C4 in familia "DMX"

Forum de dicutii generale despre Citroen C4, C4 Picasso si Grand C4 Picasso: dotari, oferte, versus, posesori, etc.

Moderator: Echipa Tehnica

colegu
pasionat

Mesajde colegu » Joi 19-Oct-2006 18:40

Adrian scrie:Era parcat prin spate pe la Drumu Sarii/13 Septembrie!

corespunzĂŁtor, sau ca-n poze? :lol:

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Joi 19-Oct-2006 19:31

logan: anti-design, este pobeda secolului 21 :lol: , cu una se dadeau colhoznicii si maistrii turnatori, cu alta se dau buticarii, manelistii si taranii stramutati la bloc.
Ultima oară modificat Vin 20-Oct-2006 18:54 de către bezz, modificat de 2 ori în total.
Cosmin
high energy music expression

george
pasionat

Mesajde george » Joi 19-Oct-2006 22:06

bezz scrie:logan: anti-design, este pobeda secolului 20, cu una se dadeau colhoznicii si maistrii turnatori, cu alta se dau buticarii, manelistii si taranii stramutati la bloc.
:) scuze celor care ii jignesc.

vezi ca ai gresit secolul. iar scuzele sint inutile dupa jigniri. fara rost.

DMX
pasionat

Mesajde DMX » Lun 22-Ian-2007 22:11

Familia DMX e in suferinta zilele astea : C4 avariat (am scris si in alt post ce s-a intamplat ) , Kalosul : avariat si el , azi am descoperit niste infundaturi urate de tot (dupa ce am spalat masina ) , parca sunt de picior sau de pumn in spate :cry:
-o sa vin cu poze , atat la C4 , cat si la Kalos ( un ghinion nu vine singur ) , amandoua masinile o sa intre in service !!!

vldst
pasionat

Mesajde vldst » Lun 22-Ian-2007 22:32

DMX scrie:Familia DMX e in suferinta zilele astea : C4 avariat (am scris si in alt post ce s-a intamplat ) , Kalosul : avariat si el , azi am descoperit niste infundaturi urate de tot (dupa ce am spalat masina ) , parca sunt de picior sau de pumn in spate :cry:
-o sa vin cu poze , atat la C4 , cat si la Kalos ( un ghinion nu vine singur ) , amandoua masinile o sa intre in service !!!

Imi pare rau pentru tine. Nu stiu cine sunt nenorocitii care se preteaza la asa ceva. Cateodata ma uit pe strada si ma ingrozesc cand ii vad pe "tinerii" din ziua de azi cum merg in gasca si se comporta realmente mai rau ca niste animale. Ce sa ne mai miram? La o bauta de-a lor sau ca sa faca pe desteptii sunt in stare sa nenoroceasca si 10 masini. Daca nu-i vede nimeni, ce le poti face? Scoala asta nu mai face niciun fel de educatie. De familii ce sa mai zicem. Sunt ca niste caini salbatici, in stare de orice, si sa-ti dea in cap daca li se pare lor ca nu le place mutra ta.

Si eu sunt tanar, n-am nici macar 30 de ani, dar ma ingrijoreaza fenomenul si vad ca autoritatilor nu prea le pasa de asta.

Ce sa-ti mai zic? Bafta la reparatii si sper sa iasa cat mai bine masinile.

bezz
pasionat

Mesajde bezz » Lun 22-Ian-2007 23:49

si eu am gasit amprenta de pumn in aripa, si stickerul dezlipit...prinde orbul si scoate-i ochii :evil:
spor la treaba!
Cosmin

high energy music expression

razzwan
pasionat

Mesajde razzwan » Mar 23-Ian-2007 09:16

DMX scrie:Familia DMX e in suferinta zilele astea : C4 avariat (am scris si in alt post ce s-a intamplat ) , Kalosul : avariat si el , azi am descoperit niste infundaturi urate de tot (dupa ce am spalat masina ) , parca sunt de picior sau de pumn in spate :cry:

imi pare rau sa aud asta .. ce sa zic am si eu de astia pe la mine prin cartier dar bine ca nu depasesc 14 ani si nu se ating de tabla ci de roti .Iam prins odata si miau spus ca vroiau sa vada daca are frina pe disc ... iam explicat cum sta treaba si de atunci liniste :D

P S L
simpatizant

Mesajde P S L » Mar 23-Ian-2007 11:38

nu se vad pozele pe imageshak ala. nu incarca pus si simpu si nu e din cauza netului. ms
respect

DMX
pasionat

Mesajde DMX » Mar 23-Ian-2007 12:41

P S L
-citeste P.M de la mine , daca ai alte nelamuriri nu ezita sa imi dai un private message

Înapoi la “Citroen C4 - Berlina, Coupe, Sedan, Picasso”