Reclama ori ba?

Tot ce nu se incadreaza in celelalte subiecte.

Moderator: Echipa Tehnica

Matrixu
pasionat

Reclama ori ba?

Mesajde Matrixu » Lun 19-Feb-2007 14:49

Ce reclama sugereaza poza de mai jos? Tocmai ce mi-a fost scoasa din semnatura de un supermoderator cu drepturi de admin, pe motiv de publicitate. Scoasa fara ca macar in prealabil sa fiu anuntat sau rugat sa o scot eu personal..pur si simplu s-a trecut la fapte.

Nu scrie nicaieri in regulamentul strict al forumului ca nu am voie ca masina mea sa apara alaturi de alte C4-uri intr-o poza pusa la semnatura. Poza care nu contine nici un link, nici macar text, doar o simpla si banala poza

Imagine

PS:
L-am pus la diverse ca e de rasul lumii ce se intampla!!!!

alexd
Moderator

Mesajde alexd » Lun 19-Feb-2007 14:57

de reclama subliminala auzisi mata? asta este lunga ta poza: reclama subliminala. Exista si pe shittycars.ro, chiar in header. Ma rog, slightly different, dar din acelasi set (fundal identic). La o privire fugara nu faci diferenta.

Acea poza reprezinta bannerul respectivului forum , cum tocmai tu declarai intr-un post :

"Dupa cum ati observat avem si un banner. Pacat ca nu a fost nici un Logan la prima intalnire, sa fie prezenta toata "familia" frenchcars."

So, de ce te miri? Stii tu aia cu filozofu si cu tacerea.....

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Lun 19-Feb-2007 14:59

Prietene...aberezi mult de tot...te rog sa te uiti la bannerele celor 2 siteuri si atunci vei intelege ce si cum...
Nu te arunca aiurea in afirmatii. Poza nu reprezinta nici un banner al niciunui site, asa ca chill out.
Nu sunt nici prost si nici nebun....si nu as fi postat nimic, daca inainte cineva catadicsea sa ma anunte ca NU AM VOIE CU o poza aici.

alexd
Moderator

Mesajde alexd » Lun 19-Feb-2007 15:03

matrixule, nu trebie sa ma iei de sus, nu sunt mai prost decat tine. Am vazut ca in poza din semnatura ta sunt o gramada de c4, aspect totad diferit de cel gasit in headerul forumului cu pricina. Aranjarea in "pagina" este la fel, si de aici efectul subliminal. (cu trimitere indirecta cate). Toti stiu ca esti pastorul forumului "celalalt" . eu doar ti-am dat o explicatie, tu aprinde-te si da cu noroi.... :wink:

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Lun 19-Feb-2007 15:07

Nu te iau de sus..doar te faca sa intelegi ca: Poza nu reprezinta nici un banner al niciunui site si nici o reclama. Citeste regulamentul forumului sa vezi ce inseamna reclama. Ca in cazurile astea trebuie sa vorbim pe regulament..!!
E o simpla poza care mi-a fost scoasa fara nici un fel de avertizare inainte, in stilul caracteristic multora de aici..

alexd
Moderator

Mesajde alexd » Lun 19-Feb-2007 15:09

pai si eu ti-am dat o ipotetica cauza.....si anume ca seamana. Dar sa-l lasam pe magicianul care a dat cu guma viruala sa explice....

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Lun 19-Feb-2007 15:11

Sa-l lasam, si sa-mi arate ce am incalcat in regulament eu si ce a incalcat el cand a luat decizia asta, fara nici un fel de atentionare fara nimic!!
Daca imi stergea un post chiar nu ma interesa, dar sa intrii in profil si sa stergi ceva fara sa anunti mi se pare chiar aberant.

Reclama ori e reclama, cu linkuri, texte sau mai stiu eu ce, ori nu e
A semana o poza cu o alta poza care de fapt nu are nici o legatura cu poza de pe alte siteuri, dar totusi seamana(cu ce voi stiti) e reclama :!:

alexd
Moderator

Mesajde alexd » Lun 19-Feb-2007 15:17

nu te mai plange de asemanari, ca doar ti-am explicat sinapsele neuronale ce se pot creea. este ca in problemele de logica:

matrixu este bogdan
bogdan are forum
pe forumul lui bogdan e o poza
poza din semnatura lui matrixu e ca poza din forumu lu bogdan
ce vrea sa zica matrixu cu poza aia?

:wink:

khan
Sef de Atelier

Mesajde khan » Lun 19-Feb-2007 16:06

Matrixule, eu te consider smecheras, nu timpit!!! chiar nu intelegi sau te faci? stii cum e, sa nu ramii asa dupa aia! si mai usor si cu aluziile!!!
Matrixu scrie:...in stilul caracteristic multora de aici..
http://www.fisheyemedia.ro daca ai nevoie de un fotograf
http://www.antim19.ro (still under construction) daca ai nevoie de un service
Lexia available

retro
pasionat
Masina: Xantia II 1.8i 16v
2: C5 II 2.0i

Mesajde retro » Lun 19-Feb-2007 16:20

Citat din mult blamatul regulament capitolul II, pct 11:
"Semnatura este un text obligatoriu ce va fi atasat fiecarui post, la sfârsitul acestuia. Aceasta trebuie sa contina date referitoare la masina: marca/model, tip motor, an fabricatie, etc. dar si eventualele modificari aduse. Nu se accepta semnaturi mai lungi de 3 linii de text. Introducerea unui link spre un alt site este permisa numai cu acceptul administratorilor forumului. Nu se accepta imagini in semnatura! Moderatorii au dreptul de a edita semnatura fara o instiintare prealabila a userului."

http://www.clubcitroen.ro/forum/viewtopic.php?t=2334
E limpede ca lumina zilei ca-i o discutie fara temei.

WLD
Admin CITROclub
Masina: BX 16v '88 si 89
2: XM TurboCT '95, XM V6 '96
3: Xsara 2.0hdi stage 1+

Mesajde WLD » Lun 19-Feb-2007 16:20

Ia uite, intru si eu pe forum dupa o perioada in care nu mi-am vazut capul de treaba si dau peste revolutii:

Bogdan, unul dintre moderatori ti-a sters poza, conform cu articolul urmator din regulamentul pe care in calitate de moderator al acestui forum ar trebui sa-l cunosti [-X

"11. Semnatura este un text obligatoriu ce va fi atasat fiecarui post, la sfârsitul acestuia. Aceasta trebuie sa contina date referitoare la masina: marca/model, tip motor, an fabricatie, etc. dar si eventualele modificari aduse. Nu se accepta semnaturi mai lungi de 3 linii de text. Introducerea unui link spre un alt site este permisa numai cu acceptul administratorilor forumului. Nu se accepta imagini in semnatura! Moderatorii au dreptul de a edita semnatura fara o instiintare prealabila a userului."

Pana acum s-au mai lasat poze, dar in nici un caz atat de mari. Nu mai vorbesc de mesajul transmis.

WLD
Admin CITROclub
Masina: BX 16v '88 si 89
2: XM TurboCT '95, XM V6 '96
3: Xsara 2.0hdi stage 1+

Mesajde WLD » Lun 19-Feb-2007 16:27

Multumesc @retro , am scris in acelasi timp.

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Lun 19-Feb-2007 16:38

Mai mult decat adevarat si cu asta vreau sa inchei orice discutie...
Catalin, aici am vrut sa ajung!!
Am avut 2 poze inainte, si crede-ma ca aia cu ciorile, giful ala era la fel de mare...daca nu mai mare..dar nu s-a suparat nimeni.
Acum cum s-a aflat ca au mai aparut si alte forumuri, deja lumea s-a schimbat ...cum a aparut o alta poza cum unii iau foc..
Moderatorul care a aplicat regula, trebuia sa o aplice pana la capat, dar o sa il ajut eu stergand tot de la semnatura ce inseamna poza.

Nu ma afecteaza cu nimic ca nu pot sa am poza acolo,poza cu masina mea, ca doar asa zice regulamentul, dar gestul e de 2 lei, si faptul ca se considera reclama..

@khan, tine remarcile pentru tine, si da fac aluzii pentru ca au fost multe lucruri in opinia mea aiurea si politienesti!! Daca tu nu le vezi/le-ai vazut, sau nu vrei asta e altceva, e opinia mea proprie si personala.

Dan Popa
pasionat

Reclama ori ba?

Mesajde Dan Popa » Lun 19-Feb-2007 16:57

Care este forumul cu pricina ?

Matrixu
pasionat

Mesajde Matrixu » Lun 19-Feb-2007 17:02

Nu sunt bun deloc la facut reclama!!1 Cum Dan Popa nu ai inteles din poza, pardon "banner", la ce se face reclama?

TOPIC CLOSED dpmdv!

Marian si Eugen, vorbiti-va inainte de a posta....

Înapoi la “Diverse”