Afirmatia cu fiabilitatea masinilor germane este un mit. Si Merc si BMW sunt masini ca orice masina, cu defecte chiar din primele luni, iar la noi si cu nesimtirea celor din service-uri.
Cat priveste alegerea, sunt de acord cu ce s-a spus mai sus, trebuie privita strict financiar.
citroen c5 sau mercedes s350 cdi
Moderator: Echipa Tehnica
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
Sincer habar nu am pentru ca e diferenta mare din multe puncte de vedere intre un C5 2.2l si un S350: taxe, asigurari, intretinere, etc. Cu valoarea de revinzare nu as fi chiar asa de optimist in privinta mercedesului, avind in vedere cele de mai sus. Oricum, cei care pot cumpara asa ceva sint foarte putini.
As vrea si eu o sora asa darnica, care sa-mi vinda un S la pret de C5, dar ceva nu se leaga in toata povestea asta.
As vrea si eu o sora asa darnica, care sa-mi vinda un S la pret de C5, dar ceva nu se leaga in toata povestea asta.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!
citroen c5 sau mercedes s350 cdi
Si este si blonda !
nitro_od scrie:@SAMmyPoate sa fie c5-ul din aur, dar langa S Klasse nu sta, asa ca intrebarea e... cum zic americanii... NO BRAINER!!! intrebarea e daca acest personaj ipotetic isi poate permite intretinerea unui S Klasse... in rest, nici nu vreau sa aud!?!
nu ii plang de mila![]()
sau crezi ca c5 e o comoara la usa omului din aceasta perspectiva?
Corect... ai un punct de vedere viabil! ;)
nicum scrie: Cu valoarea de revinzare nu as fi chiar asa de optimist in privinta mercedesului, avind in vedere cele de mai sus. Oricum, cei care pot cumpara asa ceva sint foarte putini.
Haida de... poate nu ai mai fost de mult printr-un obor... daca vrei sa vezi du-te la Focsani sau la Galati si vinde acolo Benz-ul sa vezi...
Il dai primul, nu se vinde nici o bicicleta inaintea S Klasse-ului...
Dan Popa scrie:Afirmatia cu fiabilitatea masinilor germane este un mit. Si Merc si BMW sunt masini ca orice masina, cu defecte chiar din primele luni...
Sunt de acord cu tine dar aici nu vorbim de orice masina germana vs. orice masina frantuzeasca in general, ci vorbim de C5, cel mai ingrat model al marcii Citroen, din punct de vedere al fiabilitatii si de S Klasse, flagship-ul Daimler-Chrysler, Made in DE for DE, nu Made in DE for Balkans, asa ca nu cred ca iesi bine la calcule oricum ai da-o...
Citroën C6 Exclusive
Citroën C4 Coupé VTR
Citroën C4 Coupé VTR
fals cu comoditatea...
daca eu nu am bani sa intretin sclassu nu ma bag la el...ah, daca sora-mea mi-l da in banii de c5, si nu se supara ca il vand mai departe, nu e problema...dar nu ai specificat ceva...diferenta de bani pana la sclass o mai cere sora respectiva??? daca nu o cere e beton, eca si cum ti-ar oferi cadou niste zeci de mii de euro...dar eu tins sa cred ca se asteapta sa primeasca acea diferenta cat de curand...
daca eu nu am bani sa intretin sclassu nu ma bag la el...ah, daca sora-mea mi-l da in banii de c5, si nu se supara ca il vand mai departe, nu e problema...dar nu ai specificat ceva...diferenta de bani pana la sclass o mai cere sora respectiva??? daca nu o cere e beton, eca si cum ti-ar oferi cadou niste zeci de mii de euro...dar eu tins sa cred ca se asteapta sa primeasca acea diferenta cat de curand...
[img:177922ea83]http://img221.imageshack.us/img221/4179/cityracercp1.jpg[/img:177922ea83]
OPUS Workshop
:: LED designs ::
OPUS Workshop
:: LED designs ::
Intrebarea era simpla...ai schimba un C5 cu un S Klass? Ce faci mai departe cu el, e alta poveste. Iti permiti sa il tii, il tii si ai o super masina, nu iti permiti, il vinzi si iti iei si o casa si o masina....
Un pic offtopic:
Cati dintre fanii,pasionatii etc etc Citroen, ar alege in momentul de fata C5?
Un pic offtopic:
Cati dintre fanii,pasionatii etc etc Citroen, ar alege in momentul de fata C5?