eleron C4 coupe
Moderator: Echipa Tehnica
ok daca nu va fi decupat eu as putea sa t-l decupez pt ca am mai facut modificari la cererea altor clienti care a vrut eleron de ford focus pe toyota landcruiser (daca vrei sa vezi cum a iesit iti trimit poze)
daca vrei acest eleron citroen inainte de a trimite fac poze pe un c4 (ma inteleg bine cu baietii de la reprezentanta) daca numai asta este problema
aceste piese nu sunt goale pe dinauntru de aceea se pot taia ,slefui obtinand forma dorita (unica)
daca vrei acest eleron citroen inainte de a trimite fac poze pe un c4 (ma inteleg bine cu baietii de la reprezentanta) daca numai asta este problema
aceste piese nu sunt goale pe dinauntru de aceea se pot taia ,slefui obtinand forma dorita (unica)
Matrixu scrie:Am vazut eleroane la 3 masini, 3 eleroane diferite..si nici unul nu a necesitat schimbarea telescoapelor!!!
Nici macar la un eleron mai mare si dublu nu este necesara schimbarea lor. Ala de la VTS tre sa fie alnaibii de greu ca sa necesite schimbarea telescoapelor...
este destul de greu, o prietena de-a mea are pe masina si i le-au schimbat cand i-au montat eleronul. In plus eleronul original este negru lucios si este cam dificil sa-l vopsesti.
Iar cel original vine si cu partea de jos de la imbinarea geamurilor...
va salut pe toti,as avea o varianta ceva mai putin costisitoare,oferita de un coleg de pe vwforum ,unde sunt si eu membru.contactati-l la 0726188312, va rog sa intrati pe http://vwforum.vwforum.ro/index.php?s=4 ... opic=24670 sa va convingeti
tibi scrie:va salut pe toti,as avea o varianta ceva mai putin costisitoare,oferita de un coleg de pe vwforum ,unde sunt si eu membru.contactati-l la 0726188312, va rog sa intrati pe http://vwforum.vwforum.ro/index.php?s=4 ... opic=24670 sa va convingeti
Mie nu imi merge linkul
-
- RETRAS LA PENSIE