m-am hotarit la VTR coupe cu plafon de sticla, motor de 110 benzina, si ceva optional marunte in plus.
dar..
1. pot sa am pragurile alea metalice faine pe care scrie citroen?
2. pot adauga optionale de la alte versiuni( de ex geamuri laminate sau faruri rotative)
3. DE CE NU SE ADUC CU CUTIE AUTOMATA?!?!?
 stie cineva ceva noutati?
 stie cineva ceva noutati?am tot auzit de un nene si serviceul lui de prin vilcea parca.. e si dealer?
pot cumpara din alta localitate dca sint din buc.?
merci
ps. sint noob la masini dar nu la mecanica.

cu praguri de metal si geamuri laminate si faruri directionale (sint in lista de optionalele la modelelor mai avansate vtx etc).
 cu praguri de metal si geamuri laminate si faruri directionale (sint in lista de optionalele la modelelor mai avansate vtx etc). ) si toti imi zic ca doar la c4 cu 4 usi se baga nu si la COUPE (cu toate ca in pliant exista dar nu e/era omologata.) asa ca am lasat-o mai moale ..
 ) si toti imi zic ca doar la c4 cu 4 usi se baga nu si la COUPE (cu toate ca in pliant exista dar nu e/era omologata.) asa ca am lasat-o mai moale .. 
 ?
 ? pe 28 dec. nu te lua dupa ce spune tipul de la vanzari el vrea pt inceput banutzii tai si apoi are grija sa te duca cu presu - doar e vanzator - NU???
  pe 28 dec. nu te lua dupa ce spune tipul de la vanzari el vrea pt inceput banutzii tai si apoi are grija sa te duca cu presu - doar e vanzator - NU??? 
](./images/smilies/eusa_wall.gif) .
 . Cauta in forum
 Cauta in forum Mesaje
 Link-uri utile Statistici
 Statistici