Jos taxele Sulfinei!

Tot ce nu se incadreaza in celelalte subiecte.

Moderator: Echipa Tehnica

alexd
Moderator

Mesajde alexd » Mar 23-Ian-2007 18:18

Pai va spun eu ce se poate face, in special in contextul existentei persoanei juridice ce se numeste mai mult sau mai putin clubcitroen:

se formuleaza o scrisoare de protest oficiala,semnata de membrii clubului in original, care va fi trimisa oficial, cu confirmare de primire si numar de inregistrare, la forurile competente, si care va fi data si publicitatii, anume publicatii, radio/tv. alteceva nu poti face civilizat.

Se mai poate merge la Dan Diaconescu in Direct si in Reluare

sau in loc de antena de deasupra parbrizului ne insurubam cate o sfera pe care scriem HUO. Ma rog, se poate interpreta ca hulim sferele, asa ca propun versiunea oficiala, din partea clubului.

Orice altceva nu va fi bagat in seama decat ca suiect de stirile de la ora 5...in schimb daca totul are o forma oficiala, coerenta si bine formulata, altfel va fi receptionata.

Dan Popa
pasionat

Jos taxele Sulfinei!

Mesajde Dan Popa » Mar 23-Ian-2007 18:34

Se pot intreprinde alt fel de actiuni care sa fie si legale si civilizate si care sa si atraga atentia media si implicit a nesimtitilor care isi spun ministri.
Lumea se misca. Greu, dar se misca. Mai toate cluburile de posesori de masini vechi, sau mari, clocesc o miscare. Parerea mea este ca ar trebui sa luam legatura cu ei si sa organizam o miscare comuna.

paco
carcotas profesionist

Mesajde paco » Mar 23-Ian-2007 18:34

Ai perfecta dreptate, ganditi-va la un text si sigur vom avea sute de semnaturi.
facem o intalnire speciala in WE si se rezolva cu semnaturile.
Dar trebuie textul scris inainte.

Apropo de Dan Diaconescu, o cunosc pe directoarea de programe de acolo si nu cred ca e o problema sa ne primeasca.

Trecem la fapte? Eu nu sunt in club, dar ma alatur demersului cu toata vointa!

WLD
Admin CITROclub
Masina: BX 16v '88 si 89
2: XM TurboCT '95, XM V6 '96
3: Xsara 2.0hdi stage 1+

Mesajde WLD » Mar 23-Ian-2007 18:40

m-am gandit mai demult la asta, dar asociatia este formata doar din 20 de oameni, cu tot cu membrii fondatori.

Sa punem problema altfel: cineva cu pregatire cat de cat-de-cat juridica ne ajuta cu redactarea acestei scrisori?

paco
carcotas profesionist

Mesajde paco » Mar 23-Ian-2007 18:47

Parca era un jurist pe aici, nu?
Si, oricum, daca e sa fie si o aparitie la OTV, important e sa fim tari in gura. Daca avem o documentatie minimala, e suficient, toata lumea e de partea noastra!

WLD
Admin CITROclub

Mesajde WLD » Mar 23-Ian-2007 19:11

nu se pune problema de aparitie la diaconescu, cu un protest scris sunt de acord, dar nu cu circul aluia!

alexd
Moderator

Mesajde alexd » Mar 23-Ian-2007 19:24

1. nu ne trebuie un jurist sa faca treaba asta, nu interpreteaza nici o lege aici, ci doar se redacteaza un protest care nu trebuie sa aiba forma standardizata ca cea a intampinarii.

Poate incepe asa:

" Stimabili Domni guvernanti,

Bucuria integrarii romaniei in ue ne-a fost umbrita de un bir, o taxa care ne forteaza bla, bla bla...."

adica poate fi nuantata, poetica, acida, ironica.....

Paco, uite iti poti dovedi dragostea fata de club printr-o astfel de actiune de binefacere. |Eu scriu, dar scriu scenarii, tu le ai mai bine cu fraza politica.

2. DDD in direct si in reluare era o gluma.

3. Nu conteaza ca sunt doar 20 de oameni in asociatie, protestul poate fi semnat si de mama dolores, el este initiat de asociatia citroen.

mars2k
pasionat

Mesajde mars2k » Mar 23-Ian-2007 19:38

Inainte de a implica in asta clubul, nu ar fi corect un vot al membrilor platitori?

Pt mine OTV = Planeta Maimutelor :twisted: si simpla asociere a clubului cu asa ceva imi repugna...

alexd
Moderator

Mesajde alexd » Mar 23-Ian-2007 19:49

mars2k , stiu ca este greu sa citesti, dar uneori trebuie sa o faci ca sa intelegi ce se intampla in jurul tau......

ERA O GLUMA, UN MISTO *mai pe intelesul tuturor(, CHESTIA CU DAN DIACONESCU

adica sa va explic:

v-am oferit o solutie serioasa (protestul oficial)
si 2 solutii la misto:

dan diaconescu in direct si in reluare (eventual doar in reluare)
sa ne punem sfere pe acoperisu' masinilor inscriptionate cu huo

REPET PT NOVICII IN ALE CITITULUI CA ULTIMILE 2 VARIANTE SUNT O GLUMA.

paco
carcotas profesionist

Mesajde paco » Mar 23-Ian-2007 20:01

Sunt de acord sa scriu protestul.
Sa-mi spuneti cam cat de mare vreti sa iasa textul.

Nu vad ce aveti cu Dan Diaconescu, unele emisiuni sunt foarte bune.
Ce, Tuca e (era) mai dastept?

cos76
pasionat

Mesajde cos76 » Mar 23-Ian-2007 20:09

Sunt si eu de acord cu protestul. Cand se va finaliza un anume document, daca va trebui semnat sa dati mai multe detalii sa stie si cei ce vor sa semneze.
PSA car forever/Passion pour Peugeot et Citroen

tartorul
pasionat

Mesajde tartorul » Mar 23-Ian-2007 20:10

In afara de petitie, putem sa facem o "rovinieta" anti taxa pe care sa o punem in parbriz (cei care au masini, eu momentan ma dau cu rolele ;) ).

"Rovinieta" ar putea sa fie de marimea semnului de sofer incepator, rosie/portocalie/alta_culoare sa se vada de la distanta si sa cuprinda un simplu "NU taxei de inmatriculare".

Acelasi lucru putem sa il discutam si cu alte cluburi si intr-o saptamana doua o sa fie orasele pline de masini cu "rovinieta".
Fun Citroen

mars2k
pasionat

Mesajde mars2k » Mar 23-Ian-2007 20:22

tartorul scrie:"Rovinieta" ar putea sa fie de marimea semnului de sofer incepator, rosie/portocalie/alta_culoare sa se vada de la distanta si sa cuprinda un simplu "NU taxei de inmatriculare".

Deci ne-am hotarat, protestam (a) impotriva taxei in sine sau (b) impotriva modului ei de calcul?

Daca-i varianta (a) propun si eu s-o bagam la pachet cu anularea (eventual restituirea :twisted:) TVA-ului, are cam tot atatea sanse de reusita...

alexd
Moderator

Mesajde alexd » Mar 23-Ian-2007 20:41

@paco - da-i drumu' si scrie, nu conteaza lungimea, conteaza punctul de vedere si verticalitatea textului care nu trebuie sa cada in derizoriu sau sa contina formulari interpretabile.

@tartorul - noi nu suntem in stare sa facem abtibilduri cu clubcitroen si tu crezi ca facem vignete? HAHAHA

@mars2k- de la inceputul acestui thread (insist fara suparare ca nu l-ai citit indeajuns), chiar si in titlul sau , se discuta despre desfiintarea acestei taxe.
Daca vrei tu cerem si desfiintarea vizei pt america. Intr-un joc nimeni nu garanteaza reusita. Poate nici nu ne propunem ca scrisoarea noastra sa destituie aceasta taxa, ci doar sa fie o voce oficiala in plus. Casele se fac din caramizi. Ia petitia noastra ca pe o caramida. TVA-ul, economic, este cu totul altceva decat o taxa arbitrara. Da search in google si te lamuresti.

WLD
Admin CITROclub

Mesajde WLD » Mar 23-Ian-2007 21:07

ok, haideti s-o facem si pe asta :)
1. protestam impotriva taxei, nu a cuantumului acesteia.
2. 'paco' ca tot e sociolog si are 'logoree' scrie protestul. sunt de parere ca textul sa fie scurt si de impact, nu un roman intreg.
3.pt ca nu prea am timp (si la ora asta scriu de pe pda), ca reprezentant al asociatiei am nevoie de ajutor in contactarea persoanelor ce raspund de forumuri/cluburi similare.
4. avem nevoie si de un text cu impact mare si imediat, pentru a fi postat pe alte forumuri. si o persoana inscrisa pe multe astfel de siteuri ( Eugen? ) pentru a il posta.

Înapoi la “Diverse”