Dupa cum observ eu suspinati dupa marca ,adica ce scrie pe masina.
Referitor la Audi A6 3.0TDI . Nu e TRACTORAS!!! Am un vecin care si-a luat modelul asta din Germania si in plus a modificat-o un pic (Cip , spoilere ,praguri ,jante...etc) .Masina e full option cu piele bej ,etc.
Are 260 CP si 500 Nm !!! E foarte silentioasa si prinde suta in sub 7 s. Deci nu conteaza ca e diesel.
AlexD!!! Eu am un Xm 2.1 TD impecabil (167.000 km) care e mai silentios la 100km/h ca un BX pe benzina.
Sa bage la cap suporterii nemti
Moderator: Echipa Tehnica
rufusgti scrie: AlexD!!! Eu am un Xm 2.1 TD impecabil (167.000 km) care e mai silentios la 100km/h ca un BX pe benzina.
Felicitari si sa-ti traiasca pompa de injectie!. Eu tot prefer zgomotul asurzitor al benzinei in detrimentul sunetelor dezordonate pe frecventa joasa emise de tractoarele rutiere cu pretentii de limuzine.
eu as alege un 106 GTI
va dati seama cum ar arata micutul GTI cu 55 de miare bagate in el...?
nici nu vreau sa-mi imaginez cum arata un A6 cu spoilere & praguri
.... sunt convins, groaznic !!!!! eu zic ca nu se preteaza masinile astea la tuning, ventual ceva spoilere super discrete, sa te uiti atent sa-ti dai seama ca sunt modificate... bine ca nu i-a pus vecinul tau si un eleron stil evo
A6, A8, Passat, C5, 607.......
europenii au clasa, japonezii sportivitate... parerea mea

va dati seama cum ar arata micutul GTI cu 55 de miare bagate in el...?
Referitor la Audi A6 3.0TDI . Nu e TRACTORAS!!! Am un vecin care si-a luat modelul asta din Germania si in plus a modificat-o un pic (Cip , spoilere ,praguri ,jante...etc) .Masina e full option cu piele bej ,etc.
nici nu vreau sa-mi imaginez cum arata un A6 cu spoilere & praguri

A6, A8, Passat, C5, 607.......
europenii au clasa, japonezii sportivitate... parerea mea