Eu zic sa boicotati aceasta firma de rahat (plus Renault - alt rahat), care ne impiedica sa ne luam masini nemtesti, ieftine si foarte bune, din Vest.
Am de gand sa-mi vand Reno-ul si sa trec la Audi, asa, de-al dracu.
Sa nu mai aud de francezi!
Va invit sa faceti la fel, cu Logan si cu tot ce tine de industria auto frantuzeasca!
Boicot Citroen
Moderator: Echipa Tehnica
-
- RETRAS LA PENSIE
m.s. scrie:Si crezi tu ca ceilalti importatori nu sant de acord cu taxa? Nu ii avantajeaza si pe ei in aceeasi masura? Ceilalti au fost doar un pic mai destepti si nu au iesit la "rampa".Atat.
Corect ! Ceilalti importatori doar au ajutat si ei la taxa...cu ce-au avut...cu ce-au putut...
Parlamentarii au pus si ei umarul atat la camera deputatilor cat si la senat si a iesit ce avem acum

MARIAN scrie:Eu nu as fi asa suparat... schimbare am votat, schimbare avem.
Eu am votat cu Vadim !

E clar ca toti se bucura de taxa, dar cine iese ca paduchele in fata?
Tariceanu-Vladescu!
Pe-astia sa nu-i mai vad cat oi trai, s-a terminat cu ei, si-au dat foc la valiza. Niste jigodii penale. La fel ca Fourmont ala, dar macar ala e venetic, vine si pleaca, dar monstrii astia autohtoni cica ne vor binele, mama lor de nefericiti!
Ei stiu ca toata lumea ii injura, dar trag cat pot, sa mai bage in cur cateva milioane de euro.
Prosti sunt aia care mai cumpara masini de la ei, eu nu m-as mai atinge de Citroen si de Logan in primul rand. Sa crape cu ele in showroom-uri!
Romanul e fraier, se lasa calcat in picioare pentru un display de doi lei...
Tariceanu-Vladescu!
Pe-astia sa nu-i mai vad cat oi trai, s-a terminat cu ei, si-au dat foc la valiza. Niste jigodii penale. La fel ca Fourmont ala, dar macar ala e venetic, vine si pleaca, dar monstrii astia autohtoni cica ne vor binele, mama lor de nefericiti!
Ei stiu ca toata lumea ii injura, dar trag cat pot, sa mai bage in cur cateva milioane de euro.
Prosti sunt aia care mai cumpara masini de la ei, eu nu m-as mai atinge de Citroen si de Logan in primul rand. Sa crape cu ele in showroom-uri!
Romanul e fraier, se lasa calcat in picioare pentru un display de doi lei...