M-am mutat serviciul la FINANTE(la aia care dau amenzi oricum), mi-au promis marea cu sarea ,inaite nu aveam un super salar 1100 net , astia imi promiteau un salar de incadrare mic 700 ron brut + 800 ron de inceput, cert este ca m-am angajat prin 16.01.07 si am luat grandiosul salar de 350 ron net pe cand ei promiteau undeva pe la 700 ron pe 12 zile lucrate din 23. Am fost odata pacalit de astea asta este a doua oara. Mai astept o luna, daca tot asa, ii las cu ochi in soare, oricum pot sa ma intorc de unde am venit. Ce m-a facut sa cred in ei m-a sunat chiar dir. gen de la judet sa vin ei, credeti-ma oameni acestia nu au cuvant , totusi sunt oameni de la finate. Oricum sotia mea merge in Spania 3-4 luni si incerc sa-mi caut de lucru la o firma serioasa de soft pt. un salar decent >700 eur.
Ca norocul ca fac soft in particular, dar sincer nu se merita!, lucrez 48 ore pt. 500 ron mai au niste pretenti de pici pe spate, dar asta i viata.
Ce tampenia am facut!
Moderator: Echipa Tehnica
- florin_budea
- pasionat
- florin_budea
- pasionat
700 eur sau ron ? Stiu sa lucrez Visual C++, Visual Fox , SQL, C# , ma adaptez la orice. Aveam ocazia la Siemens.Sper ca intro zi sa ajung printre cei mai buni in programare. Cand am terminat faculta am facut o aplicatie in Visual C++ , direct draw, direct sound, un joc video destul de reusit atunci nu stiam cum este viata cu adevarat , nici nu doream sa aud de baze de date fox,etc speram la ceva mai bun, dar de ce te temi nu scapi.
Si zici ca la Bucuresti se merita ?
Si zici ca la Bucuresti se merita ?
Nu confund nimic...cu 2,3 ani experienta ai job de 1000 eur, si ca adminsitrator retea, si ca DB administrator, si ca programator,si web designer si pe QA(mai greu dar se gaseste), deja daca ajung la Project Management, se dubleaza salariul...
Acuma daca te duci sa cauti de munca, la firme cu sediul in garsoniere aia e altceva, nu o sa iti dea nimeni banii aia..
Cert este ca in Bucuresti se poate, si exista o piata imensa. Se pare ca acum oferta este mai mare decat cererea, si fff greu gasesti oameni buni. Oameni si buni si ieftini nu prea se mai gasesc demult.
Acuma daca te duci sa cauti de munca, la firme cu sediul in garsoniere aia e altceva, nu o sa iti dea nimeni banii aia..
Cert este ca in Bucuresti se poate, si exista o piata imensa. Se pare ca acum oferta este mai mare decat cererea, si fff greu gasesti oameni buni. Oameni si buni si ieftini nu prea se mai gasesc demult.
si prin provincie se apropie salariile de 7-800 pentru oameni cu ceva experienta si sare si de 1000 pentru aia care chiar se pricep. si zic asta din craiova, care e in urma altor orase ca timisoara, cluj, brasov, sibiu, etc.
io unul am fost si raman un provincial fiindca nu-mi place atmosfera din bucuresti. in aglomeratia aia din centru ma simt bolnav. asa ca pentru mine potentialul plus la salariu nu compenseaza pierderile la conditiile de viata. altora aglomeratia le place.
nu uita sa iei in calcul si cheltuielile un pic mai mari pe chirie si transport. atat ca bani cat si ca timp.
pana la urma la un job e important sa-ti placa sa faci ce faci si sa-ti placa si echipa in care lucrezi.
io unul am fost si raman un provincial fiindca nu-mi place atmosfera din bucuresti. in aglomeratia aia din centru ma simt bolnav. asa ca pentru mine potentialul plus la salariu nu compenseaza pierderile la conditiile de viata. altora aglomeratia le place.
nu uita sa iei in calcul si cheltuielile un pic mai mari pe chirie si transport. atat ca bani cat si ca timp.
pana la urma la un job e important sa-ti placa sa faci ce faci si sa-ti placa si echipa in care lucrezi.
- florin_budea
- pasionat
- nicum
- Moderator
- Masina: BX 16 RS
@florin_budea: vezi ca exista perioada de proba. Arunca un ochi in codul muncii si vezi cum poti sa profiti de asta, in sensul sa scapi mai repede de ei. Eu am lucrat o singura data la stat si am vazut cum se pune problema si sincer nu-mi place.
Nu ti-ai dat vechitura la Remat? Nu ai postit pentru a plati rata la noul Logan? Ai bagat banii in piese pentru vechitura ta? Daca si anul asta faci la fel, de la Zaraza numai respect!