Batai la motor C4 ?

probleme de natura tehnica, precum si cele rezultate in urma diverselor incidente

Moderator: Echipa Tehnica

dimabogdan
pasionat

Batai la motor C4 ?

Mesajde dimabogdan » Vin 09-Feb-2007 10:11

Salut baieti.Am un C4 110 CP, benzina cam de vreo doua luni si nu am decat 1900 de km cu el.
Nu credeam ca o sa incep sa injur si eu pe baietii astia aparent serviabili dar uite ca o fac.Am o usoara bataie la motor daca mai stiti voi cam cum bateau tachetii la Dacie, care este jenanta atat prin zgomotul pe care-l face cat si probabil prin efectele negative pe care le are prin motor.Ca sa puna capac are si o usoara intrerupere ciclica la mersul la relanti, destul de fina dar indeajuns de puternica sa se simta in toata masina.
M-am dus la baietii veseli de la Alpha Motors( sunt constantean) si cand le-am aratat problema s-au frecat 25 minute in cap i-au sunat pe aia la Bucuresti si la final mi-au spus ca nu stiu exact ce poate sa aiba, ca e prima masina care face asa si cei de la Bucuresti spun ca ar putea fi ceva legat de " linie"- dracu' stie ce vroiau sa spuna.Dar concluzia finala a fost ca sa vedem cum mai fac in continuare si DACA SE AGRAVEAZA atunci sa desfaca motorul si sa vada ce AR PUTEA AVEA.
Ce e magaria asta nu stiu.Oricum sambata ma duc si le spun s-a agravat, faceti-o ca de aia trageati toti de mine cand am venit s-o cumpar.Pana una alta am dat un mail si la uzina mama si le-am spus ce cacanari sunt astia.

dimabogdan
pasionat

Mesajde dimabogdan » Vin 09-Feb-2007 10:45

A si nu cred ca e de la benzina pentru ca am mers oe MOL, cand am constatat problema am bagat Carrera 100 si apoi Premium 99plus de la petrom .Alte benzine acelasi rezultat!

DinoG
simpatizant

Mesajde DinoG » Vin 09-Feb-2007 11:18

dimabogdan scrie:A si nu cred ca e de la benzina pentru ca am mers oe MOL, cand am constatat problema am bagat Carrera 100 si apoi Premium 99plus de la petrom .Alte benzine acelasi rezultat!

am sesizst si eu la a mea aceeasi problem, doar ca la mine face cand este foarte frig afara. La mine zgomotul nu pare sa vina de la tacheti pentru ca este independent de turatia motorului si nu face tot timpul.
Le-am spus si eu la revizei, insa nu stiu daca au rezolvat sau nu. Acum nu face, insa nu este nici foarte frig.

Am avut si problema cu intreruperile la renlanti si am rezolvat-o tot la revizie. Mi-au pus-o pe testar-ul pentru aprindere sau injectie nu stiu exact cum ii spune si mi-au reglat-o. Acum merge rotund ca atunci cand am cumparat-o. Problema pare sa fi fost benzina nu foarte buna de la petrolisti.

surprindila
just curious

Mesajde surprindila » Vin 09-Feb-2007 19:21

Si la mine tremura si a facut si la un prieten de-al meu. Mie mi s-a spus ca e normal :roll: , in schimb la masina tipului de care va spun au spus ca ar fi regulatorul de aer busit si i l-au schimbat. El spune ca de atunci nu a mai avut probleme. Cat despre tacanitul metalic, nu stiu ce sa spun ...

Dar ce te rog eu e sa-mi dai si mie adresa de email de la firma mama din Franta ca am si eu multe de comentat despre capacitatile baietilor din service-uri si anumite chestii pe care o masina noua nu ar trebui sa le faca (vezi thread Cum e posibil la 3000 de km).

Toate cele bune.
BHPB - 57 - REV

stevey
pasionat

Mesajde stevey » Vin 09-Feb-2007 23:11

Sau vedeti la diverse c4 postul meu cu motorul meu desfacut.Si eu vreau sa fac o scrisoare scrisa ,nu e-mail, la francezi si sa ii pun in tema cu problemele.Apropo nu uitati sa treceti mare ca romania face parte din UE acum si ca suntem ceatateni europeni poate au uitat sau nu stiu...nu de alceva.

FlorianB
just curious

Re: Batai la motor C4 ?

Mesajde FlorianB » Sâm 10-Feb-2007 19:06

dimabogdan scrie:Salut baieti.Am un C4 110 CP, benzina cam de vreo doua luni si nu am decat 1900 de km cu el.
Nu credeam ca o sa incep sa injur si eu pe baietii astia aparent serviabili dar uite ca o fac.Am o usoara bataie la motor daca mai stiti voi cam cum bateau tachetii la Dacie, care este jenanta atat prin zgomotul pe care-l face cat si probabil prin efectele negative pe care le are prin motor.Ca sa puna capac are si o usoara intrerupere ciclica la mersul la relanti, destul de fina dar indeajuns de puternica sa se simta in toata masina.
M-am dus la baietii veseli de la Alpha Motors( sunt constantean) si cand le-am aratat problema s-au frecat 25 minute in cap i-au sunat pe aia la Bucuresti si la final mi-au spus ca nu stiu exact ce poate sa aiba, ca e prima masina care face asa si cei de la Bucuresti spun ca ar putea fi ceva legat de " linie"- dracu' stie ce vroiau sa spuna.Dar concluzia finala a fost ca sa vedem cum mai fac in continuare si DACA SE AGRAVEAZA atunci sa desfaca motorul si sa vada ce AR PUTEA AVEA.
Ce e magaria asta nu stiu.Oricum sambata ma duc si le spun s-a agravat, faceti-o ca de aia trageati toti de mine cand am venit s-o cumpar.Pana una alta am dat un mail si la uzina mama si le-am spus ce cacanari sunt astia.

Salut!

Stai linistit ca nu esti singurul cu problema asta, dar asa a facut si a mea de cand am luat-o !
Ideea este ca acum dupa aproape 3000 numai face!

Si pe mine m-a deranjat si am auzit aceasta bataie decand am luat-o de la prezentare!

FlorianB
just curious

Mesajde FlorianB » Sâm 10-Feb-2007 19:08

surprindila scrie:Si la mine tremura si a facut si la un prieten de-al meu. Mie mi s-a spus ca e normal :roll: , in schimb la masina tipului de care va spun au spus ca ar fi regulatorul de aer busit si i l-au schimbat. El spune ca de atunci nu a mai avut probleme. Cat despre tacanitul metalic, nu stiu ce sa spun ...

Dar ce te rog eu e sa-mi dai si mie adresa de email de la firma mama din Franta ca am si eu multe de comentat despre capacitatile baietilor din service-uri si anumite chestii pe care o masina noua nu ar trebui sa le faca (vezi thread Cum e posibil la 3000 de km).

Toate cele bune.

Salut!

La tine pe langa faptul ca esti urmarit de ghinion mai ai parte si de incompetenti!

Ciao!

dimabogdan
pasionat

Mesajde dimabogdan » Sâm 10-Feb-2007 19:10

http://www.citroen.com/CWW/en-US/Contact.htmhttp://www.citroen.com/CWW/en-US/Contact.htm

Nu stiu daca am bagat bine linkul dara sta este.
Azi am fost din nou,plin de draci si alti demoni.Am fost si vineri seara, cand am nimerit la inchiderea programului si i-am facut de la maimutoi la impotenti etc.... si i-am amenintat ca le var si un proces pe gat...pentru simplul fapt ca sunt avocat si pot sa pierd timpul cu asta!Idiotii spuneau ca LEXIA nu a sesizat problema mea...De parca eu eram venit cu pluta.
Si azi nici n-am ajuns bine ca mi-au spus : am vorbit cu cei de la Bucuresti, se pare ca defectul este de la linie( din nou aceasta misterioasa linie) si tremuratul este efectul secundar al acestei probleme.Luni intru cu masina in service pentru diagnosticul precis, dar daca e LINIA atunci--tineti-va bine--IMI SCHIMBA MOTORUL pentru ca defectul asta nu se remediaza.Imi vine sa-mi fut una in gura!

stevey
pasionat

Mesajde stevey » Dum 11-Feb-2007 15:24

Deci dupa cum zici tu astia stiau de defectul asta si cu toate astea le-au pus spre vanzare...nesimtire curata!

danalarm
pasionat

Re: Batai la motor C4 ?

Mesajde danalarm » Lun 12-Feb-2007 01:59

dimabogdan scrie:Salut baieti.Am un C4 110 CP, benzina cam de vreo doua luni si nu am decat 1900 de km cu el.

si a mea facea asa cand am luat-o. te duci la ei si lew spui sa-ti regleze supapa de la retur, aia face asa ( se afla sub aripa dreapta fata) :wink:

stevey
pasionat

Mesajde stevey » Lun 12-Feb-2007 11:43

@danalarm Pai tu ce crezi ca le-am zis cand am ajuns prima data la ei?Supapa de retur.Au sunat si la bucuresti si nu e asta problema(apropo le-au spus celor de la bucuresti de supapa).Deci daca era de la supapa ce intentie aveau ei sa mai desfaca si motorul si sa mai faca si comanda la tacheti si asta au facut-o cu acordul bucurestiului.Pe langa asta mi-au spus ca la motorul asta totul se regleaza pe calculator...si crede-ma ca la cate ore s-au uitat si au analizat si verificat daca era doar un reglaj se rezolva...

danalarm
pasionat

Mesajde danalarm » Lun 12-Feb-2007 23:51

:( am incercat sa fiu si eu de folos.....la mine se auzea tot asa un tacanit la relanti, am fost la ei si mi-au zis ca din cauza benzinei noastre se aude acel zgomot. cica ar fi reglata pe benzina da franta. dar s-a rezolvat

nu am stiut ca s-a ajuns asa departe la tine, ci demontat de motor.

T.rac3Er
pasionat

Mesajde T.rac3Er » Mar 13-Feb-2007 08:22

auzi, cand iti mai zice vreunu faza cu reglatu benzinei ca in franta baga-i niste picioare in gura de nu se vede...daca bagi 99 sau 100 e super ok...
[img:177922ea83]http://img221.imageshack.us/img221/4179/cityracercp1.jpg[/img:177922ea83]

OPUS Workshop
:: LED designs ::

dimabogdan
pasionat

Mesajde dimabogdan » Mie 14-Feb-2007 11:57

Gata fratilor, am primit raspunsul azi.Este linia, urmeaza sa primesc acordul francezilor pentru schimbarea motorului.Dar asta va insemna si schimbarea cartii de identitate, talon etc.Alti bani alta distrctie, nu?Sa plateasca nene ca nu-i vina mea!!!!

instalatorul
simpatizant

Mesajde instalatorul » Mie 14-Feb-2007 13:36

Ce e aia linie?
A mea face de la 3.000 de km asa si nu-i da nimeni de cap. Acum vreau sa obtin pe o cale oficiala campaniile de rechemari din UE pentru C4. :twisted:

Înapoi la “Probleme C4”