Pozitii C4,lumini de bord C4, angel eyes, etc

personalizarea masinii, de la styling pana la tuning extrem

Moderator: Echipa Tehnica

mituc
pasionat

Mesajde mituc » Joi 08-Feb-2007 16:19

Am si niste poze facute in timpul montajului, una cind aveam doar una dintre lampi cu xenon cealalta normala cu halogen, locurile unde sint pitite balasturile, diverse sirme, etc, insa is facute cu telefonul mobil si chiar nu stiu cum o sa se vada. Oricum nu am cablul la mine sa le pun acum.
Mai ai si tu rabdare inca vreo 5-7 ore, ca nu se darima nimic pina atunci :)

vldst
pasionat

Mesajde vldst » Joi 08-Feb-2007 16:36

Mituc, ti-ai inlocuit si farurile sau doar lampile de halogen cu cele de xenon?

Din cate stiu eu, e cam obligatoriu sa ai si instalatie de spalat farurile daca ti-ai montat xenon.

mituc
pasionat

Mesajde mituc » Joi 08-Feb-2007 17:17

vldst scrie:Mituc, ti-ai inlocuit si farurile sau doar lampile de halogen cu cele de xenon?

Din cate stiu eu, e cam obligatoriu sa ai si instalatie de spalat farurile daca ti-ai montat xenon.

Doar lampile.

Da, ideal ar fi sa ai si instalatie de spalat faruri, si motorase dintr-alea controlate de un mic computer (sau o subrutina din computerul de bord) ca sa se coboare cind masina se lasa de fund si sa se inalte cind masina se inalta de fund (sau se lasa de fata), etc.

Dar eu nu am vrut decit o faza scurta mai potenta, ca aia stock mi se parea cam chioara. Sa vad acum ce stie asta sa faca, o sa fac diseara o tura pe undeva pe unde simteam nevoia unei faze scurte mai puternice.

Probabil cu ocazia asta o sa reglez faza scurta sa bata mai jos cu o masura sau chiar 2 (depinde cit de bine se vede).

vldst
pasionat

Mesajde vldst » Joi 08-Feb-2007 17:30

Aha, e bine daca ai xenon pe faza scurta pe care o folosesti cel mai mult. Faza lunga eu unul nu prea am avut ocazia sa o folosesc, pentru ca nu prea merg noaptea la drum lung.

Sa stapanesti sanatos xenoanele si sa ne impartasesti si noua din impresiile tale dupa operatia asta!

Doc
pasionat

Mesajde Doc » Joi 08-Feb-2007 21:25

De abia astept sa vad cum au iesit xenoanele si pe Citroen C4. show me...
Chiptuning si Anulare FAP Citroen BY DIMSPORT

puiuradu
simpatizant

Mesajde puiuradu » Joi 08-Feb-2007 22:03

mituc scrie:Am si niste poze facute in timpul montajului, una cind aveam doar una dintre lampi cu xenon cealalta normala cu halogen, locurile unde sint pitite balasturile, diverse sirme, etc, insa is facute cu telefonul mobil si chiar nu stiu cum o sa se vada. Oricum nu am cablul la mine sa le pun acum.
Mai ai si tu rabdare inca vreo 5-7 ore, ca nu se darima nimic pina atunci :)

Unde lai pus si cu cat ?

mituc
pasionat

Mesajde mituc » Vin 09-Feb-2007 00:29

Lampa normala (stinga) vs. lamba xenon (dreapta) in timpul zilei: http://blackblue.iasi.rdsnet.ro/xenon-c4/dsc00083.jpg . Nu este foarte foarte vizibila diferenta (poate de vina este si aparatul foto numit telefon mobil) insa se vede.

Balast+sirmaraie far stinga:
http://blackblue.iasi.rdsnet.ro/xenon-c4/dsc00084.jpg
http://blackblue.iasi.rdsnet.ro/xenon-c4/dsc00085.jpg
Voi face miine eventual poze mai detaliate cu restul sirmelor, si cu locul unde a fost prins balastul pentru farul dreapta.

Rablamentul in timpul noptii, in parcarea din fata blocului:
http://blackblue.iasi.rdsnet.ro/xenon-c4/img_2907.jpg
http://blackblue.iasi.rdsnet.ro/xenon-c4/img_2908.jpg
http://blackblue.iasi.rdsnet.ro/xenon-c4/img_2910.jpg

Nu ma prea pricep la facut poze, eventual daca sinteti curiosi sa comparati cu ceva spuneti-mi voi exact cum vreti sa le fac.

mituc
pasionat

Mesajde mituc » Vin 09-Feb-2007 00:32

puiuradu scrie:Unde lai pus si cu cat ?

La un service local, cu 70RON. Doc spunea ca in Bucuresti are el pe cineva care le pune mai ieftin.
De fapt e un magazin de tuning si mi le-a pus un tip de acolo, tot azi mi-am inlocuit si un stop la un service si de la ei nu s-a bagat nimeni la xenoane (desi nu e complicat deloc, mai mult chinul cu scosul lampilor vechi si pusul astora noi).

REY
simpatizant

Mesajde REY » Vin 09-Feb-2007 00:49

mituc scrie:
puiuradu scrie:Unde lai pus si cu cat ?

La un service local, cu 70RON. Doc spunea ca in Bucuresti are el pe cineva care le pune mai ieftin.
De fapt e un magazin de tuning si mi le-a pus un tip de acolo, tot azi mi-am inlocuit si un stop la un service si de la ei nu s-a bagat nimeni la xenoane (desi nu e complicat deloc, mai mult chinul cu scosul lampilor vechi si pusul astora noi).

de unde ai luat instalatia?

REY
simpatizant

Mesajde REY » Vin 09-Feb-2007 01:03

a gata am vazut , de la DOC!!!
Astia de la ATS oare stiu sa monteze? ca sa nu pierzi garantia nu de altceva!!!

Doc
pasionat

Mesajde Doc » Vin 09-Feb-2007 04:53

Instalatiile se pot achizitiona de la mine. Deja am pus pe mai multe modele de masini: Santa FE (model nou si vechi), Tucson, Honda CRV, Honda Civic, Peugeot 307, Citroen C4, Dacia Logan, Peugeot 206, Opel etc.....

Cine este interesat de un astfel de kit sa imi lase un mesaj in PM.

@Mituc: lucrarea a iesit super bine. Felicitari! Am de trimis iar cateva kituri de Xenon la Iasi pentru modele Honda.

colegu
pasionat

Mesajde colegu » Vin 09-Feb-2007 10:58

oarecum oftopic. faine pozele, mai ales numĂŁru de ĂŽnmatriculare :D

mituc
pasionat

Mesajde mituc » Vin 09-Feb-2007 11:10

colegu scrie:oarecum oftopic. faine pozele, mai ales numĂŁru de ĂŽnmatriculare :D

Dar ce are numarul :shock: Am sa editez pozele si am sa-l ascund, stiu ca arata foarte naspa pentru ca e dintr-ala de pe care s-a dus vopseaua (btw, numarul din fata e refacut 100% cu un marker negru permanent).

vldst
pasionat

Mesajde vldst » Vin 09-Feb-2007 12:13

Mituc, cam la ce suma te-a dus kit-ul asta de xenon? Ai si garantie la el? Cam cate ore de functionare garanteaza producatorul? Eu stiam ceva de cam 3000 de ore pentru niste becuri de xenon.

Doc
pasionat

Mesajde Doc » Vin 09-Feb-2007 12:57

@vldst: stai linistit ca nu se ard asa de repede precum cele cu halogen. Eu mi-am pus de acum un an si inca nu s-a ars niciun bec, iar ziua merg cu ele aprinse indiferent daca sunt in oras sau afara. Garantie ofer 12 luni. Cel putin asa s-au laudat cei de afara ca imi ofera.

Înapoi la “Tuning/Audio C4”