/style3,C4.png[/img:8a91ac8b41]
Pai tu crezi ca stau sa ma cert cu nebunii???
Normal ca vei primi banii inapoi daca spui tu ca nu simti nimic, ceea ce este in mod normal imposibil avand in vedere ca am modificat ambele marci PSA si toti proprietarii au spus ca se simte modificarea la motorizarea 1.6i ecu Bosch ME 7.4.5.

Chiptuning si Anulare FAP Citroen BY DIMSPORT