Exista posibilitate de reglaj a culbutorilor?

tot ce nu poate fi ĂŽncadrat ĂŽn ariile de mai sus

Moderator: Echipa Tehnica

Adrian Musat
pasionat

Exista posibilitate de reglaj a culbutorilor?

Mesajde Adrian Musat » Lun 22-Ian-2007 15:32

Sunt convins ca un C4 cu 1.6 16v benzina are culbutori cu reglaj hidraulic. Totusi daca se constata un oarecare sunet de culbutori credeti ca exista vreo forma de reglaj al jocului? sau zgomotul respectiv ar putea fi de la altceva?

nicum
Moderator
Masina: BX 16 RS

Mesajde nicum » Lun 22-Ian-2007 18:02

Poate tacheti hidraulici... culbutori nu mai are nici BX-ul.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!

Adrian Musat
pasionat

Mesajde Adrian Musat » Lun 22-Ian-2007 19:14

Multam de corectare Nicum. Intotdeauna i-am incurcat intre ei. Colegului meu care are un C4 i se tot pare ca ar fi un sunet de acest gen. Problema este ca nu tot timpul. De exemplu sambata cand am fost impreuna la revizie in Brasov la ei acolo nu mai auzea.

nitro_od
pasionat

Mesajde nitro_od » Lun 22-Ian-2007 19:15

nu prea, din nefericire
normal ar fi sa nu sa nu se auda
tacanitul a aparut in urma unei interventii la qlasa ?
e posibil sa fie uleiul prea fluid sau uzat, sa fie filtrul usor obturat cu impuritati sau canalul de ungere din qlasa infundat cu depuneri.
daca poti da mai multe amanunte despre conjunctura in care a aparut bataia, ar ajuta.
..... frantuzoaica pretentioasa !!!

mituc
pasionat

Mesajde mituc » Lun 22-Ian-2007 20:27

O problema cu tachetii pare sa o aiba Stevey, cel putin asa i-au spus cei din service-ul din suceava. Ori au fost montati prost din fabrica (cei de la ATS le-au spus celor din suceava ca au mai avut probleme) ori sint aiurea. Masina lui stevey cica a avut durerile astea de la inceput, incercati sa luati legatura cu el, poate va poate da mai multe detalii si poateaceeasi problema o are si prietenul vostru.

stevey
pasionat

Mesajde stevey » Lun 22-Ian-2007 21:02

vad ca mi-a luat-o mituc inainte :)

Adrian Musat @ Spunei prietenului tau sa se duca la service si sa-i stranga de gat pe aia sa ii asculte bine motorul.Problema cu tacaneala sau mai binezis zgomot metalic apare in relanti dupa ce o lasi cateva minute.La mine mai apare si o zdranganeala la 1800rpm pe care eu descoperit-o ei.Din pacate va trebui sa iti demonteze capacul la motor ca sa stabileasca exact verdictul daca e de la culbutori sau tacheti pt. ca pe calculator nu le apare nimic suspect.So it's all in the listening :wink:

Adrian Musat
pasionat

Mesajde Adrian Musat » Lun 22-Ian-2007 21:53

Multumesc tuturor de sfaturi. Nu prea as crede ca ar fi de la ulei. Totusi are 2300km. Am sa-i arat mesajele voastre.

Înapoi la “Diverse C4”