MODIFICARE POZITIE OGLINZI, IN MARSARIER

tot ce nu poate fi ĂŽncadrat ĂŽn ariile de mai sus

Moderator: Echipa Tehnica

vladut_v
simpatizant

Mesajde vladut_v » Sâm 17-Feb-2007 18:17

Nu se precizeaza nicaieri sa bifezi optiunea INDEXARE, la cumparare ... nu ai cum sa bifezi asa ceva ... eventual poti bifa dintre cele trei optiuni pe care le-am enumerat mai sus (oricare sau toate, parca reglaj electric e standard!) ... te referi cumva la vreuna dintre ele, in mod special ?!

Adrian Musat
pasionat

Mesajde Adrian Musat » Sâm 17-Feb-2007 20:09

A cumparat un Urban ungle colegul meu. Nu a luat nici o alta optiune decat ce avea Urban Jungle-ul in oferta. Pentru siguranta am sa-l intreb luni la office dar eu asa stiu.

DinoG
simpatizant

Mesajde DinoG » Lun 19-Feb-2007 16:54

vladut_v scrie:Nu se precizeaza nicaieri sa bifezi optiunea INDEXARE, la cumparare ... nu ai cum sa bifezi asa ceva ... eventual poti bifa dintre cele trei optiuni pe care le-am enumerat mai sus (oricare sau toate, parca reglaj electric e standard!) ... te referi cumva la vreuna dintre ele, in mod special ?!

daca alegi pachetul oglinzi electrice, incalzite si rabatabile electric ai si optiunea de indexare, altfel nu...

vladut_v
simpatizant

Mesajde vladut_v » Lun 19-Feb-2007 20:00

OK. Am reglabile electric si incalzite.

Deci sa inteleg ca am ajuns sa avem raspunsul corect ... daca n-ai optiunea de oglinzi rabatabile, n-ai indexare. Pai atunci dealer-ului de ce ii e asa de greu sa zica raspunsul ... pur si simplu da din umeri sau zice ca lipsesc nu stiu ce fire si am terminat povestea.

Totusi astept raspuns din partea lui Adrian Musat si al sau coleg cu Urban Jungle (UJ care sigur nu are optiunea de rabatare in standard ! doar contracost vreo 60 Euro CIP)

mituc
pasionat

Mesajde mituc » Lun 19-Feb-2007 22:41

vladut_v scrie:Totusi astept raspuns din partea lui Adrian Musat si al sau coleg cu Urban Jungle (UJ care sigur nu are optiunea de rabatare in standard ! doar contracost vreo 60 Euro CIP)

Eu cind mi-am luat SX Motion (echivalentul lui UJ si Ice Pack) mai avea tapiterie nus' de care, velur. Am platit-o peste pretul de promotie al masinii.
Fii sigur ca si acel coleg al lui Adrian Musat a platit optiunea. Nu vin toate dotate la fix, mai baga cite una-alta la ele pentru ca in cazul in care vine unul si vrea numai 2-3 chestii o sa se multumeasca cu 1-2 chestii in plus si va lua masina, fara sa astepte 3 luni sau mai mult.

gabi.r
simpatizant

Mesajde gabi.r » Mar 20-Feb-2007 08:48

Salut.
Sunt Gabi, colegul lui Adrian Musat. Am si eu un Urban Jungle de vreo 4 luni, dar am luat o varianta "mai dotata", desi nu a fost cu intentie. Dar nu am vrut sa astept 2-3 luni pina la venirea masinii asa ca am luat ce aveau pe stoc. Si asa am luat Urban Jungle cu ceva dotari suplimentare: retrovizoarele coboara cind bag in MARCHE ARRIERE, volan piele, oglinzi retrovizoare incalzite electric, sistem audio JBL.

Înapoi la “Diverse C4”