pierderi ulei
Moderator: Echipa Tehnica
pierderi ulei
salut! sper ca ati petrecut bine de pasti! eu am facut o scurta excursie la munte unde ca de obicei mai aflu ce hibe mai am la trotineta. ca de exemplu plec din curte si mi se reproseaza ca ingras iarba cu un lichid negru- ulei zic eu dar nu stiu de care pt ca nu am observat pe unde curge. la o inspectie mai atente am descoperit ca de undeva pica ulei pe roata din dreapta pe interior
a mai intalnit cineva asa ceva? e grav? s-o vand
merci de sfaturile care sunt sigur ca o sa mi le dati
-
eugenro2001
- RETRAS LA PENSIE
Daca e negru ori nu e lhm, ori e un lhm vechi si foarte murdar (nu stiu daca mai poti comanda la catalin hidraurincage
).
Oricum, si la mine la roata dreapta fatza picura cateodata, pentru ca s-au copt cele 2 furtune de la frane. Am pus la Cristi Stan niste furtune din plastic tare, pana o sa fac rost exact de ceea ce imi trebuie si pana acum nu am avut probleme (500km).
Oricum, si la mine la roata dreapta fatza picura cateodata, pentru ca s-au copt cele 2 furtune de la frane. Am pus la Cristi Stan niste furtune din plastic tare, pana o sa fac rost exact de ceea ce imi trebuie si pana acum nu am avut probleme (500km).
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Intii verifica natura uleiului si compara-l cu ce ai in instalatia hidraulica ca sa determini provenienta lui. Teoretic poate fi orice: ulei de la motor (destul de putin probabil, chiar daca ai motorul cu cutia in baie), "ulei" hidraulic (asta e un verde fosforescent si daca zici ca uleiul tau e negru...
)
Dupa locul de unde se pierde ulei se poate determina usor natura lui. Ridica masina, asigur-o si arunca un ochi. Poti sa ai rupte furtunele recuperatoare de LHM.
Dupa locul de unde se pierde ulei se poate determina usor natura lui. Ridica masina, asigur-o si arunca un ochi. Poti sa ai rupte furtunele recuperatoare de LHM.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
-
eugenro2001
- RETRAS LA PENSIE